*Polaris* 19,604 ارسال شده در 13 فروردین 1390 پرنده ای که بال و پرش ریخته باشد مظلومیت خاصی دارد باز گذاشتن در قفسش توهینی است به او! در قفس را ببند تا زندان دلیل زمینگیر شدنش باشد! نه پـر و بال ریخته اش! __________________ تاپیک و پست ها رو مرتب میکردم، چشمم خورد به نام کاربریش... Architect دلم گرفت... آخرین پستش در تاپیک دلتنگستان... من اکنون احساس می کنم ، بر تل خاکستری از همه آتش ها و امیدها و خواستن هایم ، تنها مانده ام . و گرداگرد زمین خلوت را می نگرم. و اعماق آسمان ساکت را می نگرم. و خود را می نگرم و در این نگریستن های همه دردناک و همه تلخ ، این سوال همواره در پیش نظرم پدیدار است . و هر لحظه صریح تر و کوبنده تر که تو این جا چه می کنی ؟ امروز به خودم گفتم : من احساس می کنم ، که نشسته ام زمان را می نگرم که می گذرد. همین و همین . دکتر علی شریعتی 175 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
FrnzT 18,194 ارسال شده در 13 فروردین 1390 کامیار بهترین دوستم تو انجمن بود. یه پسر مودب و باهوش و با اطلاعات عمومی بسیار بالا. بهش میگفتم استاد ناراحت میشد. همیشه به یادش هستم. همیشه ماندگار شد تو خاطرۀ دوستانش. :flowerysmile: نمیدونم بعد از این دنیا امکانش فراهم میشه دوباره ببینمش یا نه. 54 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
*Polaris* 19,604 ارسال شده در 13 فروردین 1390 کـــامـیــــار عزیــــز روحت شـــاد... فاتحه ای میخوانم... 44 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Peyman 16,150 ارسال شده در 13 فروردین 1390 یادش بخیر خیلی زمان زیادی نبود که با هم رفیق شدیم ولی همون فرصت کم کافی بود برای اینکه الان به نبودنت حسرت بخورم و برات دلتنگ باشم کامیار. ------ روحش شاد 40 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Ehsan 112,344 ارسال شده در 13 فروردین 1390 من که سعادت آشنایی با این عزیز را نداشتم. فقط امیدوارم در زندگی اش خوب زندگی کرده باشد و دیگران را خشنود. به امید آنکه همه از آدم به نیکی یاد کنند. 40 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
شقایق31 40,377 ارسال شده در 13 فروردین 1390 روحش شاد چرا فوت کرد؟ من الان فهمیدم خیلی متاثر شدم 31 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Peyman 16,150 ارسال شده در 13 فروردین 1390 یادآوریش قطعا برای دوستان صمیمی کامیار به خصوص ابوذر و فرناز و ... ناراحت کننده است . متاسفانه به علت ناراحتی قلبی 35 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MH.Sayyadi 14,584 ارسال شده در 13 فروردین 1390 دیر یا زود باید بگذاریم و بگذریم... چه کل کلایی باش میکردیم در باب معماری و شهرسازی و این چیزا... یادش بخیر... روحش شاد، یادش گرامی. 36 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sepehr_jun 162 ارسال شده در 13 فروردین 1390 از پروردگار پاک تقاضا دارم روح این دوستمون رو غرین مهر و محبت خویش قرار دهد. روحش شاد و یادش گرامی سپاس 32 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
danielo 15,238 ارسال شده در 13 فروردین 1390 من این کاربر را نمیشناسم. ولی دروغ 13 که نیست. اخه پارسال تو یک انجمن یکی اینکار را کرده بود. 21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
MH.Sayyadi 14,584 ارسال شده در 13 فروردین 1390 من این کاربر را نمیشناسم.ولی دروغ 13 که نیست. اخه پارسال تو یک انجمن یکی اینکار را کرده بود. نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد... 23 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
danielo 15,238 ارسال شده در 13 فروردین 1390 نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد... اهان .فکر کردم همین امروز اتفاق افتاده. 11 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
YAGHOT SEFID 29,302 ارسال شده در 14 فروردین 1390 من که سعادت آشنایی با این عزیز را نداشتم. فقط امیدوارم مورد رحمت حق تعالی قرار بگیره ... امید که همه از آدم به نیکی یاد کنند .... 19 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sookut 13,735 ارسال شده در 14 فروردین 1390 سلام منم ايشونو نميشناختم اول صبحي اين تاپيك رو ديدم دلم گرفت خدا رحمتش كنه:ws44: چرا من از اول امسال فقط خبر مرگ جوونها رو ميشنوم خداااااااااااااااااااااااا 18 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,185 ارسال شده در 14 فروردین 1390 ممنون بابت تاپیکی که زدی. کامیار از بهترینای انجمن بود. پارسال وقتی منتظر خبر برگشتنش از اروپا بودیم، متأسفانه خبر دیگه ای رو شنیدیم که خیلی شوکه کننده بود. کامیار رفت، ولی یادش همیشه به نیکی میمونه. کسی که فکر کنم هیچ وقت باعث کوچیکترین ناراحتی واسه کسی نشد. کسی که اطلاعات و دانش زیادی داشت. ایشالا اگه ما هم روزی رفتیم، اگر یادی ازمون شد به نیکی بشه. و سعی کنیم الان که هستیم بیشتر قدر همدیگه رو بدونیم و باعث رنجش همدیگه نشیم که خدایی نکرده روزی پشیمون بشیم که دیگه کاری از دستمون بر نمیاد. روحت شاد کامیار 33 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
maryam_bah 1,612 ارسال شده در 14 فروردین 1390 :icon_gol: 13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آریوبرزن 13,988 ارسال شده در 14 فروردین 1390 هییی........ آره پارسال تقریبا همین موقع ها بود که خبر کوچ همیشگیه کامیار جان رو تو انجمن خوندیم.یادمه همه توی انجمن ناراحت بودن . هیچکس دیگه حال و حوصله پست گذاشتن نداشت.آفرین به معرفتتون که بعد از یکسال دوباره یادش رو زنده کردین.............. روحش شاد و یادش همیشه زنده............ امیدوارم الان جاش خوب باشه.......... 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Yuhana 12,780 ارسال شده در 14 فروردین 1390 روحش شاد 17 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال