شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام و تبریک سال نو و خسته نباشید به همه دوستان گل نو اندیش همان طور که مطلع بودید در یک ماه اخیر مریم عزیز (کاربر ویژه تالار آزاد) به عنوان همکار مدیر به من و حامد کمک کرد با وجود تمام مشغله های شخصی که داشتن واقعا به نحو احسن کمک حال تالار بود ولی متاسفانه بر خلاف میل من و حامد بدلیل مشغله شخصی که داره استعفا داد جا داره همین جا تشکر ویژه ای کنم از مریم عزیز و خسته نباشید بگم بهش واقعا زحمت کشید مریم جان خسته نباشی امیدوارم همیشه موفق و موید باشی :w71::w71::w71: 28 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی بابت تاپیک منم به مریم عزیز خسته نباشی میگم... 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی یه روز جای ادمین بینیمت 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی مریم جون :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی انشالله در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشی 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی مریم جونممممممممممممممم:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خسته نباشن همون بهتر استعفا داد واقعا داشتن هلاک میشدن شما هم بری شقایق جون یه خسته نباشی خوبم به شما میگیم ما هستیم میبینیم اون روز رو 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی خسته نباشن همون بهتر استعفا داد واقعا داشتن هلاک میشدن شما هم بری شقایق جون یه خسته نباشی خوبم به شما میگیمما هستیم میبینیم اون روز رو ..... 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی مریم خانوم . ممنون که اولین انتقاد به جایی که کردم رو قبول کردی و ارسال پیام به خودتون رو باز کردی. سال خوبی داشته باشی یه چیزی هم بگم منم قبلا تو انجمن دیگری مدیر تالار بودم ...... همش دردسره ...... کسی که حاضره مدت طولانی پای این پست بمونه واقعا حوصله و فداکاریه بالایی داره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خسته نباشی مریم خانوم . ممنون که اولین انتقاد به جایی که کردم رو قبول کردی و ارسال پیام به خودتون رو باز کردی. سال خوبی داشته باشی یه چیزی هم بگم منم قبلا تو انجمن دیگری مدیر تالار بودم ...... همش دردسره ...... کسی که حاضره مدت طولانی پای این پست بمونه واقعا حوصله و فداکاریه بالایی داره نقل قول از من چیه دیگه این وسط؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده