goddess_s 16415 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 آفلين خواهر شووور نمونه ما رو كمكت حساب مبكنيم عليرضا استارتو بزن نیدونم چرا یی لحظه حس کردم بچه ستیه ماهی هستیییی!:aghosh: 3
setiya 12665 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 نوریاب یا خط یاب؟ اينو ديگه مدير بايد بگه:4chsmu1: من ميگم خط ياب 2
sinasin 14 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از بوجود آورنده این محیط ، که باعث دلگرمی می شه. من سینا ،27 ساله دارای مدرک فوق دیپلم الکتروتکنیک و لیسانس قدرت هستم. به طراحی و ساخت روبات خیلی علاقه دارم مخصوصا اگر بصورت تیمی این کار انجام بشه با نرم افزار labview در حد خوبی می تونم کار کنم کار با نرم افزار های دیگرو هم دارم یاد می گیرم در زمینه مکا نیکی هم می تونم کمک کنم. کلا می تونم تو این برنامه آچار فرانسه باشم،چون عا شق ربا تم. 4
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر فراوان از بوجود آ ورنده این محیط ، که باعث دلگرمی می شه.من سینا ،27 ساله دارای مدر ک فوق دیپلم الکتروتکنیک و لیسانس قدرت هستم. به طراحی و ساخت روبات خی لی علاقه دارم مخصوصا اگر بصورت تیمی این کار انجام بشه با نرم افزار labview در حد خ� �بی می تونم کار کنم کار ب� � نرم افزار های دیگرو هم � �ارم یاد می گیرم در زمینه� �مکا نیکی هم می تونم کمک کنم. کلا می تونم تو این برنام ه آچار فرانسه باشم،چون عا شق ربا تم. امیدواریم بعدها بتونیم از اطلاعات شما استفاده کنیم 2
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 5 مرداد، 2011 مدیر جان خط یاب رو شروع کنیم؟! اره خوبه هرکسی که میخواد تو این زمینه کار کنه واسه شروع انتخاب خوبیه .به نظرم هرکدوم از ما میتونیم تنهایی شروع به کار کنیم و بعد اینجا نظرات خودمونو درباره پیشرفت کار و طرح هامون بدیم . این مسئله هم همیجا بگم بدنبال شرایطی هستیم که یک دوره مسابقه رباتیک هم برای انجمن برگزار کنیم. 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 منم نساختم این کارا کار الکترونیکیاست ما قدرتی ها برق رو تا دم در ربات میاریم بقیه اش با الکرونیکی هاست 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 ولی ما بچه های کامپیوتر کار خیلی مهمی انجام میدیم!! برنامه شو می نویسیمممممم!:persiana__hahaha: 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 ولی ما بچه های کامپیوتر کار خیلی مهمی انجام میدیم!!برنامه شو می نویسیمممممم!:persiana__hahaha: اونم خیلی هاش با ماهههههه یعنی یه برقی برنامه c یا c++ بلت باشه کامپیوتر ی کلا حذف میشه اما برعکس امکان نداره بسازید هم ما قدرتی ها بهتون برق نمیدیم 4
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2011 واسه شروع به همه بچه ها توصیه میکنم یه سری به این تاپیکا بزنن: آموزش گام به گام ربات ربات تعقیب خط بدون استفاده از میکروکنترلر ها برای ساخت ربات از کجا شروع کنیم!! ربات تعقيب كننده ي خط ربات مسير ياب نقشه عملی با ميکرو کنترلر فرستنده و گیرنده مادون قرمز 9
woody 59 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 اونم خیلی هاش با ماهههههه یعنی یه برقی برنامه c یا c++ بلت باشه کامپیوتر ی کلا حذف میشه اما برعکس امکان نداره بسازید هم ما قدرتی ها بهتون برق نمیدیم :ws46: کار بچه های کامپ درسته... 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 اونم خیلی هاش با ماهههههه یعنی یه برقی برنامه c یا c++ بلت باشه کامپیوتر ی کلا حذف میشه اما برعکس امکان نداره بسازید هم ما قدرتی ها بهتون برق نمیدیم خدا بیامرزه ادیسونو! 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 خدا بیامرزه ادیسونو! ممنون واقعا لطف بزرگی کرد وگرنه الان باید تو تاریکی می نشستیم تلوزیون میدییدیم 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 ممنون واقعا لطف بزرگی کرد وگرنه الان باید تو تاریکی می نشستیم تلوزیون میدییدیم من همیشه هوش آدمایی مثه شما رو تحسین کردم! 2
salamis 1865 ارسال شده در 30 مهر، 2012 منم رشته برق هستم و شدیدا آمادگی خودم رو واسه همکاری اعلام می کنم. درسته برق هستم اما این به این معنی نیست که فقط تو زمینه برق آماده ی فعالیت هستم برنامه solid work برنامه نویسی code vision برنامه proteus تو زمینه مدار و برق هم دیگه تخصصی رشته خودمه. :hapydancsmil: خوب قراره چی کار کنیییم؟؟ 5
ارسال های توصیه شده