Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ امروز را به باد سپردم امشب کنار پنجره بیدار مانده ام دانم که بامداد امروز ِ دیگری را با خود می آورد تا من دو باره آن را بسپارمش به باد .... 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ از من رفتی همچون مرغ مهاجر از آبگیر پیر در تو شوق رفتن بود در من هم بال هایش در تو بود آرزویش در من / 2 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ میهمان من باش . بی کم و کاستی ، به رویاهایت گره می خورم . نشان مرا ، از تمامی خواب هایت بجو . من به تاریکی گیسوانت گره خورده ام . ..شادی هایم را ، در برق نگاهت می یابی . وغم هایم را ، در زردی سیمایت خواهی یافت . من اهل ، تمامی لحظات خاطراتت هستم . آندم که ،کوتاهی لحظاتش شوقی صد چندان به ارمغان می آورد . من لحظه لحظه با تو بودنم ..... فاصله فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۵ رمز حس من چهار رقمی ست... نسیان دارم..برای اینکه یادم نرود... 4 تا یک گذاشتم پَسِ* احساسم را.. هر که آمد در فکر رمزهای پیچیده بود... اما یک ساده دل رمز حس من را فهمید... من نسیان زده و او ساده دل...چه زوج خوشبختی! . . * پَس: در اینجا منظور پسورد هست...از فینگلیش رمز استفاده کردم و پسورد خلاصه شد در واژه "پَس" که می تونه معنای دو پهلو داشته باشه...هم به این معنا که پشت احساسم یا پسورد احساسم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده