pari.v 10304 ارسال شده در 14 دی، 2013 ممنون از دعوتتون من زیاد اطلاعاتی ندارم، فقط چند سال پیش یه دوره سه ماهه رباتیک دیدم و یه ربات مسیریاب ساختم. الان چیزی بلد نیستم :icon_pf (34): ولی خیلی دوست دارم دوباره یاد بگیرم و تو تیمتون باشم خودتون بگین تو چه زمینه ای می تونم کمک کنم! 5
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 دی، 2013 ممنون از دعوتتون من زیاد اطلاعاتی ندارم، فقط چند سال پیش یه دوره سه ماهه رباتیک دیدم و یه ربات مسیریاب ساختم. الان چیزی بلد نیستم :icon_pf (34): ولی خیلی دوست دارم دوباره یاد بگیرم و تو تیمتون باشم خودتون بگین تو چه زمینه ای می تونم کمک کنم! ممنون از حضورتون دوست من خب خودتون پیشنهاد بدید که علاقه دارید تو کدوم قسمت فعالیت کنید، یا تو کدوم زمینه ها تسلط دارین به امید خدا تو همین چند روزه که تعدادی از بچه ها اعلام آمادگی کنن یه پروژه راحت رو شروع میکنیم و به انتها میرسونیم هر طرحی هم برای شروع دارید بیان کنید 3
pari.v 10304 ارسال شده در 14 دی، 2013 ممنون از حضورتون دوست من خب خودتون پیشنهاد بدید که علاقه دارید تو کدوم قسمت فعالیت کنید، یا تو کدوم زمینه ها تسلط دارین به امید خدا تو همین چند روزه که تعدادی از بچه ها اعلام آمادگی کنن یه پروژه راحت رو شروع میکنیم و به انتها میرسونیم هر طرحی هم برای شروع دارید بیان کنید خب من که بعد چند سال تسلطی ندارم، ترجیح میدم کنار گروه باشم، دستیارم می خواین دیه به هرحال 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 دی، 2013 خب من که بعد چند سال تسلطی ندارم، ترجیح میدم کنار گروه باشم، دستیارم می خواین دیه به هرحال اختیار دارید من نظرم به اینه که از پروژه های خیلی ساده شروع کنیم. منظورم اینه که اصلا ربات حرکتی نباشه که نیاز به موتور و چرخ داشته باشیم. مثل ربات های شمارنده. چون تجربه تو همین تاپیک ثابت کرده اگه از جاهای سخت شروع کنیم احتمالا کار به جایی نمیرسه ------------- دوستان لطفا ربات پیشنهاد بدید، ربات های ساده 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 14 دی، 2013 من خیلی به رباتیک علاقه دارم خیلی هم پشتکار دارم که یاد بگیرم. فقط چیزهایی که بلدم زیاد نیست...ما هم قبولیم؟ 4
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 دی، 2013 من خیلی به رباتیک علاقه دارم خیلی هم پشتکار دارم که یاد بگیرم. فقط چیزهایی که بلدم زیاد نیست...ما هم قبولیم؟ صد در صد خیلی خوشحالم میبینم علاقمندا زیاد هستن، به این ترتیب باید همین روزا اولین پروژه رو تعیین کنیم و شروع به کار کنیم نظرتونو بگید دوستان، دوست دارید از چه نوع رباتی شروع کنیم ؟؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 14 دی، 2013 صد در صد خیلی خوشحالم میبینم علاقمندا زیاد هستن، به این ترتیب باید همین روزا اولین پروژه رو تعیین کنیم و شروع به کار کنیم نظرتونو بگید دوستان، دوست دارید از چه نوع رباتی شروع کنیم ؟؟ اگه میشه از مسیر یاب شروع کنید ... 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 دی، 2013 اگه میشه از مسیر یاب شروع کنید ... بهتره از فعل شروع کنیم استفاده کنی دوست خوبم بسیار خب، اجازه بده باقی عزیزان هم بیان و نظرشونو بگن تا ایشالا استارتو بزنیم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 14 دی، 2013 بهتره از فعل شروع کنیم استفاده کنی دوست خوبم بسیار خب، اجازه بده باقی عزیزان هم بیان و نظرشونو بگن تا ایشالا استارتو بزنیم باشه چشم شروع کنیم اطاعت میشه.... خوب ببخشید من که نگفتم فقط نظر من؟!!!! 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 14 دی، 2013 باشه چشم شروع کنیم اطاعت میشه.... خوب ببخشید من که نگفتم فقط نظر من؟!!!! نه بابا اصلا منظورم این نبود کلی گفتم 3
mahnaz 7584 ارسال شده در 14 دی، 2013 سلااااام به نظر من اگه قراره از اول شروع کنید بهتره از صفر نباشه قبلا دوستان این کارو توی تاپیک های مختلف شروع کردن کاش اونارو ادامه بدیم مفاهیمی که اونا گفتنو بخونیم باهاش پیش بریم تا به نقطه ای که اونا رسیدن برسیم بعد اونو ادامه بدیم روند خوندن و پیشرفت رو اینجا بگیم که هم سریعتر پیش بریم هم اونو به هدف برسونیم که هدف ماهم همینه 7
m@f 1923 ارسال شده در 14 دی، 2013 خواهش میکنم عباس جان منظور رباتی است که در کارهای خانه وانجام وظایف متعدد مورد استفاده قرار میگرددواز از انواع ربات ها در طبقه بندی ربات سازان هست مانند ربات امدادگر-زیردریایی-و... 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 15 دی، 2013 خواهش میکنم عباس جان منظور رباتی است که در کارهای خانه وانجام وظایف متعدد مورد استفاده قرار میگرددواز از انواع ربات ها در طبقه بندی ربات سازان هست مانند ربات امدادگر-زیردریایی-و... میشه چند نوعش رو با کاربریای متفاوت مثال بزنی ؟ 6
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 15 دی، 2013 اقا من یک پیشنهاد دارم نمیدونم خوبه یا بد ولی میگم اگه که خوب بود ادامه میدیم اگه که بد بیخیال میشیم به جای ربات روی هوشمند سازی کار کنیم که الان نیاز روز جامعه است 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 15 دی، 2013 اقا من یک پیشنهاد دارم نمیدونم خوبه یا بد ولی میگم اگه که خوب بود ادامه میدیم اگه که بد بیخیال میشیم به جای ربات روی هوشمند سازی کار کنیم که الان نیاز روز جامعه است تمام پيشنهادا ارزشمند هستن آقا مجيد حالا شما هم چند تا مثال از چيزي كه تو ذهنت هست بگو تا موضوع شفاف بشه 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 15 دی، 2013 تمام پيشنهادا ارزشمند هستن آقا مجيد حالا شما هم چند تا مثال از چيزي كه تو ذهنت هست بگو تا موضوع شفاف بشه عباس جان هوشمند سازی هم میتونه توی خونه کاربرد داشته باشه هم صنعت هم اداره به طور مثال ما میتونیم برای برق مصرفی خونه یک برنامه ای اجراکنیم که همیشه مصرف برق یک میزان باشه یا توی صنعت میتونیم کاری کنیم که یک مدیر یا یک اپراتور از راه دور یا بایک گوشی تلفن بطونه یک دستگاه را کنترل کنه یا توی اداره مصرف انرژی وبرق را متعادل کنه یا توی خونه با تشخیص صدا دستگاههارا راه اندازی یا قفل کنه 6
Abbas.H 15131 ارسال شده در 15 دی، 2013 عباس جان هوشمند سازی هم میتونه توی خونه کاربرد داشته باشه هم صنعت هم اداره به طور مثال ما میتونیم برای برق مصرفی خونه یک برنامه ای اجراکنیم که همیشه مصرف برق یک میزان باشه یا توی صنعت میتونیم کاری کنیم که یک مدیر یا یک اپراتور از راه دور یا بایک گوشی تلفن بطونه یک دستگاه را کنترل کنه یا توی اداره مصرف انرژی وبرق را متعادل کنه یا توی خونه با تشخیص صدا دستگاههارا راه اندازی یا قفل کنه من مدتي روي كنترل پريزهاي برق با تلفن همراه،يا اس ام اس، كار كردم،البته متاسفانه فرصت نكردم كه به انتها برسونمش پيشنهاداي خوبي هستن، دوستان ديگه بين ربات و هوشمند سازي كدوم رو بيشتر ميپسندن ؟ البته نظر من اينه كه ربات بيشتر جنبه كلي داره و به خاطر جذابيت هاش بچه هاي رشته هاي ديگه هم تمايل به شركت دارن، ولي نظر جمع هر چي باشه 6
hakan_68 2446 ارسال شده در 15 دی، 2013 با سلام به ابن فکر کردید که اگه یه وقتی از کنترل خارج بشه باید چیکار کرد؟ چرا ما کنترلش کنیم ؟؟ چرا خود موختارش نکنیم؟ یعنی میشه یه جوری برنامه ریزش کرد که خودش کارای محول شده را انجام بده 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 15 دی، 2013 با سلام به ابن فکر کردید که اگه یه وقتی از کنترل خارج بشه باید چیکار کرد؟ چرا ما کنترلش کنیم ؟؟ چرا خود موختارش نکنیم؟ یعنی میشه یه جوری برنامه ریزش کرد که خودش کارای محول شده را انجام بده بله من هم منظورم همینه که خود مختار بشه تمام مراحل کارهاشو انجام بده 7
ارسال های توصیه شده