Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ قابلمه ی شما رو نداره....فقط دفعه ی بعد به رقیبام رای نده بذار اول شیم....:icon_pf (34): تاپیک که بسته شد همه ی اسپمامو پاک کنیدا!!!:w00: اااااِ تو هم شرکت کردی؟ زودتر میگفتی من بسکه همشون قشنگ بودن از اون اول تیک زدم تا آخرش کلا جنبه انتخاب چندگانه رو ندارم انقد اسپم کردی که باید کل تاپیک رو پاک کنیم تا اسپمات پاک شه! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ این مسابخه کی تموم میشه؟؟؟؟ ننوشتی که باز؟ اسم محل لباسو:167: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ ننوشتی که باز؟اسم محل لباسو:167: اهان خب همون گیلانه هنوز شرقه گیلان 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ eeeeeeeeeeh bebakhshid ... pas boro ba bozorgtaret ia khanom kosholo ... :icon_pf (44): لطفا درست برخورد کنید با کاربرها و از تایپ فینیلیش بپرهیزید 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نخیرم....من عادت دارم اسپم نکنم....:w00: چاخانه قرنو ثبتش کنین 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان بیاین برای سری بعد موضوع پیشنهاد بدید http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=38668&page=5 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ برو باو...بذار ببینیم اینجا امتیاز گیرمون میاد....این ممد انقده خصیصه که یه نصف نخودم ازش نمیتونی بکشی بیرون! خسیسه = بخیله خصیصه = خصوصیت 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تو چیکار داری؟من اونجوری گفتم بهش بر نخوره...:w00: آها از اون لحاظ :4chsmu1: چشم ببخشید...:wubpink: همش داد میزنه :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ نمیبخشم....:w00:می خوام بشم بداخلاق ترین کاربر سایت!:w00: پس نمیخواد اونجوری بگی که بهش برنخوره اگه میخوای بشی بداخلاقترین کاربر سایت یه جوری بگو که خیلی بهش بربخوره :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ مدالو که شماها نمیدید....اون میده...اگه مدال می خوام،یاهاس برا اون خوش اخلاق باشم....:w00: این محمد اینقدر خسیسه که دادم بزنی یا خوش اخلاقم باشی چیزی ازش گیرت نمیاد:icon_pf (34): نمیخواد شیرین بازی در بیاری براش بعدش سره باقیه داد بزنی فهمیدی؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ :camera2: نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی :camera2: 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ، ممنون از همه دوستان گلم که در مسابقه و نظرسنجی شرکت کردن و اما برندگان مسابقه : نفر اول : AminNePo (عکس شماره 11 - با 39 رای) ----->200 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم : Afsaneh.M (عکس شماره 7 - با 34 رای) -----> 150 امتیاز نفر سوم : amin 202 (عکس شماره 8 - با 30 رای) -----> 100 امتیاز نفر چهارم : partow (عکس شماره 14 - با 27 رای) -----> 75 امتیاز نفرات پنجم : citymaker و sara_arch (عکس های شماره 4 و 15 - با 24 رای) -----> 50 امتیاز بهشون تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم... 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اسامی عکاسان عزیز : عکس شماره 1 : rahman1990عکس شماره 2 : spow عکس شماره 3 : goldstone عکس شماره 5 : Abolfazl_r عکس شماره 6 : sefid barfi عکس شماره 9 : salvador عکس شماره 10 : آرنیکا عکس شماره 12: morta عکس شماره 13: ~M~O~J عکس شماره 16: mamad kh عکس شماره 17: farzaneh.y همه عکسها زیبا و فوق العاده بودن... دست همتون درد نکنه 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ دوستای گلم توجه داشته باشین که برعکس سری های قبلی ، این بار تاپیک بعد از اعلام نتایج نظرسنجی بسته نمیشه تعداد آرا و نتیجه تغییری نمی کنه ها ، یعنی تا موقع اعلام نتایج 92 تا رای توی صندوق بوده و همون ملاکه ، از این به بعدش دیگه آراء باطله س . به پیشنهاد بعضی از دوستان و تایید مدیریت جل جلاب تالار ، تصمیم گرفته شده که از این به بعد ، بعد از اعلام نتایج نظر سنجی ، عکس هایی که توی مسابقه شرکت کرده بودن ، به صورت تخصصی توسط کاربرا ( همه ی کاربرا ) بررسی بشن ( بمنظور پیشرفت در زمینه ی عکاسی حرفه ای برای مسابقه های بعدی ) پس منتظر نظراتتون هستیم ، بیاین تا با هم عکسا رو بررسی کنیم 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ایول به تغییر و تحولات جدید 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مرسییییییییییییی کلی ذوخیدممممممممممممم دمتان جیلیز بیلیزززززززززززززز میشه عکسه منو بررسیش کنین؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ خب این چه زندگیه همش هوا ابری غروب و طلوع نمیشه عکس گرفت کاشکی ابرهاهم میبارید دلمون خوش میشد......... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده