رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

این درسته که بعضیا ناراحت باشیم که پیغامامون به اطلاع پاک شده. منم خودم پیغام داشتم. ولی ستاره و مهدی توضیح دادن که اصلاً قرار نبود اینطوری باشه.

دیگه دوستان قدیمی تر فکر کنم بیشتر آشنا باشن که واسه اینکارا مثل تغییر سرور اطلاع رسانی میشده همیشه. اینبار هم قرار بود بشه.

وقتی پلاگین نصب شد همونطور که گفته شد اتوماتیک و بدون هیچ فعالسازی و پرسشی 600،700 مگ اطلاعاتو تو 2ثانیه پاک کرد. :w58:

درکل حرفم اینه ناراحتیم و حرف دلمونو میزنیم اوکی. ولی این ناراحتی با سرکوفت زدن نباشه دیگه. چون قطعاً کسی که خودش مسئولیت داره بیشتر ناراحت میشه از این قضیه. حالا ما هم بیایم همه انگشتمونو به اون سمت بگیریم و هی بیشتر سرکوفت بزنیم.

همیشه خودتونو لحظه ای جای طرف مقابل بذارین که تو اون شرایط چه حسی داشتین.

منم به نوبه خودم معذرت میخوام از اتفاقی که افتاده :icon_gol:

• Like 21
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متاسفانه بدلیل مشکلات بوجود آمده در دیتابیس انجمن و زیاد شدن حجم دیتابیس که باعث زیاد شدن مشکلات سرور و دیتابیس ارورهای متوالی بود همه پیغامهای خصوصی و بازدید کننده که فضایی به اندازه کل پستهای انجمن رو اشغال کرده بودند پاک شدند. در همینجا لازم میدونم از تمامی دوستان بابت اینکه نتوانستیم اطلاع رسانی کنیم معذرت بخواهیم.

باتوجه به صحبت هایی که در گروه ارشد انجام شده، قرار نبوده بدون خبر اینکار انجام بشه، فقط یه اشتباه بوده، من هم مثل خیلی از شما دوستان پیغام مهم وضروری داشتم، خیلیاشون رو هم لازم داشتم، ممکنه اشتباه برای هرکدوم از شما رخ بده........

پس خواهش میکنم منطقی تر به قضیه نگاه کنید.

flowerysmile.gif

این درسته که بعضیا ناراحت باشیم که پیغامامون به اطلاع پاک شده. منم خودم پیغام داشتم. ولی ستاره و مهدی توضیح دادن که اصلاً قرار نبود اینطوری باشه.

دیگه دوستان قدیمی تر فکر کنم بیشتر آشنا باشن که واسه اینکارا مثل تغییر سرور اطلاع رسانی میشده همیشه. اینبار هم قرار بود بشه.

وقتی پلاگین نصب شد همونطور که گفته شد اتوماتیک و بدون هیچ فعالسازی و پرسشی 600،700 مگ اطلاعاتو تو 2ثانیه پاک کرد. :w58:

درکل حرفم اینه ناراحتیم و حرف دلمونو میزنیم اوکی. ولی این ناراحتی با سرکوفت زدن نباشه دیگه. چون قطعاً کسی که خودش مسئولیت داره بیشتر ناراحت میشه از این قضیه. حالا ما هم بیایم همه انگشتمونو به اون سمت بگیریم و هی بیشتر سرکوفت بزنیم.

همیشه خودتونو لحظه ای جای طرف مقابل بذارین که تو اون شرایط چه حسی داشتین.

منم به نوبه خودم معذرت میخوام از اتفاقی که افتاده :icon_gol:

خیلی ببخشید ولی بچه ها همه توضیح دادن و منم موافقم که تمام اینها بهانه است.

میتونستید همون موقع که پلاگین رو نصب کردید بگید همچین اتفاقی قراره بیفته تا همه حداقل از همون روز اول درجریان باشن نه اینطوری!

من نوعی کلی از پیغامهامو چون توش شماره تلفن یا ادرسی و اطلاعاتی بود که دیگه امکان بدست اوردن مجددش نیست نگه داشته بودم و واقعا برام مهم بودن. اطلاعاتی که کسایی که الان دیگه هیچ دسترسی ای بهشون ندارم بهم داده بودن و قابل بازگشت نیست! هربار با کلی وسواس و دقت پیغامهامو حذف میکردم و حالا ...

معذرت خواهی شما الان به درد کسی نمیخوره و دردی از کسی دوا نمیکنه و نمیتونید انتظار داشته باشید همه مثل همیشه صبورانه اشتباهات رو بپذیرن و چیزی نگن! نگاه منطقی هم همینه که نمیشه از همه چیز راحت و بامعذرت خواهی گذشت و انتظار داشت همیشه همه باهاش کنار بیان! کاش این نگاه منطقی رو کمی هم خود شما داشتید!

ادم این توجیهات و پستها و انتظارات رو که میبینه خیلی بیشتر متاسف میشه!

• Like 10
لینک به دیدگاه

میتونستید همون موقع که پلاگین رو نصب کردید بگید همچین اتفاقی قراره بیفته تا همه حداقل از همون روز اول درجریان باشن نه اینطوری!

من نوعی کلی از پیغامهامو چون توش شماره تلفن یا ادرسی و اطلاعاتی بود که دیگه امکان بدست اوردن مجددش نیست نگه داشته بودم و واقعا برام مهم بودن. اطلاعاتی که کسایی که الان دیگه هیچ دسترسی ای بهشون ندارم بهم داده بودن و قابل بازگشت نیست! هربار با کلی وسواس و دقت پیغامهامو حذف میکردم و حالا ...

معذرت خواهی شما الان به درد کسی نمیخوره و دردی از کسی دوا نمیکنه و نمیتونید انتظار داشته باشید همه مثل همیشه صبورانه اشتباهات رو بپذیرن و چیزی نگن! نگاه منطقی هم همینه که نمیشه از همه چیز راحت و بامعذرت خواهی گذشت و انتظار داشت همیشه همه باهاش کنار بیان! کاش این نگاه منطقی رو کمی هم خود شما داشتید!

مرسی از نگاه منطقی که این قسمت پستمو ندیدی

وقتی پلاگین نصب شد همونطور که گفته شد اتوماتیک و بدون هیچ فعالسازی و پرسشی 600،700 مگ اطلاعاتو تو 2ثانیه پاک کرد. w58.gif

اگه میدونستیم اتوماتیک اجرا میشه اصلاً نصب نمیکردیم.

یعنی منطق از نگاه شما اینه که ما یه سری آدم مزخرف بی وجدان هستیم که هیچی درک نمی کنیم و نخواستیم حتی اطلاعی هم بدیم بابت این قضیه و همه رو زدیم عمدی پاک کردیم. اگه تو این 2،3 سال اینجوری ما رو شناختین که خیلی ممنونم از لطفتون. :icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

اگه براتون مهم بود که باید جایی دیگه سیو میکردین...اگه تا الان ازشون خبر ندارید بعد ازاین هم بی خبر باشین فرقی نمیکن:icon_gol:

به نظر من دیگه دوستان خیلی دارین سخت میگیرین.....همه ناراحت شدن اما دیگه تموم شده..همه مسئولان هم به خاطر این قضیه ناراحتن همشون هم عذر خواهی کردن...

اگه به خاطر خاطره هاتون میگین خوب مدیرای انجمن که از منو شما که کاربر عادی هستیم بیشتر خاطره دارن که...

انقد کش ندین یه موضوع رو...icon_gol.gif

به نظر من البته:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
مرسی از نگاه منطقی که این قسمت پستمو ندیدی

اگه میدونستیم اتوماتیک اجرا میشه اصلاً نصب نمیکردیم.

یعنی منطق از نگاه شما اینه که ما یه سری آدم مزخرف بی وجدان هستیم که هیچی درک نمی کنیم و نخواستیم حتی اطلاعی هم بدیم بابت این قضیه و همه رو زدیم عمدی پاک کردیم. اگه تو این 2،3 سال اینجوری ما رو شناختین که خیلی ممنونم از لطفتون. :icon_gol:

نخیر عرض کردم میتونستید همون اول قبل نصب بگید همچین تصمیمی دارید و میخواید چنین کاری بکنید نه اینکه نصب کنید و بعدا بخواید بگید که اونم فرصتش پیش نیاد!!

و مهمتر اینکه حداقل بعد این اشتباه اینقدر راحت نگید اتفاقیه که افتاده! اعتراض نکنید! چیزی نگید! ما گفتیم ببخشید پس باید ببخشید! مهم نیست! و ... !!!

بعد دوسه سال هم اعضا شمارو شناختن هم شما اعضای سایتتون رو و کاملا این دوطرفه است. پس حداقل دیگه میدونید تا الان با خیلی از

کاستیها کنار اومدن ولی خب اینکه دیگه هرچیزی بشه بگید ببخشید و اعتراض نکنید و جو انجمن ال میشه بل میشه و باید ببخشید و ... خیلی یکطرفه و بی انصافیه.

کلی از مدیرا برکنار شدن هیچکس نگفت چرا و جوابی هم داده نشد. تالار گردشگری بسته شد بازم هیچکس پاسخ درستی نداد که چرا و چیشد! همیشه دعوت به سکوت و هیچی نگیم مراعات کنیم که به مدیرا برنخوره بوده! ولی خب دیگه چقدر توقع!؟ چقدر سکوت؟ یه جا هم که اینطوری کلا اطلاعات شخصیمون میپره بازم باید بگیم فدای سرتون! خواهش میکنیم خودتونو ناراحت نکنید اصلا! هیچ چیز مهمی نبود ما مثل همیشه کلا ندید میگیریم؟! این درسته؟! منطق اینه؟

کاش حداقل یکم با اعضا روراست بودید و به حقوقشون اهمیت میدادید بعد اینقدر توقع گذشت میداشتید. بحث من اینه. بحث توقع یکجانبه!

• Like 8
لینک به دیدگاه

بچه ها من به عنوان کوچکترین شخص بین شما یه نظر کوچیکی دارم که ترجیح دادم اون رو بگم:

این که این پیامها به صورت اتفاقی پاک شده اصلا خوشایند نیست و ناراحت کنندست به ویژه که بعضی از کاربرا اطلاعات ممهمی هم داشتند.

اما مردونه نباید یک طرفه به موضوع نگاه کرد و مدیران رو فقط مقصر دونست.

چراکه اولا همونطور که گفتن اتفاقی شده و خبر نداشتند.این اتفاق برای شخص من چند بار افتاده که به دلیل خطاهای سیستم یا خودم اطلاعاتم از بین رفته.در ضمن معذرت خواهی کردن و کار دیگه ای جز این ازشون ساخته نیست.

اتفاقیه که افتاده.

دوما خداییش خودمون هم مقصریم که اطلاعات مهممون رو اینجا ذخیره میکنیم و جای دیگه ای ازش کپی نداریم.

خیلی از اشخاص زمانی که یه اطلاعاتی رو دارن علاوه بر سیو کردن تو کامپیوترشون تو یه فلش یا هارد اکسترنال هم ذخیره میکنن اما ما چی؟

حقیقت اینه که تو این اتفاق خود ما هم مقصریم و بی احتیاطی کردیم.

البته این نظر من حقیر بود.:icon_gol::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگه براتون مهم بود که باید جایی دیگه سیو میکردین...اگه تا الان ازشون خبر ندارید بعد ازاین هم بی خبر باشین فرقی نمیکن:icon_gol:

به نظر من دیگه دوستان خیلی دارین سخت میگیرین.....همه ناراحت شدن اما دیگه تموم شده..همه مسئولان هم به خاطر این قضیه ناراحتن همشون هم عذر خواهی کردن...

اگه به خاطر خاطره هاتون میگین خوب مدیرای انجمن که از منو شما که کاربر عادی هستیم بیشتر خاطره دارن که...

انقد کش ندین یه موضوع رو...:icon_gol:

به نظر من البته:icon_gol:

برای من امنترین جا همین پیغام خصوصیم بوده و البته لزومی هم نمیبینم برای شما توضیح بدم! این حق همه اعضا بوده که قبلش اطلاع داشته باشن.

این حرف شما مثل این میمونه یکی بیاد هارد شخصی شمارو کامل پاک کنه بعد بگه اگه برات مهم بود یه جا دیگه هم ازش بک اپ میگرفتی!!!

من از شما که دوماه از تاریخ عضویتتون میگذره خواهش میکنم برای اعضاییکه چندساله اینجا هستن و خیلی چیزها دیدن و باخیلی از کاستیها و موارد کنار اومدن تعیین تکلیف نکنید و دخالت نکنید.

ممنون از شما :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
برای من امنترین جا همین پیغام خصوصیم بوده و البته لزومی هم نمیبینم برای شما توضیح بدم! این حق همه اعضا بوده که قبلش اطلاع داشته باشن.

این حرف شما مثل این میمونه یکی بیاد هارد شخصی شمارو کامل پاک کنه بعد بگه اگه برات مهم بود یه جا دیگه هم ازش بک اپ میگرفتی!!!

من از شما که دوماه از تاریخ عضویتتون میگذره خواهش میکنم برای اعضاییکه چندساله اینجا هستن و خیلی چیزها دیدن و باخیلی از کاستیها و موارد کنار اومدن تعیین تکلیف نکنید و دخالت نکنید.

لایککک:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نخیر عرض کردم میتونستید همون اول قبل نصب بگید همچین تصمیمی دارید و میخواید چنین کاری بکنید نه اینکه نصب کنید و بعدا بخواید بگید که اونم فرصتش پیش نیاد!!

و مهمتر اینکه حداقل بعد این اشتباه اینقدر راحت نگید اتفاقیه که افتاده! اعتراض نکنید! چیزی نگید! ما گفتیم ببخشید پس باید ببخشید! مهم نیست! و ... !!!

بعد دوسه سال هم اعضا شمارو شناختن هم شما اعضای سایتتون رو و کاملا این دوطرفه است. پس حداقل دیگه میدونید تا الان با خیلی از

کاستیها کنار اومدن ولی خب اینکه دیگه هرچیزی بشه بگید ببخشید و اعتراض نکنید و جو انجمن ال میشه بل میشه و باید ببخشید و ... خیلی یکطرفه و بی انصافیه.

کلی از مدیرا برکنار شدن هیچکس نگفت چرا و جوابی هم داده نشد. تالار گردشگری بسته شد بازم هیچکس پاسخ درستی نداد که چرا و چیشد! همیشه دعوت به سکوت و هیچی نگیم مراعات کنیم که به مدیرا برنخوره بوده! ولی خب دیگه چقدر توقع!؟ چقدر سکوت؟ یه جا هم که اینطوری کلا اطلاعات شخصیمون میپره بازم باید بگیم فدای سرتون! خواهش میکنیم خودتونو ناراحت نکنید اصلا! هیچ چیز مهمی نبود ما مثل همیشه کلا ندید میگیریم؟! این درسته؟! منطق اینه؟

کاش حداقل یکم با اعضا روراست بودید و به حقوقشون اهمیت میدادید بعد اینقدر توقع گذشت میداشتید. بحث من اینه. بحث توقع یکجانبه!

کسی نگفت اعتراضی نکنید و چیزی نگین. گفتم:

این ناراحتی با سرکوفت زدن نباشه دیگه

درخواست سرکوفت نزدن با حرفی نزدن خیلی فرق داره.

عجب! چقدر تا حالا کم و کاستی بوده. دیدم همیشه از طرف شما چقدر سکوت شده سر هر موضوعی :ws3:

اگه سوالی تو ذهنتون بوده و پرسیدین و جوابی داده نشده، بگین رو راست نبودین. تا حالا شده بپرسین چرا فلانی بازنشسته شد بگیم حرف نزن سکوت کن :ws3: خیلیا، خیلی از بچه ها رو خصوصی ازم پرسیدن و بهشونم گفتم. دیگه نمیدونم کسی که چیزی نپرسیده تو ذهنش چی هست چی نیست.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

خب این مشکل خیلی وقتها پیش میاد مخصوصا" موقع نصب کردن پلاگین

اما اینو هم بید بدونیم که شاید هر چند روز یه بار یه پلاگین جدید نصب میشه که در واقع امکان اطلاع رسانی رو به حداقل میرسونه نمیشه که واسه نصب هر پلاگینی اطلاعیه صادر کرد اینو گفتم چون تجربشو داشتم

ناراحتیتون به جا هستش و بهتون حق میدم

اما اینو هم باید بدونید که تو دنیای نت هرچیزی که به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیره هیچ گونه مسولیتی در قبال نگهداری اون خدمات وجود نداره

شما هم مقصر نیستید شاید با اینجور مشکلات اشنایی نداشتید اما اینکه میگید امن ترین جا برای شما همین پیام خصوصیه یکم با عقل جور در نمیاد

شما اگه نمیخواستید اطلاعاتتون توسیستمتون باشه حداقل میتونستید تو ایمیلتون ذخیره کنید

اینجا رو نمیدونم اما خیلی از فرومها وقتی پیام خصوصی براتون میاد یه ایمیل با همون مضمون و اطلاعات به ایمیلوتن ارسال میشه که حتی اگه پیامهای خصوصیتون پاک بشه امکان دسترسی بهش وچود داره

لایککک:banel_smiley_4:

اما یه چیزی در مورد کاربرهای تازه وارد

همه ما یه زمانی کاربر تازه وارد بودیم و این دلیلی نمیشه که بگید کابرای تازه وارد حق نظر دادن ندارن

و واسه من دیدن همچین پیامهای از طرف قدیمیهای انجمن بعید بود که بیام و کاربر تازه واردی رو بکوبیم

شاید همین کاربر تازه وارد خودش از کاربرای فعال یا مدیرای یه فروم دیگه باشه

در هر صورت انتظار این طرز حرف زدن از قدیمیها نمیره

ببخشید زیاد حرف زدم

موفق باشید:icon_gol:

• Like 14
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان

اما اینو هم بید بدونیم که شاید هر چند روز یه بار یه پلاگین جدید نصب میشه که در واقع امکان اطلاع رسانی رو به حداقل میرسونه نمیشه که واسه نصب هر پلاگینی اطلاعیه صادر کرد اینو گفتم چون تجربشو داشتم

اما اینو هم باید بدونید که تو دنیای نت هرچیزی که به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیره هیچ گونه مسولیتی در قبال نگهداری اون خدمات وجود نداره

شما هم مقصر نیستید شاید با اینجور مشکلات اشنایی نداشتید اما اینکه میگید امن ترین جا برای شما همین پیام خصوصیه یکم با عقل جور در نمیاد

شما اگه نمیخواستید اطلاعاتتون توسیستمتون باشه حداقل میتونستید تو ایمیلتون ذخیره کنید

اینجا رو نمیدونم اما خیلی از فرومها وقتی پیام خصوصی براتون میاد یه ایمیل با همون مضمون و اطلاعات به ایمیلوتن ارسال میشه که حتی اگه پیامهای خصوصیتون پاک بشه امکان دسترسی بهش وچود داره

همه ما یه زمانی کاربر تازه وارد بودیم و این دلیلی نمیشه که بگید کابرای تازه وارد حق نظر دادن ندارن

و واسه من دیدن همچین پیامهای از طرف قدیمیهای انجمن بعید بود که بیام و کاربر تازه واردی رو بکوبیم

ببخشید زیاد حرف زدم

ببخشید بازم مزاحم میشم

خب در مورد اون قسمت از پیام قبلیم که قرمز نشونش دادم

اگه وارد تنضیمات شخصیتون میشدید و این گزینه رو فعال میکردید حالا هیچ مشکلی نداشتید

شاید بگید دیگه کار از کار گذشته ولی خب شاید بازم از این اتفاقات بیوفته

پس قبول کنیم فقط مدیران مقصر نیستن تو این قضیه خودمون هم بی تقصیر نیستیم

مخصوصا" کاربرای قدمی که دیگه این چیزارو باید بدونن و با مشکلات سایت آشنا باشن چون از این مشکلات زیاد دیدن

اینم تصویر واسه راهنمایی:ws3:

اگه تصویر واضح نیست

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 7
لینک به دیدگاه

تو این چند سالی که با نواندیشان بودم بالا و پایین زیاد دیدم...

دوستان خوبی پیدا کردم و بخاطر ناملایمات افراد باارزشی رو هم از دست دادیم!!

این سایت مال همه ی ماست بخاطر کوچکترین مسائل نباید با هم بحث کنیم!

دوستی ها خیلی مهمه.

منم پیام های خاطره انگیزی داشتم اما بر نامده و گذشته بنیاد مکن...:ws37:

اشتباه همیشه به وجود میاد...:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام ..

من که بعد 8ماه اومدم ی سری به پروفایلم بزنم ببینم .. (که دیگه چیزی ندیدم!!!) خیــــــــــلی ضد حال بدی بود!!!! که حتی نمیشه توصیفش کرد!

اونم بفهمی تو 48 ساعت گذشته این اتفاق افتاد!!

ما همه مدلشو دیدیم .. !! جز این ی مورد! که دیگه کلکسیون ضدحال ها کامل شد:ws3:

ی جمله معروف هست که میگه : اتفـــــــاقِ دیگه! پیــــش میاد !!

و تنهـــــا جمله ای که تونست آرومم کنه همین بود

ممنوونم دوست عزیز :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم خیلی وقته که اینجا عضوم.اتفاقا پیغام هم خیلی زیاد داشتم.

از اینکه پیغام ها پاک شدن هم واقعا نارااحتم.ولی اتفاقیه که افتاده.

تو این قضیه واقعا هیچکس مقصر نیست.مدیران تالارم که عذرخواهی کردن.درحالی که میتونستن اینکارو نکنن.و خیلی جدی باهامون برخورد کنن .

بخدا دوستی مون بیشتر از اینا ارزش داره.پس خواهشا دیگه قضیه رو انقدر بزرگ نکنیم.که باعث متشنج شدن اوضاع سایت بشه.:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

گلهای غربت شماره 3 با صدای : جعفــــر

ممد تو بودی ببینی انجمن ازاد گشته پروفایل اباد گشته مردم سرکار رفتن

بابا یه اهنی یه اوهونی

هزاربار بهت گفتم پلاگین میخوای نصب کنی یه نداهم به ملت بده:ws37:

چه بدونم شاید اینم یه روزی سوژه کردم یه کتاب نوشتم به اسم خاطرات برباد رفته

نسخه وطنی برباد رفته شده الان

:icon_razz:

• Like 14
لینک به دیدگاه
کسی نگفت اعتراضی نکنید و چیزی نگین. گفتم:

درخواست سرکوفت نزدن با حرفی نزدن خیلی فرق داره.

عجب! چقدر تا حالا کم و کاستی بوده. دیدم همیشه از طرف شما چقدر سکوت شده سر هر موضوعی :ws3:

اگه سوالی تو ذهنتون بوده و پرسیدین و جوابی داده نشده، بگین رو راست نبودین. تا حالا شده بپرسین چرا فلانی بازنشسته شد بگیم حرف نزن سکوت کن :ws3: خیلیا، خیلی از بچه ها رو خصوصی ازم پرسیدن و بهشونم گفتم. دیگه نمیدونم کسی که چیزی نپرسیده تو ذهنش چی هست چی نیست.

واقعا؟ من هیچ جا جز جواب سربالا جوابی ندیدم

اگر دیگه سوالی نشده یا بحثی نشده دلیل بر روبراه بودن همه چی نبوده! خودمون دیگه از گرفتن جوابهای سربالا خسته شدیم و بیخیال شدیم.

اخریشم سر همین تالار گردشگری بود که تو تاپیک یه پست ساده گذاشتید و بستید و کسی هم نگفت چیشده و من از خود انوشه و هرکی پرسیدم جواب درستی نداد و طبق معمول باز گذشتم

سلام به همه دوستان

ببخشید زیاد حرف زدم

همیشه اپلیکیشنها و پلاگینها اطلاعات و دستور العمل دارن! پلاگین حذف پیغام خصوصی هم چیز معمولی ای نبوده پس اگه روش کارش رو جایی ننوشته بوده حداقل باید با دقت بیشتری نصب میشد. بخصوص که دیگه به سایت ربطی نداره اطلاعات شخصی کاربراست! اگه این پلاگینی بود که جاسوسی بود و همه اطلاعات رو در دسترس همه قرار میداد بازم همینطور ساده برخورد میکردید؟!

کاربر تازه وارد حق داره نظرشو بگه ولی حق نداره درباره دیگران نظری بده و بگه پیغاماتون مهم نبوده یا اگه بوده بک اپ میگرفتید یا اگه تا الان کاری نداشتید از الانم کاری ندارید!! یا بحث نکنید و ...!! هرکس حق داره فقط درباره خودش نظر بده نه هیچ کس دیگه! نه من درباره شما و اهمیت موضوعی نزد شما نظری میدم نه شما حق اینو دارید درباره موضوعی که از نظر من مهمه یا نیست اظهارنظری کنید! یا بی اهمیت جلوه اش بدید.

درباره بکاپ ها هم خیلی سیستم بکاپ فرومها کامله که چنین توقعی دارید؟!

هیچ کدوم از فرمهای بک اپ گیریش خوب و مرتب نیست و فقط یه فایل با کلی نوشته درهم برهم بهت میده که سردراوردن ازش کلی زمانبره!!

من همه رو امتحان کردم بارها و هیچکدوم فایده ای نداشته. تنها راهی که بهتر و مرتبتره عکس گرفتن از پیغامها یا سیو کردن پیجها دونه دونه است که اونم اینطوری درووسعت زیاد مقدور نیست!! ولی اگه گفته میشد حداقل ادم زمان میذاشت اینکارو میکرد.

ببخشید بازم مزاحم میشم

خب در مورد اون قسمت از پیام قبلیم که قرمز نشونش دادم

اگه وارد تنضیمات شخصیتون میشدید و این گزینه رو فعال میکردید حالا هیچ مشکلی نداشتید

شاید بگید دیگه کار از کار گذشته ولی خب شاید بازم از این اتفاقات بیوفته

پس قبول کنیم فقط مدیران مقصر نیستن تو این قضیه خودمون هم بی تقصیر نیستیم

مخصوصا" کاربرای قدمی که دیگه این چیزارو باید بدونن و با مشکلات سایت آشنا باشن چون از این مشکلات زیاد دیدن

اینم تصویر واسه راهنمایی:ws3:

اگه تصویر واضح نیست

لزومی به توضیح اونم با این عکس نبود

اگه شما حداقل یکبار خودتون این روش رو امتحان کرده بودید میدونستید که تنظیمات ارسال ایمیل اینجا طوریه که محتوای پیغام رو نشون نمیده و فقط میگه پیغام داری!

فکر نکنید همه دست به سینه نشستن و کاری نکردن من که دارم اینارو میگم همه راهی رو رفتم ولی هیچکدوم جواب نداده

هیچ راهی نبوده که امکان بکاپ گیری راحت وجود داشته باشه! پس اگه منصفانه هم بخوای ببینی تقصیر از کاربر نبوده یا اگه بوده 10% بوده! اونم فقط بخاطر اینکه دیگه حداقل اعتماد کرده که کسی بدون اطلاع به پیغام خصوصی کاری نداره و میتونه همیشه داشته باشتشون!

بهرحال بحث من مقصر دونستن نیست. اتفاقیه که افتاده ولی این هیچی نگیدها و باید ببخشید و ... خیلی بیشتر ادمو ناراحت میکنه

حداقل یه کاری کردید یه اشتباهی کردید نگید دیگه حرف نزنید و کش ندید و ...!

اینجا هم دیگه کامل بمونه واسه همین کاربرای جدید ببینید اینها چقدر براتون میمونن

منم دیگه بحثی ندارم

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...