*Sanaz* 10640 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه. 4
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه. ظاهرا مشکل از سروره که دارن تعویضش می کنن شایت شلوغ شده ترافیکش بالاست به سرور فشار میاره از طرفی هم برنامه خود وی بی سنگیه کلی هم هک رو سایت نصبه ایاله تا چند وقت دیگه بهتر میشه 3
eder 13734 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 یه عکس میذارین بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eder 13734 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 خب گویا با فیلی که میام مشکل متن و شکلک درست میشه احتمالا دست گل حضرات هست بخاطر انتصابات 2
Mohammad Aref 120601 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این عکسا که یه چیز دیگه بود. منظورم عکس از اینکه دکمه تشکر نیستش. این مشکل که شکلک نمیشه گذاشت یا متنا می چسبن بهم وقتی میشه که صفحه ادیتور مثل همونطور که تو عکس مشخصه، کامل لود نشه. بعضی وقتا گیر میکنه و باید چندبار رفرش بشه. 3
El Roman 31720 ارسال شده در 3 خرداد، 2012 آقا من داشتم میومدم تو انجمن ناگهان یهو به جای اینکه بیاد اینجا رفت تو این سایت و کلی اطلاعات راجع به نواندیشان نشونم داد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسش نیست تحقیق کنم ببینم چی بود فقط بگین ببینم آیا هکتون کردم؟ 2
Yuhana 12780 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟! بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن! 6
Mohammad Aref 120601 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟! بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن! نمیشه که تیک خودبخودی برداشته بشه 1
Ehsan 112350 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 این پیام خصوصی ها چرا اینجوری شدن؟ از هرکس همزمان 4 تا پیام تکراری میاد !!!! هی باید بشینم پاک کنم. 2
Astraea 25354 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان 2
Ehsan 112350 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست. برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد. 2
Astraea 25354 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست.برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد.این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم 3
Ehsan 112350 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس. تاپیکش رو هم زدم. http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.html 2
Astraea 25354 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس.تاپیکش رو هم زدم.http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.htmlتنکس گزارم!!!!!!!
M_Archi 7762 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 چرا جدیدا اینقدر پیغام خصوصیها خالی میره؟ ادیتورم کامل لود شده دلیلش این نیست 1
Mohammad Aref 120601 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 چرا جدیدا اینقدر پیغام خصوصیها خالی میره؟ ادیتورم کامل لود شده دلیلش این نیست نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده. ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد 1
Avenger 19334 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 من با فایر فوکس میام ولی هیچ مشکلی بابات تنکس یا چیز دیگه ای ندارم 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده. ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد نه اینکه ارسال نشه میشه ولی پیغام توش نمیره خالی میره! درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد 2
Avenger 19334 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 نه اینکه ارسال نشهمیشه ولی پیغام توش نمیره خالی میره! درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد اره من امروز چهار تا پیام شخصیه خالی در یافت کردم 2
ارسالهای توصیه شده