Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ یه کاربری به اسم hamid_shahrsazپیغام داده که پشت درای انجمن مونده....تا فردا ظهر به محمد فرصت داده اگه نتونه بیاد... مشکلش واسه ورود چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ آقا ما هم نمیتونیم وارد سایت شیم. حتما باید از وی پی ان استفاده کنم.اونم گاهی جواب نمیده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ یکی بیاد مسنجر منو راهنمایی کنی مرحله به مرحله ببینم میشه این مشکل و حل کنم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دوستان واقعاً شرمنده ام. همونطور که تو صفحه قبل هم گفتم فعلاً سرورای هتزنر آلمان با بعضی از isp ها سیستمش به مشکل خورده رنج آی پی اونا توسط سرور بسته شده. نمونش هم شاتل. مشکل فقط واسه این سایت هم نیست، کلاً همه سایت هایی که سرورشون از اونجاس، اینطوری شدن و ایشالا به زودی مشکل رفع میشه. 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دو روزه نميتونم واسه تايپيك ها برچسب بذارم ......... خطا ميده قبلا درست بود حالا نميشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۰ دو روزه نميتونم واسه تايپيك ها برچسب بذارم ......... خطا ميده قبلا درست بود حالا نميشه چه پیغام خطایی میده؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام .از دیشب تا حالا من نمیتونم تاپیک بزنم اصلا؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام .از دیشب تا حالا من نمیتونم تاپیک بزنم اصلا؟ ای چه وضعشه با این صدمه روحی که به همکارم زدین اولا روحیشو از بین بردین دوما کارای تالارو کلی عقب انداختین باید خسارت بدین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ پس لرزه هایی حس می شود ... امروز یکی دو بار ارور دیتا بیس داد ... :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من یادم رفت اعلام کنم که مشکلم حل شد ولی ترافیکم ته کشید بای بای دوستان 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ پس لرزه هایی حس می شود ... امروز یکی دو بار ارور دیتا بیس داد ... :JC_thinking: آره میخواستم بیام بگم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ آره میخواستم بیام بگم برا من 7 .... 8تا داد 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام .از دیشب تا حالا من نمیتونم تاپیک بزنم اصلا؟ متاسفانه این مشکل از زمانی پیش اومده که ispها به مشکل خوردن نمیدونم دلیلش چیه اما من خودم هم چندروزی همین مشکل رو داشتم که مرتفع شد ولی امیدوارم زودتر حل بشه 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه این مشکل از زمانی پیش اومده که ispها به مشکل خوردن نمیدونم دلیلش چیه اما من خودم هم چندروزی همین مشکل رو داشتم که مرتفع شد ولی امیدوارم زودتر حل بشه منم همین مشکل رو چندروزی داشتم :icon_pf (34): ولی خوشبختانه برطرف شد 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها .من الان دوباره تست کردم هنوز مشکل دارم تازه حدود 10 دقیقه هم در حال ورود بودم 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلامليكم من هر از چند گاهي يه دفه نميتونم پست بدم... يا امضامو تغيير بدم...همش ارور ميده كه اينا تعداد كاراكتراش زياده. يا امضاي 3 خطي رو ميگه بيشتر از 20 خط نبايد باشه نظر، پيشنهاد، انتقاد؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها .من الان دوباره تست کردم هنوز مشکل دارم تازه حدود 10 دقیقه هم در حال ورود بودم با فیل شکن هم این مشکل رو داری؟ سلامليكممن هر از چند گاهي يه دفه نميتونم پست بدم... يا امضامو تغيير بدم...همش ارور ميده كه اينا تعداد كاراكتراش زياده. يا امضاي 3 خطي رو ميگه بيشتر از 20 خط نبايد باشه نظر، پيشنهاد، انتقاد؟ خب امضا که بعضی وقتا به 2 خطم گیر میده، بعضی وقتا تا 10 خط جواب میده هرجام پرسیدم، نفهمیدم واسه چی اینطوریه جالبه مثلاً یه امضا رو یه نفر نمی تونه بذاره، دقیقاً همونو یکی دیگه میتونه بذاره در مورد پست اگه این اتفاق میفته همون مشکلی هست که یکی از بچه هام باهاش مواجه بود. بعد یه مدت خودش درست میشه واسه پست فکر کنم خیلی کمتر این اتفاق بیفته 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ با فیل شکن هم این مشکل رو داری؟با فیل شکن که داغون اصلا نمیتونم هیچ کار کنم نه پیام نه هیچی.حالا شاید بعد چند روز درست بشه 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خب امضا که بعضی وقتا به 2 خطم گیر میده، بعضی وقتا تا 10 خط جواب میده هرجام پرسیدم، نفهمیدم واسه چی اینطوریه جالبه مثلاً یه امضا رو یه نفر نمی تونه بذاره، دقیقاً همونو یکی دیگه میتونه بذاره در مورد پست اگه این اتفاق میفته همون مشکلی هست که یکی از بچه هام باهاش مواجه بود. بعد یه مدت خودش درست میشه واسه پست فکر کنم خیلی کمتر این اتفاق بیفته همه ش تبعیض!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ با فیل شکن که داغون اصلا نمیتونم هیچ کار کنم نه پیام نه هیچی.حالا شاید بعد چند روز درست بشه چه پیغام خطایی میده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده