رفتن به مطلب

دوست داريد صاحب چه تعداد فرزند باشيد؟

mohsen 88

شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟  

117 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما دوست داريد چه تعداد فرزند داشته باشيد؟

• 21
    • 46
    • 18
    • 14
    • 18

ارسال های توصیه شده

من هرگز به خودم اجازه نمیدم یک پسر رو از حس زیبای خواهر داشتن محروم کنم یا برعکس ، هیچ چیزی تو دنیا بهتر از خواهر داشتن نیست ، پسرایی که خواهر دارن میدونن من چی میگم ، نمیدونم دخترا هم اینجوری راجع به برادراشون فکر میکنن یا نه؟:ws52:

یا بچه بی بچه ، یا 3تا ، یا اینکه مجبور بشم 2 تا ، 1 فرزندی خیلی ظلمه به بچه ، همه چیز که مادیات نیست

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 253
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ای بدبخت متولدین 58 تا 68 :shame: خودمون که نسل سوخته شدیم ، حق نداریم اونجوری هم که دلمون میخواد سانفرانسیسکو کنیم تا نسل سوخته ی دیگه ای به وجود نیاد :sigh: چه بدبختیم ما:sigh:

• Like 9
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
من هرگز به خودم اجازه نمیدم یک پسر رو از حس زیبای خواهر داشتن محروم کنم یا برعکس ، هیچ چیزی تو دنیا بهتر از خواهر داشتن نیست ، پسرایی که خواهر دارن میدونن من چی میگم ، نمیدونم دخترا هم اینجوری راجع به برادراشون فکر میکنن یا نه؟:ws52:

یا بچه بی بچه ، یا 3تا ، یا اینکه مجبور بشم 2 تا ، 1 فرزندی خیلی ظلمه به بچه ، همه چیز که مادیات نیست

عمو جان...ما که تو خوابو خیال زندگی نمیکنیم که!

همه چی اتفاقاً مادیاته....چون بچت بیش از 80 درصد محتاج مادیاته تا بزرگ بشه...حالا من در مورد توانایی صوبت نمیکنم...ولی شما شرایطی رو در نظر بگیر که من دارای 3 تا بچه هستم...

تو یه سانحه ی رانندگی جف پاهامم قلم میشنو میشم خونه نشین!

زنمم ازون زنای با دلو غیرت....مجبوره شکم 4 نفرو سیر کنه...کمیته ی امدادم که قربونش برم...

حالا من آینده ی 3 تا بچه رو تباه کردم که چه بسا هر روز منو نفرین می کنن که چرا برادر یا خواهراشونو به دنیا آوردم!

و هست اینجور مواردو من با چشمای خودم دیدم...

روی دیگه ی هم داره سکمون...من فرد میلیاردری میشم....ولی فقط یک بچه دارم....من...اگر به من باشه میرم و یک بچه ی دیگه از پرورشگاه برمیدارم...البته میگم...این دیگه مونده به همسرم که قبول کنه....ولی به خودم باشه اینکارو میکنم!

لینک به دیدگاه

البته بستگی به نوع برادر داره

من داداش خودم رو خیلی دوس میدارم ولی دخترایی رو هم میشناسم که با داداشاشون حال نمیکنن

ولی در کل داداش خوبه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه چی اتفاقاً مادیاته....چون بچت بیش از 80 درصد محتاج مادیاته تا بزرگ بشه...حالا من در مورد توانایی صوبت نمیکنم...ولی شما شرایطی رو در نظر بگیر که من دارای 3 تا بچه هستم...

زنمم ازون زنای با دلو غیرت....مجبوره شکم 4 نفرو سیر کنه...کمیته ی امدادم که قربونش برم...

حالا من آینده ی 3 تا بچه رو تباه کردم که چه بسا هر روز منو نفرین می کنن که چرا برادر یا خواهراشونو به دنیا آوردم!

روی دیگه ی هم داره سکمون...من فرد میلیاردری میشم....ولی فقط یک بچه دارم....من...اگر به من باشه میرم و یک بچه ی دیگه از پرورشگاه برمیدارم...البته میگم...این دیگه مونده به همسرم که قبول کنه....ولی به خودم باشه اینکارو میکنم!

اين شد حرف حساب!

ولي يكي هم ديگه كمه هاااااااا...2تا خوبه

مشكلي هم پيش بياد با 2تا بچه خيلي ناجور نميشه

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوتا

دوقلو

یکی دخمل

یکی پسمل

ولی تو این دوره وانفسا به خودم قول دادم نه شوبر کنم نه بچه دار بشم حیفه تو این مملکت انسان بدنیا بیاد وختی که پدر مادرش هیچ حق از نوع بشری ندارن

حیفه

حیفه

• Like 6
لینک به دیدگاه

کاملا با حرفات موافقم

حتی تربیت فرزند هم خرج داره چون با هر بچه ای یه جور باید برخورد کرد و کسی که معماری خونده یا اقتصاد یا مکانیک نمی دونه چجور باید با هر بچه ای برخورد کنه و این کار مختص روانشناس های کودک که این کار هم پول می خواد

لینک به دیدگاه

دایی جان:ws3: ... نه هیسلیسن!!:banel_smiley_52:

من که گفتم اگه هیچ یک از شرایط مادی و غیر مادی رو در نظر نگیریم 3 تا ، بیا یه سیلی بزن دلت خنک شه:ws3:

لینک به دیدگاه
من از بچه دار شدن متنفرم

اما اگه درامد خوبی داشته باشم حاظرم یه دختر سفید و بور تپلی سرپرستیشو بعهده بگیرم:ws37:

منو کشتید تو دنی حاضر نوشتنو یاد نگرفتید

اون کم اشتباه مینوشت تو هم یاد گرفتی از روش:w00:

از چه لحاظ؟

من که بطور مثال قراره 30 میلیون برای برزگ کردن بچه هام خرج کنم....به نظر شما اون 30 میلیون به یکی برسه بهتره یا 4 تا؟!

از لحاظ عاطفی کاملاً تامین میشه....از لحاظ رفاهی هم همینطور...

شغلش آمادست....جاش تو دانشگاه آمادست...

ما الان نسبت به مناطق غیر خشکیمون جمعیت خیلی زیاد داریم....بالا سریامون که شعورشون نمیرسه....ما چطور؟

نمیتونیم خودمون جمعیتمونو کنترل کنیم؟:ws38:

مثال همین یارانه هارو بزنیم....الان یک خانواده ی 3 نفره میگره 240 تومن....اگر جمعیت ایران نصف میبود،این مقدار میرسید به 480 تومن!

حالا از بحث شلوغی معابرو کمبود جاده ها و کمبود حق بیمه و صف های طولانی و اتوبوس های پر بگذریم....

یک مثال دیگه هم بزنم در اینباره...زیاد بودن جمعیت یک مملکت عین اینه که شما یک خانواده ی 2 نفری داری...ولی هربار میری پرتقال بگیری،2 صندوق میخری که ارزون در بیاد!

اما نه تنها خیلیاش خراب در میاد....بلکه بعد از مدتی پرتقالها شروع به گند زدن میکنن....این حکایت جوونای امروز ماست!

من این مثالتو درک نکردم:ws3:

ااا ما داداشمان را دوست داریم

برادر خیلی خوبه چون حمایت میکنه ادمو:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نیازی به گفتن نیست....

عمل را بنگر.....

از امام اول بشمار و تعداد بچه هاشون را بگو......

زن خوب از نظر پیامبر زنی است که فرزند زیاد بیاورد.

اگر احادیث را خونده باشی....

یه چیزی گفتی که برم تاریخ و احادیث رو زیرو رو کنم..............

طبق آنچه در تاریخ نقل شده تعداد فرزندان

پیامبر 6

امام علی 37

امام حسن 19

امام حسین 6

امام سجاد 15

امام باقر 7

امام صادق 10

امام کاظم 37

امام رضا 1

امام جواد 8

امام هادی 5

امام عسکری 1

که هیچ کدام از یک زن بیشتر از پنج فرزند نداشته اند . و امامانی که تعداد فرزندانشان زیاد است از زنهای متعدد بوده است.

در ضمن برخی از ائمه هم تعداد فرزندان کم و حتی یک فرزند هم داشته اند.

وهیچ کجا فرزند زیاد داشتن ائمه به عنوان برتری ذکر نشده .

توی روایتهای ازدواج نگاه کردم این حدیث از پیامبر رو دیدم:

تزوجوا بکرا ولودا ولا تزوجوا حسناء جمیله عاقرا ------------ با دوشیزه بچه زا ازدواج کنید و با زیبا روی عقیم ازدواج نکنید.

این روایت فقط دلالت بر عقیم نبودن میکنه نه زنی که بچه زیاد بزاد . در ضمن اول که میری زن بگیری از کجا میدونی زیاد بچه میزاد. ولی عقیم نبودن رو از خانواده و قبیله اش میشه فهمید.

در ضمن عملکرد باید پشتوانه کلامی داشته باشه تا ملاک قرار بگیره

اگه بر خلاف این روایت و آیه داری بگو ما هم بدونیم وگرنه بیخودی سلیقه خودت رو به اسلام نسبت نده .

• Like 1
لینک به دیدگاه
با دوشیزه بچه زا ازدواج کنید و با زیبا روی عقیم ازدواج نکنید

راهکار ارائه ندادن!؟زنده به گورشان کنیم!حلق اویزشان کنیم کلا مثل ببخشید الاغ از قبیله طردشان کنیم!ایشون خیلی بینشش قوی بوده!زن فقط برای تولید اومده!هر کدومش هم نقض فنی داشت باید مستقیم بره زباله دان ساخته اسلام!انقدر شان انسان و انسانیت پایینه!؟بخصوص زن در دیدگاه اسلام به اصطلاح کامل!

• Like 7
لینک به دیدگاه
در ضمن اول که میری زن بگیری از کجا میدونی زیاد بچه میزاد. ولی عقیم نبودن رو از خانواده و قبیله اش میشه فهمید.

واقعا؟ شما چه جوری از خانواده طرف متوجه میشی؟ واقعا تحول بزرگی در علم پزشکی ایجاد شده!

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا؟ شما چه جوری از خانواده طرف متوجه میشی؟ واقعا تحول بزرگی در علم پزشکی ایجاد شده!

صد در صد نیست ولی اگه توی یه فامیل یک مشکل نژادی باشه نمیشه احتمال داد اون خانمی که شما میخواید انتخاب کنید هم ممکنه همون مشکل رو داشته باشه .؟ حتما بیشتر احتیاط میکنید.

لینک به دیدگاه
یه چیزی گفتی که برم تاریخ و احادیث رو زیرو رو کنم..............

طبق آنچه در تاریخ نقل شده تعداد فرزندان

پیامبر 6

امام علی 37

امام حسن 19

امام حسین 6

امام سجاد 15

امام باقر 7

امام صادق 10

امام کاظم 37

امام رضا 1

امام جواد 8

امام هادی 5

امام عسکری 1

که هیچ کدام از یک زن بیشتر از پنج فرزند نداشته اند . و امامانی که تعداد فرزندانشان زیاد است از زنهای متعدد بوده است.

در ضمن برخی از ائمه هم تعداد فرزندان کم و حتی یک فرزند هم داشته اند.

وهیچ کجا فرزند زیاد داشتن ائمه به عنوان برتری ذکر نشده .

توی روایتهای ازدواج نگاه کردم این حدیث از پیامبر رو دیدم:

تزوجوا بکرا ولودا ولا تزوجوا حسناء جمیله عاقرا ------------ با دوشیزه بچه زا ازدواج کنید و با زیبا روی عقیم ازدواج نکنید.

این روایت فقط دلالت بر عقیم نبودن میکنه نه زنی که بچه زیاد بزاد . در ضمن اول که میری زن بگیری از کجا میدونی زیاد بچه میزاد. ولی عقیم نبودن رو از خانواده و قبیله اش میشه فهمید.

در ضمن عملکرد باید پشتوانه کلامی داشته باشه تا ملاک قرار بگیره

اگه بر خلاف این روایت و آیه داری بگو ما هم بدونیم وگرنه بیخودی سلیقه خودت رو به اسلام نسبت نده .

میانگین میشه 12.6 بچه برای هرکدوم ‍‍! کم نیست ، ولی فکر نمیکنم این مختص امامان بوده باشه اون زمان فکر کنم رسمش همین بوده

• Like 1
لینک به دیدگاه
صد در صد نیست ولی اگه توی یه فامیل یک مشکل نژادی باشه نمیشه احتمال داد اون خانمی که شما میخواید انتخاب کنید هم ممکنه همون مشکل رو داشته باشه .؟ حتما بیشتر احتیاط میکنید.

مشکل نژادی؟ نه خیر. هیچ ربطی نداره.

من پزشک نیستم ولی خانوم نازایی رو دیدم که مادرش 7 تا بچه داره. یا خانومی که 6 تا بچه داره ولی مادرش یکه زا بود. هیچ ربطی نداره.

قصد شماها از ازدواج فقط زیاد کردن آدمهاست؟ به زن فقط به چشم اسباب تولید مثل نگاه میکنین؟ آفرین!

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...