am in 25041 ارسال شده در 20 خرداد، 2011 آرزو داریم انجمنیان به جای آرزو کردن عمل کنند به این میگن نقض تناقض 7
mohsen 88 10106 ارسال شده در 20 خرداد، 2011 خدايا نوانديشان را نوانديشتر گردان و سايه انجمن را از سر ما كوتاه مگردان. 9
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... پس تو دعا کردی؟ 4
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 خدایا یه کاری کن سال جدید بهتر از سال قبلیش باشه اون اتفاقایی که افتاد دیگه نیفته اونایی هم که رخ نداده برخهخدایا بقیش هم هر چی خودت صلاح میدونی خداییش شما خدا باشین چیکار میکنید؟ 2
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 خداوندا همه را نواندیش بگردانیعنی نه نگردان اصلا هر چه صلاح است آن را بگردان 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 پس تو دعا کردی؟ یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. 2
FrnzT 18194 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. آره به گمونم :JC_thinking: اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: بهتره مواظب خودت باشی 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 بهتره مواظب خودت باشی دعاش درباره کسانیکه از نظر معنوی از او برترند تاثیری نداره..... 1
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2011 یعنی Neutron یک مستجاب الدعوه است؟ او را برای حاجت نزد ما بیاورید. با افتخار تقدیم میکند: کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون برآوردن حاجت در سه ثانیه. با ادعیه ی عربی. با ضمانت نامه ی فارسی. حاجت های خود را نزد ما بیاورید. متخصص برآوردن انواع حاجت نظیر: ازدواج (اعم از دائم و موقت)، قبولی در کنکور (تمامی مقاطع)، دور کردن چشم، افزایش عمر بعضی ها، نابودی بعضی کشورها، سلامتی بعضی ها... نمونه هایی از موفقیت ادعیه این کلینیک: قبل از دعا: aboo_ak_244 کاربر انجمن FrnzT مدیر بازنشسته بعد از دعا: aboo_ak_244 مدیر اجرایی FrnzT سرنوشت خود را به دعاهای ما بسپارید. 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 با افتخار تقدیم میکند: کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون برآوردن حاجت در سه ثانیه. با ادعیه ی عربی. با ضمانت نامه ی فارسی. حاجت های خود را نزد ما بیاورید. متخصص برآوردن انواع حاجت نظیر: ازدواج (اعم از دائم و موقت)، قبولی در کنکور (تمامی مقاطع)، دور کردن چشم، افزایش عمر بعضی ها، نابودی بعضی کشورها، سلامتی بعضی ها... نمونه هایی از موفقیت ادعیه این کلینیک: قبل از دعا: aboo_ak_244 کاربر انجمن frnzt مدیر بازنشسته بعد از دعا: aboo_ak_244 مدیر اجرایی frnzt سرنوشت خود را به دعاهای ما بسپارید. امید به زندگی و پیدا کردن کارم میتونید دعا کنید ؟ آرامش و از این دست چیزها......... ترجیحا فارسی بهتره 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 کلینیک مستجاب الدعوه نیوترون حاجت های خود را نزد ما بیاورید. من الان خیلی وقته متخصص موندم. کاری کنین، مرجع بزرگ نواندیشان شوم... حاضرم با پای پیاده و برهنه یا سینه خیز از مهندسان تا نواندیشاه هم بیایم... 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2011 من الان خیلی وقته متخصص موندم. کاری کنین، مرجع بزرگ نواندیشان شوم... حاضرم با پای پیاده و برهنه یا سینه خیز از مهندسان تا نواندیشاه هم بیایم... این کارایی رو که میگم انجام بده: یک ورق کاغذ خط دار از دفتر 60 برگ سبز رنگ که رویش عکس دی جی مون داشته باشد بکن، 7 بار رویش بنویس: یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یک روز بگذار داخل یک لیوان سرکه که داخلش کمی نمک ریخته ای. فردایش بگذار جلوی آفتاب تا خشک شود. بعد از اینکه خشک شد، بگذار رو کی برد کامپیوترت، سه بار به ترتیب به سمت راست و چپ و جلو فوت کن. انشا الله که برآورده خواهد شد. 7
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 این کارایی رو که میگم انجام بده: یک ورق کاغذ خط دار از دفتر 60 برگ سبز رنگ که رویش عکس دی جی مون داشته باشد بکن، 7 بار رویش بنویس: یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یا صاحب سال جهاد اقتصادی، ما را جهادیدی! یک روز بگذار داخل یک لیوان سرکه که داخلش کمی نمک ریخته ای. فردایش بگذار جلوی آفتاب تا خشک شود. بعد از اینکه خشک شد، بگذار رو کی برد کامپیوترت، سه بار به ترتیب به سمت راست و چپ و جلو فوت کن. انشا الله که برآورده خواهد شد. :ws28: مگه رمالی و دعا نویس ؟ قراره دعا کنی :w00: 3
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2011 :ws28:مگه رمالی و دعا نویس ؟ قراره دعا کنی :w00: آخه دعا چند وقتیه جواب نمیده. چند ساله دارم برای نابودی و اضمحلال آمریکا و اسرائیل دعا میکنم، هیچی نشد. اگر زرشک پوست میکردم به جای دعا کردن تا الان، چند میلیارد دلار سود صادرات زرشک داشتم! الان نون تو رمالیه. برو مزاحم کار و کاسبی ما نشو شب عیدی. :w888: 3
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 22 خرداد، 2011 آخه دعا چند وقتیه جواب نمیده.چند ساله دارم برای نابودی و اضمحلال آمریکا و اسرائیل دعا میکنم، هیچی نشد. اگر زرشک پوست میکردم به جای دعا کردن تا الان، چند میلیارد دلار سود صادرات زرشک داشتم! الان نون تو رمالیه. برو مزاحم کار و کاسبی ما نشو شب عیدی. :w888: خوب منم دعا خواستم نسخه برام نپیچیدی 1
یاور 77 ارسال شده در 26 آبان، 2011 تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... اخلاق بحث را در ما بالا ببر:yes:
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری