Amin 6457 ارسال شده در 12 خرداد، 2010 222222222222222222222222222[/quote با سلام خدمت شما . دوست عزیز منظور شما از زدن این پست چیه ؟؟ اگر مایل به شرکت در این کار گروهی هستید خوشحال میشیم خودتونو معرفی کنید :w139: 2
هامون 14 ارسال شده در 22 خرداد، 2010 سلام من دانشجو رشته مهندسی شیمی هستم برنامه نویسی ++c رو در حد 3واحد دانشگاه اونم در حد پاس کردن یاد دارم،نمی دونم میتونم کاری انجام بدم یا نه اما یه مدتیه تصمیم دارم یه روبا ت بسازم فکر کنم اینجا خوب باشه؟ 4
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2010 هامون جان خیلی خوشحال میشیم بتونیم از همکاری شما بهره بگیریم اولین کاری که میخوایم شروع کنیم ساخت یه ربات مسیریاب که اصول ساختش رو هم میتونی تو سایت ببینی.در محله بعدی پیشرفت کار باید راههای سریعتر حرکت کردن و تغییر مسیر رو هم در نظر بگیریم که هم به برنامه نویسی هم به شکل ربات بستگی داره 1
troa1 16 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 سلام من تو رشته ی کامپیوتر تحصیل میکنم اسمبلی و c++کمی بلد هستم اگر بتونم کمک کنم خوشحال میشم 3
emperatoor iraj 11 ارسال شده در 6 مهر، 2010 salam man to zamineye khasi etelaat nadaram vali har ja k b komak ehtiaj dashtin mitonin ro man hesabe 100%baz konin movaffagh bashin 1
me2009 216 ارسال شده در 3 آبان، 2010 بابا رباتيك ها آقا همه ربات باز شدن اگه ساختنش به اين آساني هست منم هستم چرا كه نه راباتيك و هوش ماشين چه كرده 1
am in 25041 ارسال شده در 22 بهمن، 2010 من هستم.......... مام هستیم فک کنم دیگه وقتشه دوباره را بندازیم موتور ربات رو 3
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2010 خب پیشنهادات خودتونو واسه اینکه از کجا شروع کنیم و چظوری برنامه ریزی کنیم و کارا رو تقسیم کنیم بگین 2
سمندون 19437 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 سلام. اول از همه فک میکنم باید افرادی رو که تو این زمینه اطلاعات دارن رو پیدا کنیم وو از پایه و مفاهیم اولیه به صورت کاربردی شروع به یادگیری و کار کنیم 3
am in 25041 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 به نظرم یا یه بازوی رباتیک مثل اسکادا رو طرح بزنیم یا یه تعقیب خط چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
masoume 5751 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 منم میشه باشم ؟؟ سال اخر کامم . برنامه نویسی اسمبلی و c کمی c++ و کمی هم c# بلدم . با سخت افزارم در حد درستی یونی اشنام . 4
am in 25041 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 منم میشه باشم ؟؟سال اخر کامم . برنامه نویسی اسمبلی و c کمی c++ و کمی هم c# بلدم . با سخت افزارم در حد درستی یونی اشنام . خیلی خوبه از همه دوستان استقبال میکنیم :flowerysmile: 3
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2010 سلام.اول از همه فک میکنم باید افرادی رو که تو این زمینه اطلاعات دارن رو پیدا کنیم وو از پایه و مفاهیم اولیه به صورت کاربردی شروع به یادگیری و کار کنیم فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیم به نظرم یا یه بازوی رباتیک مثل اسکادا رو طرح بزنیمیا یه تعقیب خط چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟ بازوی رباتیک خوبه اما به نظرم واسه شروع کار بازوی رباتیک سخته مخصوصا تو این زمینه احتیاج به همکاری بچه های مکانیکم داریم اما تعقیب خط هرچند ساده است و برنامه های زیادی ازش تو کتابها و اینترنت پیدا میشه ولی همین ساخت عملی یه تجهیز هم میتونه مفید باشه 3
سمندون 19437 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیمآره درسته.ولی احساس میکنم بازم یه عده جمع میشن شروع میکنن و باز ناتمام میمونه البته بازم از هیچی بهتره. خوب به من بگین هدف ها چیه و چیکارا میخوایم بکنیم بعدش من اطلاع رسانی کنم 3
am in 25041 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 فکر کنم باید به دعوت عمومی از کاربرا بکنیمبازوی رباتیک خوبه اما به نظرم واسه شروع کار بازوی رباتیک سخته مخصوصا تو این زمینه احتیاج به همکاری بچه های مکانیکم داریم اما تعقیب خط هرچند ساده است و برنامه های زیادی ازش تو کتابها و اینترنت پیدا میشه ولی همین ساخت عملی یه تجهیز هم میتونه مفید باشه پس میگردم بین بکس رباتیک یونی تا ازشون اطلاعات بگیرم:flowerysmile: 3
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2010 ولی احساس میکنم بازم یه عده جمع میشن شروع میکنن و باز ناتمام میمونه البته بازم از هیچی بهتره. خوب به من بگین هدف ها چیه و چیکارا میخوایم بکنیم بعدش من اطلاع رسانی کنم درسته حالا ما کم کم خودمون شروع میکنیم تا ببینیم بعد چی میشه 2
woody 59 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2011 سلام به همه بروبچ نو اندیش.. منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک در قسمت برنامه نویسی و قسمت های الکترونیکی هستم در خدمتتون... بیشتر با بیسکام می نویسم - کدویژن هم یه چیزایی از دور دیدم d: تو دانشگاه با بروبچ رو ربات مین یاب کار می کنیم... با نظر مدیر تالار موافقم ، ربات تعقیب خط برا شروع عالیه .. ربات نور یاب هم بد نیست ، از خط یاب ساده تره .. از کی شروع میشه؟ 3
am in 25041 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2011 سلام به همه بروبچ نو اندیش..منم هستم علیرضا - دانشجو الکترونیک در قسمت برنامه نویسی و قسمت های الکترونیکی هستم در خدمتتون... بیشتر با بیسکام می نویسم - کدویژن هم یه چیزایی از دور دیدم d: تو دانشگاه با بروبچ رو ربات مین یاب کار می کنیم... با نظر مدیر تالار موافقم ، ربات تعقیب خط برا شروع عالیه .. ربات نور یاب هم بد نیست ، از خط یاب ساده تره .. از کی شروع میشه؟ سلام مرسی از توجهتون والا فعلا همه برنامه های تالار توی حالت اسندبای موندن قراره تالارها یکم کم و زیاد بشن همین دو سه روزس هستیم در خدمتتون 1
ارسال های توصیه شده