Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ من که نیگر داشتم آخر رای بدم....فعلاً جایگاه خوبی دارم...می خوام ببین کیا بهم رای دادن...یه تکون دیگه بخوره اول شدم....:smiley (18): تو هنوز رای ندادی ؟ رای هم بدی میتونی ببینی هااااا.... رو تعداد رای که کلیک کنی نشون میده 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آقا تبلیغ نکن.....:w00: با دخی من درست صوبت کناااااااااااااا:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ برو آقا....من درست دیقه ی 90 می خوام رای بدم....:w00:چه ربطی داره؟ تبلیخ نکن.....:w00: اگرم میکنید برا منم تبلیخ کنید....:w00: بوشو بینیم باو....:w00: بیشین بینیم باوووووووو:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ آقا تبلیغ نکن.....:w00: تبلیخ نکن!:w00: با دو تا خانوم محترم درست صحبت کن :w00: برو آقا....من درست دیقه ی 90 می خوام رای بدم....:w00:چه ربطی داره؟ تبلیخ نکن.....:w00: اگرم میکنید برا منم تبلیخ کنید....:w00: بوشو بینیم باو....:w00: دوست دارم نظرسنجی بسته بشه و جا بمونی...چه حالی میده 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ سلام......... وای چه قشنگ..... :626gdau: منم رای دادم....... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ امین این بچه ی سرتقتو جم کن ... برو بشه میزنم لهت میکنماااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ برو باو...من بخاطر خودت میگم!فردا پس فردا میفرستیش مردسه،تبو تب دعوتنامه میفرستن باست.... همه جارو به چیز کشیده: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16752 :smiley (18): دخملمه به کس کسونش نمیدم به شاه پریونش نمیدم براش معلم خصوصی میگیرم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ همین کارارو میکنید الان دختر باسه ما پیدا نمیشه دیگه...بچه رو از بچگیش ننر بار نیاری میشه زن زندگی.... امین بیا بریم یجای دیگه....این افسانه داره بدجوری نیگامون میکنه....() دخی خودمههههههه برو دنبال دخی همشهریات افسانه باس بیاد اون سمرقند و بخارا رو توضیح بده تازشم داریم تاپیکو آپ نیگر میداریم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ایششششش....حالا کی میاد از تو دختر بگیره؟:w00:اییییییی پس بذار هر 10 دیقه جواب همو بدیم....اینجوری ضایست.... :smiley (18): خیلیم دلشون بخواددددددددددددد باشه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ ایششششششانقد به کس کسونش نده تا ترشی که هیچ، کپک بزنه..... چرا؟!!!:w00: 2 تا رایم میتونستی بدی.... :smiley (18): دلم میخواد به تو شه؟؟؟؟؟؟ عشخش کشیده به تو شه؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ منم رای دادم.....:w00:ولی همش به این ضعیف ضعفا....نه به اینایی که با پول بر گذار کنندگان مسابقه رو میخرن...:w00: جیجر نینی خودموووووو خب داستان ترک شیرازی ادامش و یک تحریف تاریخی روی بداد اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا ... به پایش بخشم سمرقند و بخارا را هل هله و کل کله ای از شیراز تا بخارا در جریان بود پسرا جنبون و دخملا قر زنون عروس به سرش تاجه مروارید و دوماد به تنش ابریشم سرخ ماچین آخونده محلو آوردن که خطبه جاری کنه شناسنومه بدینننننننن شناسنومه دومادو بیاریننننن سجلده عروس کوژاسسسسس عروس خانومممم آیا به مهر یک فروند سمرقند و بخارا وکیلممممم عروس رفته بازدید سمرقند عروس خانومممممم آیا به مهر یک فروند سمرقند و بخارا وکیلممممم عروس خانوم رفته بازدید بخارا عروس خانومممممم برای باره سوممم آیا به مهر یک فروند سمرقند و بخارا وکیلممم و عروس خانوممم : با اجازه ددی جون و مامی جونم بلههههههه و نام عروس در جریده تاریخ افسانه و افسون ثبت گشته است چنان بخشيده حافظ جان، سمرقند و بخارا را که نتوانسته تا اکنون، کسی پس گيرد آنها را ! از آن پس برسر پاسخ به اين ولخرجی حافظ ميان شاعران بنگر، فغان و جيغ و دعوا را وجودِ او معمايی ست پر افسانه و افسون ببين خود با چنين بخشش، معما در معما را ! بله این بود داستان افسون خانوم شیرازیه مدیر تالاره مااااااااا :w58::w58::w58: همین کارارو میکنید الان دختر باسه ما پیدا نمیشه دیگه...بچه رو از بچگیش ننر بار نیاری میشه زن زندگی.... امین بیا بریم یجای دیگه....این افسانه داره بدجوری نیگامون میکنه....() این منم ؟ وای چه جذبه ای دارم و نمیدونستم دخی خودمهههههههبرو دنبال دخی همشهریات افسانه باس بیاد اون سمرقند و بخارا رو توضیح بده تازشم داریم تاپیکو آپ نیگر میداریم من که توضیح دادم سند و بنجقشو گم کردم و ازبکها از دستم درش آوردند آفرین خوب کاری میکنید آپ نگهش دارید... ولی هر چی بیشتر رای میدن به ضرر من میشه رقبا جلو زدن حسابی :icon_pf (34): ایششششش....حالا کی میاد از تو دختر بگیره؟:w00:اییییییی پس بذار هر 10 دیقه جواب همو بدیم....اینجوری ضایست.... تو این تاپیک از اسپم ها استقبال میشه تشکر هم داده میشه بگو هر کی میخواد اسپم کنه بیاد اینجا 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ :w58::w58::w58: من که توضیح دادم سند و بنجقشو گم کردم و ازبکها از دستم درش آوردند آفرین خوب کاری میکنید آپ نگهش دارید... ولی هر چی بیشتر رای میدن به ضرر من میشه رقبا جلو زدن حسابی :icon_pf (34): تو این تاپیک از اسپم ها استقبال میشه تشکر هم داده میشه بگو هر کی میخواد اسپم کنه بیاد اینجا :ws3: یادت نی اعتراف کردی؟؟؟ ای ازبکای نامرددددددد حداقل تاجیکا بودن یه چیزی انخده دخمل تاجیکی دوپس دارمممممم:ws3: اسپم اسپم تا پیروزی :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااای خیلی قشنگ بودن واقعا لذت بردم دست همگی درد نکنه 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ خیلیییییییی قشنگ بودن:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من طاقت این همه رمانتیکی رو ندارم:ws54: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده