Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ 222222222222222222222222222[/quote با سلام خدمت شما . دوست عزیز منظور شما از زدن این پست چیه ؟؟ اگر مایل به شرکت در این کار گروهی هستید خوشحال میشیم خودتونو معرفی کنید :w139: 2 لینک به دیدگاه
هامون 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ سلام من دانشجو رشته مهندسی شیمی هستم برنامه نویسی ++c رو در حد 3واحد دانشگاه اونم در حد پاس کردن یاد دارم،نمی دونم میتونم کاری انجام بدم یا نه اما یه مدتیه تصمیم دارم یه روبا ت بسازم فکر کنم اینجا خوب باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۸۹ هامون جان خیلی خوشحال میشیم بتونیم از همکاری شما بهره بگیریم اولین کاری که میخوایم شروع کنیم ساخت یه ربات مسیریاب که اصول ساختش رو هم میتونی تو سایت ببینی.در محله بعدی پیشرفت کار باید راههای سریعتر حرکت کردن و تغییر مسیر رو هم در نظر بگیریم که هم به برنامه نویسی هم به شکل ربات بستگی داره 1 لینک به دیدگاه
troa1 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من تو رشته ی کامپیوتر تحصیل میکنم اسمبلی و c++کمی بلد هستم اگر بتونم کمک کنم خوشحال میشم 3 لینک به دیدگاه
emperatoor iraj 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ salam man to zamineye khasi etelaat nadaram vali har ja k b komak ehtiaj dashtin mitonin ro man hesabe 100%baz konin movaffagh bashin 1 لینک به دیدگاه
me2009 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بابا رباتيك ها آقا همه ربات باز شدن اگه ساختنش به اين آساني هست منم هستم چرا كه نه راباتيك و هوش ماشين چه كرده 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ من هستم.......... مام هستیم فک کنم دیگه وقتشه دوباره را بندازیم موتور ربات رو 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ خب پیشنهادات خودتونو واسه اینکه از کجا شروع کنیم و چظوری برنامه ریزی کنیم و کارا رو تقسیم کنیم بگین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام. اول از همه فک میکنم باید افرادی رو که تو این زمینه اطلاعات دارن رو پیدا کنیم وو از پایه و مفاهیم اولیه به صورت کاربردی شروع به یادگیری و کار کنیم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم یا یه بازوی رباتیک مثل اسکادا رو طرح بزنیم یا یه تعقیب خط چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ منم میشه باشم ؟؟ سال اخر کامم . برنامه نویسی اسمبلی و c کمی c++ و کمی هم c# بلدم . با سخت افزارم در حد درستی یونی اشنام . 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ منم میشه باشم ؟؟سال اخر کامم . برنامه نویسی اسمبلی و c کمی c++ و کمی هم c# بلدم . با سخت افزارم در حد درستی یونی اشنام . خیلی خوبه از همه دوستان استقبال میکنیم :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ سلام.اول از همه فک میکنم باید افرادی رو که تو این زمینه اطلاعات دارن رو پیدا کنیم وو از پایه و مفاهیم اولیه به صورت کاربردی شروع به یادگیری و کار کنیم فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیم به نظرم یا یه بازوی رباتیک مثل اسکادا رو طرح بزنیمیا یه تعقیب خط چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟ بازوی رباتیک خوبه اما به نظرم واسه شروع کار بازوی رباتیک سخته مخصوصا تو این زمینه احتیاج به همکاری بچه های مکانیکم داریم اما تعقیب خط هرچند ساده است و برنامه های زیادی ازش تو کتابها و اینترنت پیدا میشه ولی همین ساخت عملی یه تجهیز هم میتونه مفید باشه 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیمآره درسته.ولی احساس میکنم بازم یه عده جمع میشن شروع میکنن و باز ناتمام میمونه البته بازم از هیچی بهتره. خوب به من بگین هدف ها چیه و چیکارا میخوایم بکنیم بعدش من اطلاع رسانی کنم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیمبازوی رباتیک خوبه اما به نظرم واسه شروع کار بازوی رباتیک سخته مخصوصا تو این زمینه احتیاج به همکاری بچه های مکانیکم داریم اما تعقیب خط هرچند ساده است و برنامه های زیادی ازش تو کتابها و اینترنت پیدا میشه ولی همین ساخت عملی یه تجهیز هم میتونه مفید باشه پس میگردم بین بکس رباتیک یونی تا ازشون اطلاعات بگیرم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ ولی احساس میکنم بازم یه عده جمع میشن شروع میکنن و باز ناتمام میمونه البته بازم از هیچی بهتره. خوب به من بگین هدف ها چیه و چیکارا میخوایم بکنیم بعدش من اطلاع رسانی کنم درسته حالا ما کم کم خودمون شروع میکنیم تا ببینیم بعد چی میشه 2 لینک به دیدگاه
woody 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه بروبچ نو اندیش.. منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک در قسمت برنامه نویسی و قسمت های الکترونیکی هستم در خدمتتون... بیشتر با بیسکام می نویسم - کدویژن هم یه چیزایی از دور دیدم d: تو دانشگاه با بروبچ رو ربات مین یاب کار می کنیم... با نظر مدیر تالار موافقم ، ربات تعقیب خط برا شروع عالیه .. ربات نور یاب هم بد نیست ، از خط یاب ساده تره .. از کی شروع میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه بروبچ نو اندیش..منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک در قسمت برنامه نویسی و قسمت های الکترونیکی هستم در خدمتتون... بیشتر با بیسکام می نویسم - کدویژن هم یه چیزایی از دور دیدم d: تو دانشگاه با بروبچ رو ربات مین یاب کار می کنیم... با نظر مدیر تالار موافقم ، ربات تعقیب خط برا شروع عالیه .. ربات نور یاب هم بد نیست ، از خط یاب ساده تره .. از کی شروع میشه؟ سلام مرسی از توجهتون والا فعلا همه برنامه های تالار توی حالت اسندبای موندن قراره تالارها یکم کم و زیاد بشن همین دو سه روزس هستیم در خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده