Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوستان اگه کسی مسلط ه بهم بگه چند خط رو باهاش چک کنم ؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ سوالتون رو بزارید همینجا، دوستانی که تسلط داشته باشن زیادن 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوستان... من جایی از شهرمون برای کلاس زبان رفتم و بهم گفتن که جلسه ای 1.5 ساعت هست که هر جلسه 70 ت میشه(خود طرف میگفت جاهای دیگه خیلی بیشتره و من برای اینکه مشتریامو بیشتر کنم این مقدار گفتم)...هر هفته سه جلسه تشکیل میشه و هر ماه باید 840 هزار ت بدم!! برای ایلتس هست...خواسم بدونم این رقمی که گفته شده منطقی هست؟ تشکر لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۶ سلام دوستان... من جایی از شهرمون برای کلاس زبان رفتم و بهم گفتن که جلسه ای 1.5 ساعت هست که هر جلسه 70 ت میشه(خود طرف میگفت جاهای دیگه خیلی بیشتره و من برای اینکه مشتریامو بیشتر کنم این مقدار گفتم)...هر هفته سه جلسه تشکیل میشه و هر ماه باید 840 هزار ت بدم!! برای ایلتس هست...خواسم بدونم این رقمی که گفته شده منطقی هست؟ تشکر من برای ایلتس رفته بودم هر ترم 2 ماه بود و هر 2 ماه حدود 180 تا 240 متغیر بوده ولی هرهفته هم یه بار تشکیل میشه زمان کلاس هم 5 ساعت بود حالا چند جا دیگه هم بپرس خیلی گرون میگه لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۶ من برای ایلتس رفته بودم هر ترم 2 ماه بود و هر 2 ماه حدود 180 تا 240 متغیر بوده ولی هرهفته هم یه بار تشکیل میشه زمان کلاس هم 5 ساعت بود حالا چند جا دیگه هم بپرس خیلی گرون میگه برای کدوم شهر؟ تهران؟ کلاس عمومی بود؟ این کلاسی که گفتم خصوصی هست. لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۶ برای کدوم شهر؟ تهران؟ کلاس عمومی بود؟ این کلاسی که گفتم خصوصی هست. برای تهران خصوصی منظورت اینه که فقط برای یه نفر؟ لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۶ برای تهران خصوصی منظورت اینه که فقط برای یه نفر؟ بله برای یک نفر. لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ بله برای یک نفر. خب برای یه نفر شاید قیمت اینطور باشه حالا چرا خصوصی ثبت نام میکنی؟ چون به نظرم اگه تو کلاس بین چند نفر باشی خیلی بهتر یاد میگیری 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ خب برای یه نفر شاید قیمت اینطور باشه حالا چرا خصوصی ثبت نام میکنی؟ چون به نظرم اگه تو کلاس بین چند نفر باشی خیلی بهتر یاد میگیری به نظرم خصوصی سرعت عمل میره بالا و مدرس فقط روی ضعفهای من تمرکز داره...ولی فعلا میخوام همون عمومی رو برم تاببینم خدا چی میخواد..پول موجود نیست! 1 لینک به دیدگاه
ali-ni 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۶ سلام.... من مقالم ریوایز خورده و جواب دادم..داور اول کاملا مقاله رو تایید کرده و توصیه کرده که مقاله چاپ بشه ولی داور دوم یه سری ویرایش هایی رو داده و همچنین گفت موضوع مقاله به مجله نمیخوره..ولی من همه توضیحات و ویرایش ها رو به داوران فرستادم...حالا دوباره داور دوم کامنت داده و در بخشی از حرفاش، پاسخ ها رو تایید کرده و گفته مقاله کیفیت بالایی داره..اما دوباره گفته موضوع مقاله به مجله نمیخوره و مقاله رو به یه ژورنال دیگه بفرستین!!..حالا من میخوام ازین بابت ازش تشکر کنم...خودم یکمی سعی کردم ولی نوشتن جمله اولش برام سخت بوده..خواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه؟ میخوام به این صورت بنویسم: ما از داور محترم تشکر میکنیم بابت تایید پاسخ ها و ازینکه گفته اند که مقاله در سطح بالایی هست سپاسگذریم. خطاب به سردبیر مجله هم میخوام یک قسمتی رو به شیوه زیر جواب بدم. اینو چطوری به انگلیسی بنویسم؟ در خصوص داور دوم ایشان ابتدا ذکر کرده اند که مقاله از سطح بالایی برخوردار است اما سپس اشاره کرده اند که مقاله در اسکپ مجله نیست(منظور اینه که مقاله به موضوعات مجله نمیخورد)، چنانکه(یا کما این که) این مقاله توسط سردبیر محترم جهت ورود به پروسه داوری تایید شده است.به نظر نویسندگان، داور دوم در این خصوص نظر شخصی خود را اعمال کرده اند و یا اینکه موضوع مقاله، زمینه تخصصی ایشان نمی باشد. (در واقع میخوام اینو محترمانه بگم که تطبیق موضوع مقاله با مجله در حوزه اختیارات داور نیست). باتشکر لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۶ سلام...خواستم جمله زیر رو به انگلیسی برام ترجمه کنین... (در صورت افزایش اندازه فونت لجند، کلمات با نمودار تداخل میکند) لجند منظورم همون نوشته هاست که نام نویسندگان رو گفته... به شکل زیر توجه کنین: Click here to view the original image of 1000x889px. تشکر 2 لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سلام...خواستم جمله زیر رو به انگلیسی برام ترجمه کنین... (در صورت افزایش اندازه فونت لجند، کلمات با نمودار تداخل میکند) لجند منظورم همون نوشته هاست که نام نویسندگان رو گفته... به شکل زیر توجه کنین: Click here to view the original image of 1000x889px. تشکر If the font size increases, the words interact with the graph I hope this help you 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ من گرامر مشکل دارم به منم کمک کنید خب 1 لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ من گرامر مشکل دارم به منم کمک کنید خب سلام. مشکلتونو بگید. تمام سعیمو می کنم که جوابتونو بدم. 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ سلام. مشکلتونو بگید. تمام سعیمو می کنم که جوابتونو بدم. میام یه متنی بنویسم مشکلم اینکه نمیدونم چه زمان هایی استفاده کنم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ میام یه متنی بنویسم مشکلم اینکه نمیدونم چه زمان هایی استفاده کنم :icon_pf (34): متن درچه موردی ؟ یعنی با برگردان زمان فعل از فارسی به انگلیسی مشکل دارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ متن درچه موردی ؟ یعنی با برگردان زمان فعل از فارسی به انگلیسی مشکل دارید ؟ متن های مختلف..میخوام متن به انگلیسی بنویسم در مورد یه موضوع زمان ها نمیتونم استفاده کنم یا میخوام صحبت کنم با اینکه قاعده شو میدونم ولی نمیدونم کجا استفاده کنم لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ متن های مختلف..میخوام متن به انگلیسی بنویسم در مورد یه موضوع زمان ها نمیتونم استفاده کنم یا میخوام صحبت کنم با اینکه قاعده شو میدونم ولی نمیدونم کجا استفاده کنم تو صحبت کردن، شما فقط فن بیان نیاز داری. وقتی داری صحبت می کنی، کسی که داره گوش میده، می دونه شما در چه موردی دارید حرف می زنید. ولی نوشتن، فرق می کنه. باید تو کتابام بگردم، ببینم چیزی دارم یا نه. 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ تو صحبت کردن، شما فقط فن بیان نیاز داری. وقتی داری صحبت می کنی، کسی که داره گوش میده، می دونه شما در چه موردی دارید حرف می زنید. ولی نوشتن، فرق می کنه. باید تو کتابام بگردم، ببینم چیزی دارم یا نه. ممنونم 1 لینک به دیدگاه
mhn6868 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام و عرض ادب خدمت اساتید و نو اندیشان حقیقت مدتی هست یکی از بهترین دوستام که دانشجوی ادبیات انگلیسی بود عمرش رو داده به شما , کاری که میخوام بکنم این هست که متن زیر رو به انگلیسی روی سنگ قبرش بنویسم منتها میخوام خیلی دقیق و ادیبانه باشه تا خدایی نکرده اشکال چیزی نباشه , به همین دلیل عاجزانه از شما دوستان کمک میخوام و البته کمی سریع "هر چند او ,یک انسان به معنای واقعی کلمه , از میان ما رفت , اما خاطرات , خوبی ها و روح او همیشه در میان ما خواهد بود ..." باتشکر از همه دوستان و اساتید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده