رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 567
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام.من یه سری مطالب کامل راجع به طرح های توسعه شهری در ایران میخوام.طرح های تفصیلی یا طرح ملی آمایش یا طرح کالبدی ملی یا منطقه ای یا طرح توسعه و عمران ناحیه ای....فرقی نمیکنه کدوم باشه.یکی از موارد بالا....ممنون میشم کمکم کنید.

سلام دوست عزیز

امیدوارم این مورد بتونه کمکتون کنه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلاممقاله یا مطلبی در مورد امنیت زنان در جامعه خصوصا شهر تهرانخیلی گشتم چیزی پیدا نکردم:ws52::sigh:میشه کمک کنید؟:hanghead:
سلام

بررسي الگوي برنامه ريزي كاربري فضاهاي شهري مؤثر بر افزايش امنيت زنان( نمونه موردي : بخش مركزي شهر تهران)

فصلنامه علوم اجتماعي ، شماره 48، بهار 1389 ​ص 107

سنجش عوامل موثر بر ارتقاي امنيت زنان در محيط هاي شهري

زن در توسعه و سياست (پژوهش زنان )، شماره 26، پاييز 1388

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

مقاله یا مطلبی در مورد امنیت زنان در جامعه خصوصا شهر تهران

خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم:ws52::sigh:

میشه کمک کنید؟:hanghead:

خیلی نتونستم چیزی پیدا کنم ، اما فک می کنم این موارد بتونن کمکتون کنن :

http://www.noandishaan.com/forums/thread68479.html

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام.ممنون خیلی خوب بود.فایل وردش رو ندارید؟آخه یکم کاملتر میخوام.مثلا فقط راجع به طرح تفصیلی باشه

نه متاسفانه فایل وردش رو ندارم .

فکر می کنم کتاب طرح ها و برنامه های شهرسازی دکتر بهزاد فر هم بتونه کمکتون کنه .:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه درخواست دیگه هم داشتم :hanghead:در مورد معماری و شهرسازی شهر صددروازه مطلبی دارید؟:rose:

ممنون:icon_gol:

خیلی پرروام نه؟:w16:

نه متاسفانه مطلبی پیدا نکردم ، فک میکنم به کتابای تاریخی مربوط به دوران اشکانیان مراجعه کنید بهتره . یا با اسم سابقش ( هکاتوم پولیس ) سرچ کنید . :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه متاسفانه مطلبی پیدا نکردم ، فک میکنم به کتابای تاریخی مربوط به دوران اشکانیان مراجعه کنید بهتره . یا با اسم سابقش ( هکاتوم پولیس ) سرچ کنید . :a030:

ممنون سرچ کردم بیشتر درباره شهرک توریستی اونجا مطلب میاره

• Like 1
لینک به دیدگاه
بهم گفتن توی کتاب تاریخ شهرو شهرسازی دکتر پاکزاد بگردم

توی کتاب تاریخ شهر پاکزاد فقط دو سه تا پاراگراف نوشته راجع به این شهر . که چیز خاصی هم نیس ، ولی حالا اگه فک می کنی کمکت می کنه و این کتاب رو نداری من برات تایپ می کنم :

هکاتوم پیلوس ( صد دروازه )

بخش سلوکی : ( صفحات 93 و 94 )

در اسکندر نامه صحبت از محلی به نام هکاتوم پیلوس به میان آمده است که هکاتوم به معنای صد و پیلوس به معنای دروازه است ( لغت یونانی ) . آن را دروازه ی نجد خزر نیز نامیده اند که نه به لحاظ تاریخی و نه به لحاظ جغرافیایی نمی تواند درست باشد . محل آن را حدود دامغان امروزی می دانند . از مشخصات این محل نیز بر مبنای همین اسناد ، آبادی و کشاورزی فراوان ذکر شده است که البته با توجه به شرایط جغرافیایی غیر قابل قبول می نماید ، چرا که آب شهر دامغان و روستاهای اطراف آن از چشمه علی تامین می شود و میزان آب این چشمه چندان اندک است که نمی توان پذیرفت شهری با صد دروازه را سیراب می کرده است . گذشته از این باید اشاره نمود که تا امروز در کاوش های باستان شناسی هیچ اثری از این شهر یافت نشده است و آثار یافت شده محدود به یک گورستان پیش از تاریخ در نزدیکی تپه حصار و خرابه های یک کاخ ساسانی است از سوی دیگر مورخین غربی به دلیل نا آشنایی با موقعیت جغرافیایی شهرهای ایران ، این محل را دروازه ی بحر خزر که همان شهر دربند ( در جمهوری آذربایجان ) و متعلق به دوران ساسانی است یکی دانسته اند .

بخش اشکانیان : ( صفحه 114 )

همانگونه که در بخش سلوکی نیز مطرح شد ، محل صد دروازه که یونانی ها آن را هکاتوم پیلوس نامیدند ، به درستی معلوم نیست و نظرات مختلفی در باره آن وجود دارد . برخی محل آن را در ایران امروزی و اطراف دامغان جستجو می کنند یعنی تپه های حنوب قوشه ( دهی در 36 کیلومتری دامغان در مسیر شوسه دامغان به سمنان ) ، تپه های جنوب غربی شهر شاهرود بین دهملا و شاهرود و تپه های حوالی قصبه ی کملا ( علاء) که در سه کیلومتری جنوب شرقی سمنان واقع است . به رغم این نظرات ، به لحاظ کاوش های باستان شناسی ، تا امروز هیچ سندی مبنی بر وجود این شهر یافت نشده است . افزون بر آن ، به لحاظ جغرافیایی وجود شهری با این مشخصات تقریبا ناممکن بود . به احتمال زیاد ، منظور از صد دروازه اصلا شهر نبوده ، بلکه منطقه ای در پیرامون دامغان امروزین بوده است . با این اوصاف ، مشخص نیست که بر پایه ی چه اسنادی این شهر از 250 هجری قمری یعنی از آقاز سلطنت اشکانیان تا زمان اشک ششم ( مهرداد اول ) که متصرفات خود را تا دجله و فرات رسانید ( به مدت حدود 2 سده ) مرکز حکمروانی پارت به شمار می آمده و بیشترین رونق را داشته است . حتی پس از اشک ششم که تیسفون را به پایتختی برگزید نیز پادشاهان اشکانی دوبارهصد دروازه را پایتخت قرار دادند .

اگه خواستی منبع بدی هم بنویس :

پاکزاد ، جهانشاه ( 1390 ) تاریخ شهر و شهرنشینی در ایران ، انتشارات آرمانشهر ، تهران :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سلام

مقاله در مورد الودگی هوا ومادر شهرها اولی مربوط به محیط زیست ودومی مربوط به جغرافیای شهری لطفا از کتاب اقای حسین شکوهی نباشه با تشکر...

سلام یکی دوتا مقاله دارم منتها روی سیستمم توی شماله اگه عجله ندارید 5شنبه یادآوری کنید رفتم شمال براتون بفرستم

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام

ممنون از شما اگه تا پنجشنبه باشه دیر نمیشه فقط من نمیدونم چه جوری یاد اوری کنم همینجا دوباره میگم لطفا اون دو تا مقاله یادتون نره در مورد الودگی هوا ومادر شهرها

لینک به دیدگاه
سلام یکی دوتا مقاله دارم منتها روی سیستمم توی شماله اگه عجله ندارید 5شنبه یادآوری کنید رفتم شمال براتون بفرستم
با سلام لطفا اون دوتا مقاله ایی که در مورد مادر شهر ها والودگی شهر ها بود رو یادتون نره گفته بودید یاد اوری کنید

باتشکر

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام لطفا اون دوتا مقاله ایی که در مورد مادر شهر ها والودگی شهر ها بود رو یادتون نره گفته بودید یاد اوری کنید

باتشکر

سلام قبل از هرچيز بابت تاخير پيش اومده عذرخواهي ميكنم

اينم فايل آپلود شده چند مقاله

• Like 2
لینک به دیدگاه

اينم يه فايل ديگه آپلود شده بازم بابت تاخير عذر ميخوام

• Like 2
لینک به دیدگاه
نبووود؟؟

سلام.من یه مقله isi درباره بافت فرسوده می خوام

هردو یه چیزی میخواین :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...