mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ با کروم بیا ببین مشکلت رفع میشه اگه شد که هیچ اگرم نشد وایسا تا ممد بیاد بگه کشتو خالی کن اوکی ممنون سعی میکنم بسازم باهاش بهتر از کش خالی کردن ه 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ اوکیممنون سعی میکنم بسازم باهاش بهتر از کش خالی کردن ه با کروم خوبه ها....یه ریزه هم مشکل نداری دیگه......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چرا انجمن قاط زده ؟ امتیازهای چند وقتو باهم گذاشته 9 تاش هم کلا ثابته نمیره بعضی از بچه ها صفحه آخر بعضی از تاپیک ها رو هم نمیتونند ببینند.. 9 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ حس خفقان عجیبی بود اینکه یدفه اونهمه جهت اطلاع میومد..... جهت اطلاع ها از بین نمی رفت.......... پست هایی که 1ساعت نوشته بودیم رو نمی تونستیم بفرستیم..... 6 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ داستان دیشب من: یهو اینجوری شد! چه فازیه آخه! طبیعیش اینه که مثلا بزنه 2 ساعت پیش! اینو میخواستم تو مشکلات فنی سایت بزنم که ارور داد، 7358688 ثانیه باید صبر کنی!! 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ بر منم دوتا پیغام اومده که اصلا نمیره و اصلا دیده نمیشه و فقط تو کنترل پنل نشون مده این دوتارو 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ میخواستم بیام اینجا، همینا رو بگم! بعد دیدم بچه ها ماشاءالله سحرخیز تر از اینجانب بودن!!! همشو گفتن! آیییییی به دادمون برسین! 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ دم بچه ها گرم منم همه اینایی رو گفتن دارم / مشکلات رو میگم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ دیشب همه ی این مشکلات منم داشتم. حالا پیام های بازدیدکنندگان تو قسمت کنترل پنلم هست ولی تو پروفم نیس.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی تو پنلم باز نمیشه 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ چرا من این شکلی شدم...به پیام هام اصلی دسترسی ندارم؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ درود از آنجايي كه انجمن دركش از زمان رو از دست داده بود پستهايي كه توي يه بازهي خاص زده شدن يا امتيازا و ... رو ميگه يه روز پيش بودن و توي تاپيكا جابجا شدن. شايد پيغاما هم همين اتفاق افتاده واسشون. يه خورده صفحات پروفايلتون رو اين ور اون ور كنيد، شايد پيغامهاي مفقود يافت شدن يني من شهيد اون ثانيه هايي شدم كه بايد صبر ميكرديم تا بتونيم پست بديم :دي پ.ن: واسه من درست شد. هم امتيازا هم پيغامام. 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ مشکل فکر کنم برا همه حل شده!!! ما مسئله چی بوده؟ سایت هک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:sad0: 3 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ دروداز آنجايي كه انجمن دركش از زمان رو از دست داده بود پستهايي كه توي يه بازهي خاص زده شدن يا امتيازا و ... رو ميگه يه روز پيش بودن و توي تاپيكا جابجا شدن. شايد پيغاما هم همين اتفاق افتاده واسشون. يه خورده صفحات پروفايلتون رو اين ور اون ور كنيد، شايد پيغامهاي مفقود يافت شدن يني من شهيد اون ثانيه هايي شدم كه بايد صبر ميكرديم تا بتونيم پست بديم :دي پ.ن: واسه من درست شد. هم امتيازا هم پيغامام. باید 1خشم بیایم رو سایت تا بلکه مشکلش درست بشه... بله مثل اینکه درست شد.... 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من هنوز پیام بازدید کننده خوانده نشده دارم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من هنوز پیام بازدید کننده خوانده نشده دارم یه چند بار برو بیرون و بیا ببین درست میشه یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من هنوز پیام بازدید کننده خوانده نشده دارم فرنوش جان توو صفحات دیگت رفته...واسه منم همینجور شده بود..توو پیغامای دیروز پیداش کردم...صفحات پیغاماتو یکی یکی برو عقب پیداش میکنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده