panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ روحش شاد... دردی که داشتو میفهمم... 12 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یادت در یادم همیشه ماندگار است... . . . روحت شاد دوست گلــــــم 16 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ حسرت جایی که هستی رو می خورم 10 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خوش بحالت چقد به خدا نزدیکی ... 13 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ کامی اونجام باند بازیه ؟ یهو یه باند نقشه میکشن یکی رو از صحنه ی اخرت پاک کنن ؟ اونجا چی جوریه ؟ کسی از کسی دفاع میکنه ؟ یا باید تو سری بخورن همه ؟ اونجام زبون دراز به کار میاد ؟ یا اعمالت باید دراز باشه ؟ اونجام کسی ژست میگیره ؟ نقاب میزنه ؟ کسی کسی رو گول میزنه ؟ اونجا م باید بخوری تا خورده نشی ؟ از اونجا واسم بگو کامی ..! 19 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ خندیدن خوب است , قهقهه عالی است, گریستن آدم را آرام می کند, اما…لعنت بر بغض…. 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ بده بستانی داری....نه دیدنی است..نه شنیدنی.... همه یاد دارند تورا.... نمی شناسمت.... ولی یادت می کنم....تا بعد ها شاید یادم کنند..... 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چقــدر باید بگذرد؟ تا مـن در مـرور خـاطراتم وقتی از کنار تــو رد میشم تنـــم نلــرزد بغضــم نگیــرد...! 12 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دلم بدجوری پره... به خدا بگو که هرکاری میخواد باهام کنه , من عاشقشم... 10 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دو سال از آسمانی شدنت میگذرد دوست ِ من... . . . و تو همچنان در یاد ِ من زنده هستی ؛ درست مانند روز ِ نخست ِ دوستی ... روحت شاد 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آسمانی شدی..... بدون آنکه بدانم کیستی؟ چیستی؟ از چه هستی؟ عطرِ بهشت؟ یا قطره باران؟ دو سال است.....که با نبودت آشنایم.......اما گویی سالیانِ سال است که میشناسمت.. روحت شاد....دوستِ من... 16 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من پیرهاید نیستم شمعی روی مزارت هستم 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه جای امنی هستی . . . [FLASH= برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NAMEH.swf] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام NAMEH.swf[/FLASH] 11 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من نمیشناختمشون ولی خیلی متاثر شدم . خوشا به حالشون که به نیکی ازشون یاد میشه . روحش شاد. 8 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روحش شاد باشه. با اینکه نمیشناسمش ولی واقعا قلبم درد گرفت. 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ نه می شناسمت نه دیدمت . . . ولی می دونم خیلی خوب بودی که رفتی . . . اونجا سفارش منم بکن . . . 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ روحش شاد و یادش گرامی البته من نمیشناختمش اما از این تایپیک معلومه که خیلی محبوب بوده کاشکی منم که مردم همه از من به خوبی یاد کنند 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی ها ندیده عزیزند نیستی ببینی بعضی ها چقدر حقیرند که برای دیده شدن حاضرند هرکاری کنند.. خدا گلچین روزگار هست روحت شاد و قرین آرامش 9 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ برای همیشه ماندن .............. باید رفت، آرام، بی برگشت، برای همیشه روحت شاد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده