am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال از کسانی که دیدنداین برنامه ادامه دار هست؟؟یا همین یک قسمت بود.؟؟ همه امپراطوریها رو فک میکنم بررسی میکنه ولی هخا جون اینا همین بود فک کنم برای من بفرستید ممنون میشم نزدیک 800mb شده باس واستین یکم ادیتش کنم بعد میشه یه سی دی یا آپ میکنم یا پست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یک سوال از کسانی که دیدنداین برنامه ادامه دار هست؟؟یا همین یک قسمت بود.؟؟ نميدونم... به اسمش ميخوره ادامه دار باشه اگه اينطور باشه و امپراطورياي مختلفو معرفي كنه خيلي خوبه... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ فرکانس شبکه من و تو 1 و 2 hotbird 11317 v 27490 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ همه امپراطوریها رو فک میکنم بررسی میکنهولی هخا جون اینا همین بود فک کنم نزدیک 800mb شده باس واستین یکم ادیتش کنم بعد میشه یه سی دی یا آپ میکنم یا پست بابا کانورتش کن....فرمتشو کنی mkv میشه 200 مگینا...بعد چند پارتش کنو بفرست واسه دانلود! ما شبکه منوتو نداریم خوب برو یکی بخر..... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ بابا کانورتش کن....فرمتشو کنی mkv میشه 200 مگینا...بعد چند پارتش کنو بفرست واسه دانلود! خوب برو یکی بخر..... میدونم اول باس اون پیام بازرگانیاشو پاک کنم بعد کانورت صب کنین تا فردا پس فردا ایشششششششش حالا بازار منو میزنی؟؟؟؟؟؟؟ بز کاسبیمونو بکنیم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ خوب برو یکی بخر..... بلد نیستیم...آخه من کوچولوام :دی 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میدونماول باس اون پیام بازرگانیاشو پاک کنم بعد کانورت صب کنین تا فردا پس فردا ایشششششششش حالا بازار منو میزنی؟؟؟؟؟؟؟ بز کاسبیمونو بکنیم تا فردا که موزیک باران زده واسه دانلود....:icon_pf (34): ایسی ایسی یاپیشار....همون پیاماشم عشقه....بزن واسه دانلود! تو مدیا فایر بزنیا.... بلد نیستیم...آخه من کوچولوام:دی مدلش چیه؟ ریسیورتونو میگم.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ مدلش چیه؟ ریسیورتونو میگم.... iclass-9797 xn pvr star sat-sr x7 100usb 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ولی اسم واقعی این برنامه engineer of empire هست 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ iclass-9797 xn pvrstar sat-sr x7 100usb آخه چرا استارست؟:icon_pf (34): چرا سوپرمکس نگرفتید؟ رسیور به این آقایی...همه چیزشم عین کره عوض میشه!:smiley (18): لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ تا فردا که موزیک باران زده واسه دانلود....:icon_pf (34):ایسی ایسی یاپیشار....همون پیاماشم عشقه....بزن واسه دانلود! تو مدیا فایر بزنیا.... مدلش چیه؟ ریسیورتونو میگم.... صب کن میزارم ایششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی مگه هنوز هستند کسانی که ماهواره ندارند؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ آخه چرا استارست؟:icon_pf (34):چرا سوپرمکس نگرفتید؟ رسیور به این آقایی...همه چیزشم عین کره عوض میشه!:smiley (18): نبدانم...صب کن از خونواده بپرسم بعد میجوابم :دی 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ برنامه هاشون خوبه ولی عالی نیست یه سری مشکل تو انتقال مفهوم دارند که واسم عجیبه اما برنامه امپراطورشون خوب بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده