partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ البته 2 تا عکس دیگه هم گرفتم ... اولی که به خاطر شیشه خیلی بد شده ... دومی هم که به نظر کج میاد... و فکر می کنم عکسی که واسه مسابقه فرستادم بهتر از همه بود ... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب نوبتی هم باشه نوبت عکس نفر چهارمه عکس پرتو عکس شماره 14 : بالای کوه های زاگرس(عکس از داخل هواپیما گرفته شده) دوستان بفرماین تحلیل این عکس هم به نظرم عکس قشنگی هستش به خصوص به خاطر انعکاس پرتوهای نور. فکر کنم یکی از همون عکسایی هم بود که بهش رای دادم ولی به نظرم زیاد موضوع مسابقه رو نشون نمیده. اون گوشه سمت چپ پایین هم سانسور میکردی به غیر از همون انعکاس نورها، ویژگی خاص دیگه ای نداره که بخواد به عکس قدرت بده و زیباترش کنه. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ این عکس هم به نظرم عکس قشنگی هستش به خصوص به خاطر انعکاس پرتوهای نور. فکر کنم یکی از همون عکسایی هم بود که بهش رای دادم ولی به نظرم زیاد موضوع مسابقه رو نشون نمیده. اون گوشه سمت چپ پایین هم سانسور میکردی به غیر از همون انعکاس نورها، ویژگی خاص دیگه ای نداره که بخواد به عکس قدرت بده و زیباترش کنه. موضوع مسابقه رو نشون نمیده؟ :JC_thinking: میشه گفت یه نوع تفاوته بین بقیه عکس هاست که همه غروباشون بالاست ... واسه من پایینه ... در کل، دفعه بعدی سعی می کنم بیشتر توجه کنم ... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ طلوع و غروب تو عکس چه فرقی دارن؟ خوب عکستو بذار آواتورت... این ممدو ولش کن....بجای عکس گرفتن فقط بلته ایراد بگیره....عکستم خیلی قشنگو هنریه..:JC_thinking:هنری بود دیگه...جوزف نبود که؟! مخصوصاً نوک کوه ها....بافر کن...اگر تقلب نمیشد حتماً به مال تو رای میدادم... جوزف چیه؟ :JC_thinking: بافر چیه؟ :JC_thinking: مرسی ... همینم که بگی یه امتیازه :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ مخصوصاً نوک کوه ها....بافر کن...اگر تقلب نمیشد حتماً به مال تو رای میدادم... یعنی تقلب کردی موقع رای دادن :167: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ عکس پرتو همونطوری که بقیه هم گفتن جالبیش به متفاوت بودنشه و اینکه بالا دیگه نور خورشید نداریم و غروب پایینه...اما کیفیتش پایینه و کوهها واضح نیستن...کادرش یکم کج شده و یه قسمت از پنجره هواپیما هم گوشه عکس دیده میشه که نشون میده موقع عکاسی دقت نکرده....در کل عکس جالب ، متفاوتی بود من دیر رسیدم به مسابقه :icon_pf (34): :w768:منم عکس گرفته بودم:w821: اشکال نداره ایشالا سری بعد من نه...اون امین گولاخو دوست شیرازیش....افسانه ی شیرازی...:w00: :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب نوبت تحلیل عکس نفر پنجمه. citymaker عکس شماره 4 : جاده گلپایگان-خوانسار 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب نوبت تحلیل عکس نفر پنجمه. citymaker عکس شماره 4 : جاده گلپایگان-خوانسار من از این عکس بسی خوشم آمده بود نمیدونم چرا رای کم آورد فقط به نظرم این پایین عکس یه کمی پرته. (pert) کادر مشخصی واسه عکس نیست. غروب پشت کوه و انعکاس نورش روی ابرا خیلی قشنگه 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خبر : چهارمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع: ابر 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ برقی ناسیونالیست ! مرسی چشمات ناز میبینه...درسته اگر چند دقیقه صبر کرده بودم بهتر میشد خب صاحبان اون سه عکس آخر تازه وقتی تاپیک زده شد متوجه مسابقه شدن و خواستن شرکت کنن نمیشد شرکتشون نداد... نخيرم من سرعتم كم بود طول كشيد عكس و آپ كنم وقتيم كردم محلتش تا ساعت 24 بود شماها زود تاپيك نظرسنجي رو راه انداختين 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده