spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دانلود نمیشن نمونش اینجا http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=16413 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ بابت مشکلات به وجود اومده و تأخیر تو وصل شدن مجدد انجمن از شما عزیزان معذرت میخوام. چند روز به خاطر فشاری که به سرور اومده بود، سرویس دهی به انجمن رو قطع کرده بودند که با رایزنی های انجام شده فعلاً دسترسی باز شده. تو این مدت یه هاست جدید هم گرفتیم که میخواستیم اطلاعات به هاست جدید منتقل کنیم ولی به خاطر حجم بالای دیتابیس این کار هنوز انجام نشده. احتمال داره تا چند روز آینده این تغییر انجام بشه. امیدوارم دیگه شاهد مشکلات این چنینی نباشیم. 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ بابت مشکلات به وجود اومده و تأخیر تو وصل شدن مجدد انجمن از شما عزیزان معذرت میخوام. چند روز به خاطر فشاری که به سرور اومده بود، سرویس دهی به انجمن رو قطع کرده بودند که با رایزنی های انجام شده فعلاً دسترسی باز شده. تو این مدت یه هاست جدید هم گرفتیم که میخواستیم اطلاعات به هاست جدید منتقل کنیم ولی به خاطر حجم بالای دیتابیس این کار هنوز انجام نشده. احتمال داره تا چند روز آینده این تغییر انجام بشه. امیدوارم دیگه شاهد مشکلات این چنینی نباشیم. با سلام. این حقیر به نوبه ی خویشتن راه اندازی دوباره ی انجمن رو تبریک عرض مینمایم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ راه افتاد... چه خوب.. تبریک لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک!!!!! دلمون پکید بابا باور کن اگه یه روز دیگه طول میکشید فرار مغزها میشدیم!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ لینک ها همه غیر فعاله امضاهارو باید دوباره ویرایش کنیم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ لینک های تو امضای من کار نمیکرد پیج بلنک باز میکرد 1 لینک به دیدگاه
الي 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من نميتونم وارد سايت بشم با نام كاربري وپسورد قبليم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ لینک های تو امضای من کار نمیکرد پیج بلنک باز میکرد با این درس وارد سایت شوید http://www.noandishaan.com/forums لینکای امضاها همه با کام باز میشوند. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من نميتونم وارد سايت بشم با نام كاربري وپسورد قبليم نام کاربری قبلیتون چی بود؟ 1 لینک به دیدگاه
hamed 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فایلایی که تو 4shared آپلود کردم نمیتونم به فایلای ارسالیم ضمیمه کنم! پیغام میده خرابه.از سایتای دیگم آپلود کردم همین پیغامو داد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ تو سایت هایی که لینک مستقیم واسه دانلود نمیده نمیشه از اون طریق فایل ضمیمه کرد و فقط میشه لینک دانلود رو گذاشت. مثلاً وقتی تو سایت 4shared آپلود میکنی. چون لینک مستقیم نمیده. بیاد لینک دانلود جداگونه تو پست آورده بشه. لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من چرا عکسهارو به صورت لینک آپلودشون میبینم!؟! از بعد از دوباره راه افتادن سایت اینجوری شدم....همه این جوری ان یا من این جوری ام؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مثلاً کدوم عکسا؟ چون من چند تا تاپیک که دیدم عکس داشت مشکلی ندیدم. تو امضا اگر عکس ها بزرگتر از حد مجاز باشه، لینک نشون میده. ولی تو پست ها من این مشکل رو ندیدم. تو کدوم پستا اینطوری می بینی عکسا رو؟ از چه مرورگری استفاده میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مثلاً کدوم عکسا؟ چون من چند تا تاپیک که دیدم عکس داشت مشکلی ندیدم. تو امضا اگر عکس ها بزرگتر از حد مجاز باشه، لینک نشون میده. ولی تو پست ها من این مشکل رو ندیدم. تو کدوم پستا اینطوری می بینی عکسا رو؟ از چه مرورگری استفاده میکنی؟ کلا همه عکسهارو........عکسهای تو پروفایلها.....یا تو تاپیک ها و امضاها......همه رو........من نابود شدم....:icon_pf (34): از فایر فاکس.... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ با internet explorer بیا ببین بازم هیمنجوریه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده