رفتن به مطلب

کاربر همیشه ماندگار نواندیشان

*Polaris*

ارسال های توصیه شده

یادش بخیر

خیلی زمان زیادی نبود که با هم رفیق شدیم

ولی همون فرصت کم کافی بود برای اینکه الان به نبودنت حسرت بخورم و برات دلتنگ باشم کامیار.

------

روحش شاد :icon_gol:

• Like 40
لینک به دیدگاه

من که سعادت آشنایی با این عزیز را نداشتم.

فقط امیدوارم در زندگی اش خوب زندگی کرده باشد و دیگران را خشنود.

به امید آنکه همه از آدم به نیکی یاد کنند.

• Like 40
لینک به دیدگاه

یادآوریش قطعا برای دوستان صمیمی کامیار به خصوص ابوذر و فرناز و ... ناراحت کننده است .

متاسفانه به علت ناراحتی قلبی

• Like 35
لینک به دیدگاه
من این کاربر را نمیشناسم.

ولی دروغ 13 که نیست.

اخه پارسال تو یک انجمن یکی اینکار را کرده بود.

نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد...

• Like 23
لینک به دیدگاه
نه عزیز، ما اردیبهشت پارسال بود که باخبر شدیم. یادمه تو نمایشگاه کتاب با بچه ها بودیم، شنیدم و هنوز هم قطعی نبود ولی همون شب بود که انجمن رنگ آبیش به سیاه تغییر کرد...

اهان .فکر کردم همین امروز اتفاق افتاده.

• Like 11
لینک به دیدگاه

سلام

منم ايشونو نميشناختم

اول صبحي اين تاپيك رو ديدم دلم گرفت

خدا رحمتش كنه:ws44::ws44::ws44:

چرا من از اول امسال فقط خبر مرگ جوونها رو ميشنوم خداااااااااااااااااااااااا:ws44:

• Like 18
لینک به دیدگاه

ممنون بابت تاپیکی که زدی.

کامیار از بهترینای انجمن بود. پارسال وقتی منتظر خبر برگشتنش از اروپا بودیم، متأسفانه خبر دیگه ای رو شنیدیم که خیلی شوکه کننده بود.

کامیار رفت، ولی یادش همیشه به نیکی میمونه. کسی که فکر کنم هیچ وقت باعث کوچیکترین ناراحتی واسه کسی نشد. کسی که اطلاعات و دانش زیادی داشت.

ایشالا اگه ما هم روزی رفتیم، اگر یادی ازمون شد به نیکی بشه.

و سعی کنیم الان که هستیم بیشتر قدر همدیگه رو بدونیم و باعث رنجش همدیگه نشیم که خدایی نکرده روزی پشیمون بشیم که دیگه کاری از دستمون بر نمیاد.

روحت شاد کامیار :icon_gol:

• Like 33
لینک به دیدگاه

هییی........

آره پارسال تقریبا همین موقع ها بود که خبر کوچ همیشگیه کامیار جان رو تو انجمن خوندیم.یادمه همه توی انجمن ناراحت بودن . هیچکس دیگه حال و حوصله پست گذاشتن نداشت.آفرین به معرفتتون که بعد از یکسال دوباره یادش رو زنده کردین..............

روحش شاد و یادش همیشه زنده............

امیدوارم الان جاش خوب باشه..........

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...