*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سکوتِ اینجا رو دوست دارم حضورت بیشتر حس میشه 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ........ خیلی دلم گرفته خیلیییییییییی کامیار تو که اون بالایی به خدا نزدیکتری ..... به خدا بگو داره با من چیکار میکنه ؟ بگو چرا اینجوری میکنه ؟؟ بگو این خسته هست خ س ت ه ........ کامیار میشه به خدا بگی منم بیاره بالا ؟ پیش تو پیش خودش ؟ خسته ام از همه بازیها از همه آدمها از زمین خسته ام ..... کامیار این روزها حالم خوب نیست ...... خدا با این موش آزمایشگاهیش یه بازی جدید راه انداخته ...... بش بگو میخوای قدرتت رو نشون بدی ؟ باشه نشون دادییییییییییییی............ بگو بسه بگو بسهههههههههه دیگه نمیکشم بریدم بریدم بریدم ........ وای خدایا منو بکش اگر هستی و میشنوی بکش منو ....... خدایا به مرگم راضیم راضیه راضی ........ خدایا یک بار هم که شده منو اجابت کن فقط یکبار هم که شده اجابتم کن .............................................. 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ همون موقع که فهمیدم درخواست دوستی برات فرستادم... اما هنوز تایید نشده.... منتظرما...:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام خوبی ؟ معلومه که خوبی ؟ معلومه که برام دعا کردیییییییییییییی :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کــاربــری مـاندگــاری دوستـی مـاندگــار ماندگـار در دل و ذهن دوستــانت...! 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام! بازم 5 شنبه است و من دلم گرفته اومدم اینجا! روحـت شــاد! 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فردا 6 اردیبهشته، سالگرد کامیار 3 سال گذشت،هنوزم باورم نمیشه.... روحت شاد.....:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشناختمش،وقتی اومدم انجمن ،اینجا سیاهپوش کامیار بود یادم نمیره تاریخ تولدش رو که دیدم همش 2 روز ازم کوچیکتر بود روحش شاد 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعد از 1 سال درست تو سومین سالگرد آرمیدنت به خودم جرات دادم تا تو تاپیکت پست بزارم ! وقتی اومدم تو این تاپیک .... ترسیدم !! هم از مرگ هم از فراموش شدن پس از مرگ! برامون دعا کن تا به باور برسیم ... باورکنیم که ماهم یه روزی باید همه چیزو بزاریم و بریم ! مقام ... زندگی ... پدر مادر .... فرزند و ... دعا کن ترس جدا شدن از دلبستگی های دنیایی تو وجود کسی نباشه ! ************** نه دیدمت و نه حتی باهات همکلام شدم ، اما بهت خیلی فکر کردم ، به اینکه با رفتنت چه داغ بزرگی رو دل اطرافیانت گذاشتی .... چرا واسه رفتن این همه عجله داشتی ؟؟ و خیلی فکرای دیگه ! کامیار عزیز برای من خیلی دعا کن ! تو از من به خدا نزدیکتری .... برای آرامشم دعا کن .... برای پاک شدنم دعا کن !! به پاس لطفی که در حقم میکنی .... تنها کاری که از دستم برمیاد هدیه کردن یک جزء قرآن به روح مهربونته . همیشه ماندگار خواهی ماند .... در ذهن و قلب همه ما ! :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میگند 4 ساله که سفر کردی روحت شاد عزیزم برای من دعا کن 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 4 سال؟.... چقدر ناراحت کنندس...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 روحت شاد...برا منم دعا کن.... 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده