spow 44198 ارسال شده در 19 آبان، 2010 دانلود نمیشن نمونش اینجا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16413
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 25 آبان، 2010 بابت مشکلات به وجود اومده و تأخیر تو وصل شدن مجدد انجمن از شما عزیزان معذرت میخوام. چند روز به خاطر فشاری که به سرور اومده بود، سرویس دهی به انجمن رو قطع کرده بودند که با رایزنی های انجام شده فعلاً دسترسی باز شده. تو این مدت یه هاست جدید هم گرفتیم که میخواستیم اطلاعات به هاست جدید منتقل کنیم ولی به خاطر حجم بالای دیتابیس این کار هنوز انجام نشده. احتمال داره تا چند روز آینده این تغییر انجام بشه. امیدوارم دیگه شاهد مشکلات این چنینی نباشیم. 6
just work 12354 ارسال شده در 25 آبان، 2010 بابت مشکلات به وجود اومده و تأخیر تو وصل شدن مجدد انجمن از شما عزیزان معذرت میخوام. چند روز به خاطر فشاری که به سرور اومده بود، سرویس دهی به انجمن رو قطع کرده بودند که با رایزنی های انجام شده فعلاً دسترسی باز شده. تو این مدت یه هاست جدید هم گرفتیم که میخواستیم اطلاعات به هاست جدید منتقل کنیم ولی به خاطر حجم بالای دیتابیس این کار هنوز انجام نشده. احتمال داره تا چند روز آینده این تغییر انجام بشه. امیدوارم دیگه شاهد مشکلات این چنینی نباشیم. با سلام. این حقیر به نوبه ی خویشتن راه اندازی دوباره ی انجمن رو تبریک عرض مینمایم 2
am in 25041 ارسال شده در 25 آبان، 2010 تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک!!!!! دلمون پکید بابا باور کن اگه یه روز دیگه طول میکشید فرار مغزها میشدیم!!!!! 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 28 آبان، 2010 لینک های تو امضای من کار نمیکرد پیج بلنک باز میکرد با این درس وارد سایت شوید http://www.noandishaan.com/forums لینکای امضاها همه با کام باز میشوند. 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آبان، 2010 من نميتونم وارد سايت بشم با نام كاربري وپسورد قبليم نام کاربری قبلیتون چی بود؟ 1
hamed 42 ارسال شده در 29 آبان، 2010 فایلایی که تو 4shared آپلود کردم نمیتونم به فایلای ارسالیم ضمیمه کنم! پیغام میده خرابه.از سایتای دیگم آپلود کردم همین پیغامو داد
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آبان، 2010 تو سایت هایی که لینک مستقیم واسه دانلود نمیده نمیشه از اون طریق فایل ضمیمه کرد و فقط میشه لینک دانلود رو گذاشت. مثلاً وقتی تو سایت 4shared آپلود میکنی. چون لینک مستقیم نمیده. بیاد لینک دانلود جداگونه تو پست آورده بشه.
DCBA 8191 ارسال شده در 29 آبان، 2010 من چرا عکسهارو به صورت لینک آپلودشون میبینم!؟! از بعد از دوباره راه افتادن سایت اینجوری شدم....همه این جوری ان یا من این جوری ام؟!؟! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مثلاً کدوم عکسا؟ چون من چند تا تاپیک که دیدم عکس داشت مشکلی ندیدم. تو امضا اگر عکس ها بزرگتر از حد مجاز باشه، لینک نشون میده. ولی تو پست ها من این مشکل رو ندیدم. تو کدوم پستا اینطوری می بینی عکسا رو؟ از چه مرورگری استفاده میکنی؟ 1
DCBA 8191 ارسال شده در 29 آبان، 2010 مثلاً کدوم عکسا؟ چون من چند تا تاپیک که دیدم عکس داشت مشکلی ندیدم. تو امضا اگر عکس ها بزرگتر از حد مجاز باشه، لینک نشون میده. ولی تو پست ها من این مشکل رو ندیدم. تو کدوم پستا اینطوری می بینی عکسا رو؟ از چه مرورگری استفاده میکنی؟ کلا همه عکسهارو........عکسهای تو پروفایلها.....یا تو تاپیک ها و امضاها......همه رو........من نابود شدم....:icon_pf (34): از فایر فاکس....
ارسال های توصیه شده