*Polaris* 19606 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پرنده ای که بال و پرش ریخته باشد مظلومیت خاصی دارد باز گذاشتن در قفسش توهینی است به او! در قفس را ببند تا زندان دلیل زمینگیر شدنش باشد! نه پـر و بال ریخته اش! __________________ تاپیک و پست ها رو مرتب میکردم، چشمم خورد به نام کاربریش... Architect دلم گرفت... آخرین پستش در تاپیک دلتنگستان... من اکنون احساس می کنم ، بر تل خاکستری از همه آتش ها و امیدها و خواستن هایم ، تنها مانده ام . و گرداگرد زمین خلوت را می نگرم. و اعماق آسمان ساکت را می نگرم. و خود را می نگرم و در این نگریستن های همه دردناک و همه تلخ ، این سوال همواره در پیش نظرم پدیدار است . و هر لحظه صریح تر و کوبنده تر که تو این جا چه می کنی ؟ امروز به خودم گفتم : من احساس می کنم ، که نشسته ام زمان را می نگرم که می گذرد. همین و همین . دکتر علی شریعتی 175 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ کامیار بهترین دوستم تو انجمن بود. یه پسر مودب و باهوش و با اطلاعات عمومی بسیار بالا. بهش میگفتم استاد ناراحت میشد. همیشه به یادش هستم. همیشه ماندگار شد تو خاطرۀ دوستانش. :flowerysmile: نمیدونم بعد از این دنیا امکانش فراهم میشه دوباره ببینمش یا نه. 54 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ کـــامـیــــار عزیــــز روحت شـــاد... فاتحه ای میخوانم... 44 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یادش بخیر خیلی زمان زیادی نبود که با هم رفیق شدیم ولی همون فرصت کم کافی بود برای اینکه الان به نبودنت حسرت بخورم و برات دلتنگ باشم کامیار. ------ روحش شاد 40 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که سعادت آشنایی با این عزیز را نداشتم. فقط امیدوارم در زندگی اش خوب زندگی کرده باشد و دیگران را خشنود. به امید آنکه همه از آدم به نیکی یاد کنند. 40 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ روحش شاد چرا فوت کرد؟ من الان فهمیدم خیلی متاثر شدم 31 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یادآوریش قطعا برای دوستان صمیمی کامیار به خصوص ابوذر و فرناز و ... ناراحت کننده است . متاسفانه به علت ناراحتی قلبی 35 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دیر یا زود باید بگذاریم و بگذریم... چه کل کلایی باش میکردیم در باب معماری و شهرسازی و این چیزا... یادش بخیر... روحش شاد، یادش گرامی. 36 لینک به دیدگاه
sepehr_jun 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ از پروردگار پاک تقاضا دارم روح این دوستمون رو غرین مهر و محبت خویش قرار دهد. روحش شاد و یادش گرامی سپاس 32 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من این کاربر را نمیشناسم. ولی دروغ 13 که نیست. اخه پارسال تو یک انجمن یکی اینکار را کرده بود. 21 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من این کاربر را نمیشناسم.ولی دروغ 13 که نیست. اخه پارسال تو یک انجمن یکی اینکار را کرده بود. نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد... 23 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد... اهان .فکر کردم همین امروز اتفاق افتاده. 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من که سعادت آشنایی با این عزیز را نداشتم. فقط امیدوارم مورد رحمت حق تعالی قرار بگیره ... امید که همه از آدم به نیکی یاد کنند .... 19 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سلام منم ايشونو نميشناختم اول صبحي اين تاپيك رو ديدم دلم گرفت خدا رحمتش كنه:ws44: چرا من از اول امسال فقط خبر مرگ جوونها رو ميشنوم خداااااااااااااااااااااااا 18 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون بابت تاپیکی که زدی. کامیار از بهترینای انجمن بود. پارسال وقتی منتظر خبر برگشتنش از اروپا بودیم، متأسفانه خبر دیگه ای رو شنیدیم که خیلی شوکه کننده بود. کامیار رفت، ولی یادش همیشه به نیکی میمونه. کسی که فکر کنم هیچ وقت باعث کوچیکترین ناراحتی واسه کسی نشد. کسی که اطلاعات و دانش زیادی داشت. ایشالا اگه ما هم روزی رفتیم، اگر یادی ازمون شد به نیکی بشه. و سعی کنیم الان که هستیم بیشتر قدر همدیگه رو بدونیم و باعث رنجش همدیگه نشیم که خدایی نکرده روزی پشیمون بشیم که دیگه کاری از دستمون بر نمیاد. روحت شاد کامیار 33 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هییی........ آره پارسال تقریبا همین موقع ها بود که خبر کوچ همیشگیه کامیار جان رو تو انجمن خوندیم.یادمه همه توی انجمن ناراحت بودن . هیچکس دیگه حال و حوصله پست گذاشتن نداشت.آفرین به معرفتتون که بعد از یکسال دوباره یادش رو زنده کردین.............. روحش شاد و یادش همیشه زنده............ امیدوارم الان جاش خوب باشه.......... 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده