pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چرا من هر وقت وارد کنترل پانلم میشم یا وارد گفتگو ازاد میشم میبینم یه پست ارسال کردم و اون تاپیک اومده اولین تاپیک تالار وقتی واردش میشم میبینم اون پست ام برا چند روز قبله 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چرا من هر وقت وارد کنترل پانلم میشم یا وارد گفتگو ازاد میشم میبینم یه پست ارسال کردم و اون تاپیک اومده اولین تاپیک تالار وقتی واردش میشم میبینم اون پست ام برا چند روز قبله چون نظرسنجی داره رای جدید دادن 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چون نظرسنجی داره رای جدید دادن مممنون ممد ادمین 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ مممنون ممد ادمین سارا ادمین نخواستم لو بدم ادمینم دیگه 2 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ محمد وقتی رو دکمه امتیاز کلیک میکنم ارور دیتابیس میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ محمد وقتی رو دکمه امتیاز کلیک میکنم ارور دیتابیس میده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره. امتیاز دستی نمیشه داد. لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ آره. امتیاز دستی نمیشه داد. چرا نمیشه شاید یکی خواست یه پیامی برا یکی بفرسته !!!!! فعال ش کن برادر 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ چرا نمیشه شاید یکی خواست یه پیامی برا یکی بفرسته !!!!! فعال ش کن برادر خوب اگر می خوای پیام بدی چرا نمیری تو پروفایلش یا از پیام خصوصی استفاده نمی کنی؟ خوب امتیاز می خوای بدی کافیه که از پستش تشکر کنی اینجوری امتیازا که داده میشه یکی یکی هست و قابل کنترل ولی اگر امتیاز دستی بشه هر کسی میزان امتیازی که میده فرق داره یکی که مدیره و امتیازش بالاست با کسی کگه تازه عضو شده امتیاز دهیش فرق میکنه. 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ خوب اگر می خوای پیام بدی چرا نمیری تو پروفایلش یا از پیام خصوصی استفاده نمی کنی؟خوب امتیاز می خوای بدی کافیه که از پستش تشکر کنی اینجوری امتیازا که داده میشه یکی یکی هست و قابل کنترل ولی اگر امتیاز دستی بشه هر کسی میزان امتیازی که میده فرق داره یکی که مدیره و امتیازش بالاست با کسی کگه تازه عضو شده امتیاز دهیش فرق میکنه. مثلا تو تالار مناسبت ها که تشکر فعال نیست و طرف هم دوستت نیست و پروف ش هم برات بسته س بخوای پیام بدی ( از روش های قدیمی در حد سرخپوست ها و دود ) بخوای بهش پیام بدی اینطوری راحت تره شایدم خواستیم امتیاز منفی بدیم (خدا رو چه دیدی) !!!! 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ مثلا تو تالار مناسبت ها که تشکر فعال نیست و طرف هم دوستت نیست و پروف ش هم برات بسته س بخوای پیام بدی ( از روش های قدیمی در حد سرخپوست ها و دود ) بخوای بهش پیام بدی اینطوری راحت تره شایدم خواستیم امتیاز منفی بدیم (خدا رو چه دیدی) !!!! امتیاز منفی چرا بدی خوب امتیاز نده اینجوری بهتره تا امتیاز منفی بدی اگر هم پستی خلاف قوانین بود گزارش رد کن مدیرا بررسی می کنن در مورد تالارایی گه امتیاز درش فعال نیست بیشتر تالارایی هست که جنبه سرگرمی و فان داره وگر تالار های تخصصی امتیازش فعاله شما فکر کن اگر امتیاز دهی تو بخش های سرگرمی باشه هرکسی کلی امتیاز میگیره چون مخاطباش زیاده طبیعتا پس بهتره امتیازدهی بر اساس استاندارد ها باشه.فکر نمی کنی اینجوری بهتر باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چرا اخرین پست ارسالی من برا تاریخ 4/2/2012 هستش 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سلام چرا اخرین پست ارسالی من برا تاریخ 4/2/2012 هستش خیلی وقته این مشکل هست متأسفانه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی وقته این مشکل هست متأسفانه دلیلش چیه اخه خوب من میرم فضولی ببنم اخرین ارسال های فلانی چیه تیرم به سنگ میخوره 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این چیه سردر انجمن اومده؟ به حالت مهمان دیده میشه فقط 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ چرا این آپلود سنتر اینجوری میشه هرچی میخوام بذارم خراب میشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این چیه سردر انجمن اومده؟ به حالت مهمان دیده میشه فقط این چیه منم موخاااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این چیه سردر انجمن اومده؟ به حالت مهمان دیده میشه فقط منم اینو با حالت مهمان می یام می بینم چیه ؟! جذاب تره آدم حال میکنه مهمان باشه 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ منم اینو با حالت مهمان می یام می بینم چیه ؟! جذاب تره آدم حال میکنه مهمان باشه ا سارا برای منم سوال شده بود الان فکر کردم اشتباه دیدم خوب اگه به حالت مهمانه پس نام کاربری ها چطور مشخصه؟ اصلا این چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خود منم نفهمیدم چیه دیروز چت باکس دوستان طلایی رو عوض کردم. ولی خب از اونجایی که فرصت نداشتم و چیزی هم تو صفحه نمی دیدم، فکر میکردم، هنوز غیرفعاله و گذاشتم که بعداً تنظیماتش رو درست کنم. ولی امشب قبل از ورود به انجمن، دیدم که اون بالای انجمنه و البته بعد از ورود نبود. من فقط موندم اونایی که توش پیغام ارسال کردن، چطوری اینکارو کردن فعلاً کلاً غیرفعال شد تا تنظیماتش درست بشه. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خود منم نفهمیدم چیه دیروز چت باکس دوستان طلایی رو عوض کردم. ولی خب از اونجایی که فرصت نداشتم و چیزی هم تو صفحه نمی دیدم، فکر میکردم، هنوز غیرفعاله و گذاشتم که بعداً تنظیماتش رو درست کنم. ولی امشب قبل از ورود به انجمن، دیدم که اون بالای انجمنه و البته بعد از ورود نبود. من فقط موندم اونایی که توش پیغام ارسال کردن، چطوری اینکارو کردن فعلاً کلاً غیرفعال شد تا تنظیماتش درست بشه. حالا از صبح نبودی ببینی چه خبره چند نفر کاربر صفر کیلومتر اومده بودن و تو چت باکس درخواست مقاله میدادن موندم چطور پیام میدادن دو سه نفر هم تو چت باککس همش دعوا میکردن بگم کی بود بگم بگم بگم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده