- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ازلیست دوستات حذف شدن. تو از لیستشون حذف نشدی تا وقتی اونام تیکو بردارن. ای بابا خب یکطرفه که فایده نداره. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ای بابا خب یکطرفه که فایده نداره. خب یکطرفه هم کاربردش رو داره. هم اینکه تو پروفایلت نشون داده نمیشه و هم اینکه اگه فرضاً پروفایلت محدود باشه به لیست دوستات، نمیتونه توش پیغام بذاره. 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ صفحه دوم سمت "دعوت به موضوع جدید" تو پروفایل نمایش داده نمیشه این ارورو میده : The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. من 41 ای دعوت به موضوع جدید داشتم ولی فقط صفحه اولو میتونم ببینم! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دفعه قبل سرعت زیاد شده بود یا کم؟ سرعت کم شده الان لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دفعه قبل سرعت زیاد شده بود یا کم؟ سرعت کم شده الان سرعت سنج انجمن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ صفحه دوم سمت "دعوت به موضوع جدید" تو پروفایل نمایش داده نمیشه این ارورو میده : The page isn't redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. من 41 ای دعوت به موضوع جدید داشتم ولی فقط صفحه اولو میتونم ببینم! نتونستم مشکل رو پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سرعت سنج انجمن اتفاقا الان سرعت خوب شده لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ نتونستم مشکل رو پیدا کنم پس بدرد چی میخوری؟ مهندس شهرساز هم شد مهندس مکانیک؟؟؟ دسترسی بهم بده تا پیدا کنم مشکلش رو لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اصلا امکان استفاده از شکلک و ویرایش متن ندارم وقتی رو شکلکا کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته ! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اصلا امکان استفاده از شکلک و ویرایش متن ندارم وقتی رو شکلکا کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته ! متأسفانه بعضی مواقع به خاطر سرعت این اتفاق میفته. مرورگر گوگل کروم به خاطر سرعتش کمترین مشکل رو داره. 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ این تصویر کوفتی پشت زمینه مشاهده مکالمه من و بقیه چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ فرار از پاسخگویی و پیچوندن جواب در این سایت نهادینه شده انگار 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این تصویر کوفتی پشت زمینه مشاهده مکالمه من و بقیه چیه؟ این مشکل رو دوستان قبلاً گفته بودن، متأسفانه من تو پشتیبانی ها هم پرسیدم، جوابی ندادن. صبر کردم تا چندوقت دیگه بعد از آپگرید جدید شاید مشکل برطرف بشه. -------------- به جای برداشتای دیگه، احتمال ندیده شدن پست هم اگه داده بشه، بد نیستا 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این مشکل رو دوستان قبلاً گفته بودن، متأسفانه من تو پشتیبانی ها هم پرسیدم، جوابی ندادن.صبر کردم تا چندوقت دیگه بعد از آپگرید جدید شاید مشکل برطرف بشه. -------------- به جای برداشتای دیگه، احتمال ندیده شدن پست هم اگه داده بشه، بد نیستا امیدوارم برطرف بشه ----------- به جای پاسخهای واهی بهتره در تاپیکهایی که مسئولیتش مستقیما متوجه شما میشه مشترک بشین تا ملت علافتون نشن 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اقا یه سوال الان دیدم یکی از مدیران هم نوشته چرا همه نوشته ها در وسط کادر های ارسال قرار میگیرند ؟؟؟ چه نوشته های ما چه عنوان های تاپیک ها وغیره ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اقا یه سوال الان دیدم یکی از مدیران هم نوشته چرا همه نوشته ها در وسط کادر های ارسال قرار میگیرند ؟؟؟ چه نوشته های ما چه عنوان های تاپیک ها وغیره ؟؟ یه عکس میذاری؟ چون من دارم عادی می بینم صفحات رو 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یه عکس میذاری؟ چون من دارم عادی می بینم صفحات رو [/QUOT ایشان هم در پست 4 اشاره کردند >>>>> #4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده