Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 امروز را به باد سپردم امشب کنار پنجره بیدار مانده ام دانم که بامداد امروز ِ دیگری را با خود می آورد تا من دو باره آن را بسپارمش به باد .... 3
vergil 11695 ارسال شده در 16 آذر، 2015 از من رفتی همچون مرغ مهاجر از آبگیر پیر در تو شوق رفتن بود در من هم بال هایش در تو بود آرزویش در من / 2
luhrasp.kashvad 445 ارسال شده در 14 مهر، 2016 میهمان من باش . بی کم و کاستی ، به رویاهایت گره می خورم . نشان مرا ، از تمامی خواب هایت بجو . من به تاریکی گیسوانت گره خورده ام . ..شادی هایم را ، در برق نگاهت می یابی . وغم هایم را ، در زردی سیمایت خواهی یافت . من اهل ، تمامی لحظات خاطراتت هستم . آندم که ،کوتاهی لحظاتش شوقی صد چندان به ارمغان می آورد . من لحظه لحظه با تو بودنم ..... فاصله فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 1
sam arch 55879 ارسال شده در 1 آبان، 2016 رمز حس من چهار رقمی ست... نسیان دارم..برای اینکه یادم نرود... 4 تا یک گذاشتم پَسِ* احساسم را.. هر که آمد در فکر رمزهای پیچیده بود... اما یک ساده دل رمز حس من را فهمید... من نسیان زده و او ساده دل...چه زوج خوشبختی! . . * پَس: در اینجا منظور پسورد هست...از فینگلیش رمز استفاده کردم و پسورد خلاصه شد در واژه "پَس" که می تونه معنای دو پهلو داشته باشه...هم به این معنا که پشت احساسم یا پسورد احساسم.. 1
ارسال های توصیه شده