am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آرزو داریم انجمنیان به جای آرزو کردن عمل کنند به این میگن نقض تناقض 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدايا نوانديشان را نوانديشتر گردان و سايه انجمن را از سر ما كوتاه مگردان. 9 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... پس تو دعا کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خدایا یه کاری کن سال جدید بهتر از سال قبلیش باشه اون اتفاقایی که افتاد دیگه نیفته اونایی هم که رخ نداده برخهخدایا بقیش هم هر چی خودت صلاح میدونی خداییش شما خدا باشین چیکار میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خداوندا همه را نواندیش بگردانیعنی نه نگردان اصلا هر چه صلاح است آن را بگردان 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ پس تو دعا کردی؟ یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. آره به گمونم :JC_thinking: اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: بهتره مواظب خودت باشی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ بهتره مواظب خودت باشی دعاش درباره کسانیکه از نظر معنوی از او برترند تاثیری نداره..... 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. با افتخار تقدیم میکند: کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون برآوردن حاجت در سه ثانیه. با ادعیه ی عربی. با ضمانت نامه ی فارسی. حاجت های خود را نزد ما بیاورید. متخصص برآوردن انواع حاجت نظیر: ازدواج (اعم از دائم و موقت)، قبولی در کنکور (تمامی مقاطع)، دور کردن چشم، افزایش عمر بعضی ها، نابودی بعضی کشورها، سلامتی بعضی ها... نمونه هایی از موفقیت ادعیه این کلینیک: قبل از دعا: aboo_ak_244 کاربر انجمن FrnzT مدیر بازنشسته بعد از دعا: aboo_ak_244 مدیر اجرایی FrnzT سرنوشت خود را به دعاهای ما بسپارید. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ با افتخار تقدیم میکند: کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون برآوردن حاجت در سه ثانیه. با ادعیه ی عربی. با ضمانت نامه ی فارسی. حاجت های خود را نزد ما بیاورید. متخصص برآوردن انواع حاجت نظیر: ازدواج (اعم از دائم و موقت)، قبولی در کنکور (تمامی مقاطع)، دور کردن چشم، افزایش عمر بعضی ها، نابودی بعضی کشورها، سلامتی بعضی ها... نمونه هایی از موفقیت ادعیه این کلینیک: قبل از دعا: aboo_ak_244 کاربر انجمن frnzt مدیر بازنشسته بعد از دعا: aboo_ak_244 مدیر اجرایی frnzt سرنوشت خود را به دعاهای ما بسپارید. امید به زندگی و پیدا کردن کارم میتونید دعا کنید ؟ آرامش و از این دست چیزها......... ترجیحا فارسی بهتره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون حاجت های خود را نزد ما بیاورید. من الان خیلی وقته متخصص موندم. کاری کنین، مرجع بزرگ نواندیشان شوم... حاضرم با پای پیاده و برهنه یا سینه خیز از مهندسان تا نواندیشاه هم بیایم... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من الان خیلی وقته متخصص موندم. کاری کنین، مرجع بزرگ نواندیشان شوم... حاضرم با پای پیاده و برهنه یا سینه خیز از مهندسان تا نواندیشاه هم بیایم... این کارایی رو که میگم انجام بده: یک ورق کاغذ خط دار از دفتر 60 برگ سبز رنگ که رویش عکس دی جی مون داشته باشد بکن، 7 بار رویش بنویس: یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یک روز بگذار داخل یک لیوان سرکه که داخلش کمی نمک ریخته ای. فردایش بگذار جلوی آفتاب تا خشک شود. بعد از اینکه خشک شد، بگذار رو کی برد کامپیوترت، سه بار به ترتیب به سمت راست و چپ و جلو فوت کن. انشا الله که برآورده خواهد شد. 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این کارایی رو که میگم انجام بده: یک ورق کاغذ خط دار از دفتر 60 برگ سبز رنگ که رویش عکس دی جی مون داشته باشد بکن، 7 بار رویش بنویس: یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یک روز بگذار داخل یک لیوان سرکه که داخلش کمی نمک ریخته ای. فردایش بگذار جلوی آفتاب تا خشک شود. بعد از اینکه خشک شد، بگذار رو کی برد کامپیوترت، سه بار به ترتیب به سمت راست و چپ و جلو فوت کن. انشا الله که برآورده خواهد شد. :ws28: مگه رمالی و دعا نویس ؟ قراره دعا کنی :w00: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28:مگه رمالی و دعا نویس ؟ قراره دعا کنی :w00: آخه دعا چند وقتیه جواب نمیده. چند ساله دارم برای نابودی و اضمحلال آمریکا و اسرائیل دعا میکنم، هیچی نشد. اگر زرشک پوست میکردم به جای دعا کردن تا الان، چند میلیارد دلار سود صادرات زرشک داشتم! الان نون تو رمالیه. برو مزاحم کار و کاسبی ما نشو شب عیدی. :w888: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آخه دعا چند وقتیه جواب نمیده.چند ساله دارم برای نابودی و اضمحلال آمریکا و اسرائیل دعا میکنم، هیچی نشد. اگر زرشک پوست میکردم به جای دعا کردن تا الان، چند میلیارد دلار سود صادرات زرشک داشتم! الان نون تو رمالیه. برو مزاحم کار و کاسبی ما نشو شب عیدی. :w888: خوب منم دعا خواستم نسخه برام نپیچیدی 1 لینک به دیدگاه
یاور 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... اخلاق بحث را در ما بالا ببر:yes: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده