- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ به گزارش سایت سینمایی یک نما امام جمعه موقت کرمانشاه چندی قبل در اظهاراتی از نصب تابلوهای تبلیغاتی سریال قهوه تلخ در سطح شهر انتقاد کرده است . حجت الاسلام والمسلمین عبدالخالق عبدالهی در یکی از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه ، از نصب تابلوهایی در سطح شهر کرمانشاه که سریال ‘ قهوه تلخ ‘ را تبلیغ می کنند، انتقاد کرد و گفت: نصب این تابلوها در برخی نقاط شهر که در آن چهره های آرایش کرده بازیگران این سریال به نمایش درآمده کار صحیحی نیست و باعث به گناه افتادن مردم و بخصوص جوانان می شود ! 20 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چشای بعضی آقایون و در بیارن بذارن کف دستشون دیگه به گناه نیفتن.... جماعتی راحت میشن ! لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ینی من عاشق اونیم ک با دیدن اینا ب گناه میفته فیلم پ.و.ر.ن.و ببینه ب ملکوت صفلی ( سفلی ) میپیونده لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چشای بعضی آقایون و در بیارن بذارن کف دستشون دیگه به گناه نیفتن.... جماعتی راحت میشن ! قربون دهنت با سیخ هم دربیارن :167: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ خدا رحمت کنه آقا محمد خان و شما که روی اون و سفید کردید و هی چشم در میارید لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ یکی نبوده بگه حاج آقا شما جلوی چشمای خودتو بگیر که به گناه افتادن،بقیه حواسشون هست،کسی با این چیزا به گناه نمیوفته جر شما! لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ چشای بعضی آقایون و در بیارن بذارن کف دستشون دیگه به گناه نیفتن.... جماعتی راحت میشن ! لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ادم این حرفا رو میشنوه جوش میاره لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ قربون دهنت با سیخ هم دربیارن :167: :167: خدا رحمت کنه آقا محمد خان و شما که روی اون و سفید کردید و هی چشم در میارید فک کنم زمان آقا محمد خانم آدم چش چرون زیاد بوده حق داشته بنده خدا...کاش الانم بود با بعضیا عملا یه صحبتایی میکرد :icon_gol: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ راس گفته خب...منم عكس برزو خان و بلد رو مي بينم به گناه ميفتم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ منم برزو رو دیدنی به گناه میافتمدلم ضعف میره لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ راس گفته خب...منم عكس برزو خان و بلد رو مي بينم به گناه ميفتم :4chsmu1: منم برزو رو دیدنی به گناه میافتمدلم ضعف میره خطری هستین شما ها:banel_smiley_52:خوبه حالا برزو رو میبینید ب گناه میفتید موگوم ای منوم هم شه مه ره میبینم همچین دلوم ضعف مه ره مخبرالدوله سر سعدی رو میبینید به گناه آلوده میشید لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خطری هستین شما ها:banel_smiley_52:خوبه حالا برزو رو میبینید ب گناه میفتید موگوم ای منوم هم شه مه ره میبینم همچین دلوم ضعف مه ره مخبرالدوله سر سعدی رو میبینید به گناه آلوده میشید :ws28: جهانگيرشاهم ببينيم از دست ميريم ديگه! لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: جهانگيرشاهم ببينيم از دست ميريم ديگه! میخوام دنیات نباشه به جون تو نباشه به جون خودم مخبر دلو برد ولی خدایی هیچی بلد نمیشه برو تو بهر مردونگی و جذبهسیبیلشو فر موژه میزنه بلا لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ عاشخشمممممممممممم:girl_in_dreams: پدر سوختههههههه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بعد از 6 ماه تازه یادش افتاده؟ لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چشای بعضی آقایون و در بیارن بذارن کف دستشون دیگه به گناه نیفتن.... جماعتی راحت میشن ! والا :ws28: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا این مردمان را ببخش و بیامرز همه آلوده به گناهن ماشالله ماشالله لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: بنده خدا راس میگه خب !!!!! من به فتواش عمل میکنم میرم هر چی بنره جعم میکنم ! لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ بنده خدا میخواسته update باشه.به روز فتوا داده حالا شماها هی گیر بدین و مسخره کنین... ولی خداییش عجب فتوایی داده ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده