a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام...دو تا موضوع بود: اول اینکه با گوشی اومدنی اون گزینه سایت کامل دوباره دچار مشکل شده و کار نمیکنه ... دوم هم که از امروز پیش اومده به نظرم،حروف بزرگ انگلیسی که در متن مینویسیم یا نقل قول گرفتنی اسم بچه ها به حروف کوچک تبدیل میشه.... ممنون این مشکل برای منم تو یکی دو هفته اخیر و البته تو متن نوشتههام پیش اومده... البته بعدش با ویرایش درست کردم. یه موضوع دیگه هم اینکه زمانهای سایت برای من حداقل، جابجا میشه. تو کنترل پنل آپ شدن موضوع مشترک رو زده مثلا یک ساعت پیش، میرم تو تاپیک میبینم چند تا پست بعدش ارسال شده .. بعد باز که برمیگردم کنترل پنل میبینم بازم زده همون یک ساعت پیش... ساعت انجمن م بهم ریخته 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ این مشکل برای منم تو یکی دو هفته اخیر و البته تو متن نوشتههام پیش اومده... البته بعدش با ویرایش درست کردم. یه موضوع دیگه هم اینکه زمانهای سایت برای من حداقل، جابجا میشه. تو کنترل پنل آپ شدن موضوع مشترک رو زده مثلا یک ساعت پیش، میرم تو تاپیک میبینم چند تا پست بعدش ارسال شده .. بعد باز که برمیگردم کنترل پنل میبینم بازم زده همون یک ساعت پیش... کلا ساعت انجمن م بهم ریخته یه نکته بگم البته شاید مشکل شما نباشه ولی تاپیک هایی که نظر سنجی دارند وقتی یکی رأی میده و پستی نمیذاره آخرین پست به همون ساعت خودش میمونه ولی داخل کنترل پنل تاپیک میاد بالا و به همین خاظر ممکنه به تاپیکهایی که سر میزنید زمان اخر پستشون با ساعت الان نخوره. 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یه نکته بگم البته شاید مشکل شما نباشه ولی تاپیک هایی که نظر سنجی دارند وقتی یکی رأی میده و پستی نمیذاره آخرین پست به همون ساعت خودش میمونه ولی داخل کنترل پنل تاپیک میاد بالا و به همین خاظر ممکنه به تاپیکهایی که سر میزنید زمان اخر پستشون با ساعت الان نخوره. در مورد تاپیکایی که نظزسنجی دارن درست میگید فکر کنم.. اما بعضی وقتا میبینم بعد اون زمانی که زده چندتا پست هم ارسال شده.. مثلا الان که داشتم تو کنترل پنل میدیدم تاپیک فراخوان بیان حس لحظه سال تحویل رو زده بود 57 دقیقه پیش.. اما چندتا پست ارسال شده بود ... رو 57 هم مونده بود با وجود رفرش(سر همین یادم افتاد) 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ فکر میکنم درست میگید خب پس دست به ساعتتون نزنید. کلا وقتی آدم با گوشی میاد دنیا یه شکل دیگه میشه. خصوصا تو پیام خصوصیها.. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ خب پس دست به ساعتتون نزنید.کلا وقتی آدم با گوشی میاد دنیا یه شکل دیگه میشه. خصوصا تو پیام خصوصیها.. ..... یا لپتاب یا هیچی... تازه ورود به انجمن هم فقط از کامپیوتر خودم امکان داره.... تو هر کامپیوتر دیگهای نام کاربریم رو میزنم میگه اشتباه وارد کردی... تو لپتابم چون از قبل save شده میتونم بیام... کپی پیست کردن نام کاربریم از رو انجمن هم بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا جواب نمیده... :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ خب من نمیخوام از نرم افزار استفاده کنم ،قبلا ایرادی نداشت.... تغییری ندادیم آخه ولی این نرم افزارا واسه کار با فروما خیلی خوبنا. این مشکل برای منم تو یکی دو هفته اخیر و البته تو متن نوشتههام پیش اومده... البته بعدش با ویرایش درست کردم. یه موضوع دیگه هم اینکه زمانهای سایت برای من حداقل، جابجا میشه. تو کنترل پنل آپ شدن موضوع مشترک رو زده مثلا یک ساعت پیش، میرم تو تاپیک میبینم چند تا پست بعدش ارسال شده .. بعد باز که برمیگردم کنترل پنل میبینم بازم زده همون یک ساعت پیش... ساعت انجمن م بهم ریخته تو کنترل پنل تنظیمات زمانت درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ تو کنترل پنل تنظیمات زمانت درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من ساعت لپ تاپ رو با اینترنت چک می کنم درسته، حتی آپدیت زمان با اینترنتش هم فعال هست. فکر کنم ساعت انجمن چند دقیقه جلو هست: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ احتمالاً ایراد از ساعت سرور باشه. بررسی می کنیم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان این پیام ها یعنی چی؟؟؟؟؟ سوال : 8491 ثانیه چند دقیقه میشه؟ وسوال بعدی 8491 ثانیه بیشتر از 20 ثانیه است عایا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان این پیام ها یعنی چی؟؟؟؟؟ سوال : 8491 ثانیه چند دقیقه میشه؟ وسوال بعدی 8491 ثانیه بیشتر از 20 ثانیه است عایا؟ صبر کنید دیگه این مشکل به خاطر تنظیم ساعت سرور بود، اون لحظه اینجوری شد 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ صبر کنید دیگه این مشکل به خاطر تنظیم ساعت سرور بود، اون لحظه اینجوری شد بله اگه شما به دقیقه شو محاسبه کنید صبر میکنم... ممنون... 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام محمد دوباره دوروز اطلاعات پرید که اونم بدون هماهنگی قبلی 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان متأسفانه دیروز صبح سرور سایت معرض حمله هکرها قرار گرفت و دچار مشکل شد. با تلاش زیادی هم که شد با حفظ اطلاعات مشکل برطرف نشد و مجبور شدیم از بک آپ 18 ساعت قبل آن استفاده کنیم و پیغام ها و پست های دوستان عزیز در این 18 ساعت (که روز 5شنبه میشد) پاک بشن. از همه دوستانی هم که پستهاشون تو این یک روز پاک شده عذر میخوایم سلام محمد دوباره دوروز اطلاعات پرید که اونم بدون هماهنگی قبلی دو روز نه. 18 ساعت. از این به بعد به هکرها میگیم قبلش اطلاع بدن که بدون هماهنگی نباشه 19 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستانمتأسفانه دیروز صبح سرور سایت معرض حمله هکرها قرار گرفت و دچار مشکل شد. با تلاش زیادی هم که شد با حفظ اطلاعات مشکل برطرف نشد و مجبور شدیم از بک آپ 18 ساعت قبل آن استفاده کنیم و پیغام ها و پست های دوستان عزیز در این 18 ساعت (که روز 5شنبه میشد) پاک بشن. از همه دوستانی هم که پستهاشون تو این یک روز پاک شده عذر میخوایم دو روز نه. 18 ساعت. از این به بعد به هکرها میگیم قبلش اطلاع بدن که بدون هماهنگی نباشه ممد عذر خواهی تو رو پذیرفتیم الان هرچی پست تو این دوروز دادیم برگردونن هکرا چرا به نواندیشان حمله کردن؟ به نظرت کار همسایه نیست؟ اگه فهمیدی آره بگو تا مام حمله کنیم بهشون:gnugghender: تازه همش تقصیره توئه انقد به این هکرها بها میدی هر 2ماه یکبار مارو مورد لطف خودشون قرار میدن تا فردا همه نتایج تحقبق و تفحص رو میذاری رو میزم ببینم مشکل از کجاست تا دستورات بعدی رو هم صادر کنم:vahidrk: 16 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ ازین اتفاقات تو همه فروم ها پیش میاد برین خداروشکر کنین اطلاعات یک ماهه پاک نشد! 10 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ سلام محمد دوباره دوروز اطلاعات پرید که اونم بدون هماهنگی قبلی سلام به همه دوستانمتأسفانه دیروز صبح سرور سایت معرض حمله هکرها قرار گرفت و دچار مشکل شد. با تلاش زیادی هم که شد با حفظ اطلاعات مشکل برطرف نشد و مجبور شدیم از بک آپ 18 ساعت قبل آن استفاده کنیم و پیغام ها و پست های دوستان عزیز در این 18 ساعت (که روز 5شنبه میشد) پاک بشن. از همه دوستانی هم که پستهاشون تو این یک روز پاک شده عذر میخوایم دو روز نه. 18 ساعت. از این به بعد به هکرها میگیم قبلش اطلاع بدن که بدون هماهنگی نباشه ممد عذر خواهی تو رو پذیرفتیمالان هرچی پست تو این دوروز دادیم برگردونن هکرا چرا به نواندیشان حمله کردن؟ به نظرت کار همسایه نیست؟ اگه فهمیدی آره بگو تا مام حمله کنیم بهشون:gnugghender: تازه همش تقصیره توئه انقد به این هکرها بها میدی هر 2ماه یکبار مارو مورد لطف خودشون قرار میدن تا فردا همه نتایج تحقبق و تفحص رو میذاری رو میزم ببینم مشکل از کجاست تا دستورات بعدی رو هم صادر کنم:vahidrk: ازین اتفاقات تو همه فروم ها پیش میادبرین خداروشکر کنین اطلاعات یک ماهه پاک نشد! سلام این تاپیک رو ببینین، یه کارهایی میشه کرد: [h=1] برگردوندن تاپیک ها وپست ها ی پاک شده[/h] 16 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ اقا من بعد این حمله ی مقتدرانه ی هکرها احساس میکنم در هویتم دچار اشکال شدم فکر کنم این پروف من و دست کاری کردن دیگه اون خوش فکر سابق نیستم...راهی هست برای بازسازیم ایا ؟ 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ آهان من میگم دو تاپیک توپ زدم هردوشون پاک شده ای هکر مگه دستم بهت نرسه پاکت میکنم از روی زمین مشکلی نیست از اون دوتا توپ ترشو میزنم تازه مجهزشون میکنم به آنتی هکر حنانه و مینا معذرت چوغولیتونو کردم پیش محمد ببخشید عذر میخوام تکرار نمیشه زود قضاوت کردم اه اه از خودم .....خخخخخخخخخخخ 7 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ سلام برای دو تا از دوستان که کدشون رو برای نمایش رنگی می کردن، این خطا پیش می میومد (البته بعضی موقع ها این خطا رو میده) [h=2]پیام سیستم[/h] پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 5 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید. در حالی که کلی متن نوشته بودن. امروز فهمیدم، اگه قبل از سمیکالون یه عبارت رنگی باشه این حالت پیش میاد (نمی دونم شاید حالت دیگه هم داشته باشه)، جالبه ولی توی پیام خصوصی خطا نمیده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بخوام حرف a رو آبی کنم، اون خطا رو میده، یه Space بینشون بذارم، بازم خطا نمیده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته واسه خودم پیش نیومده بود، چون کدهامو رنگی نمی کنم. 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده