Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... 36 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: . من خودم تعیین کننده راه راست هستم....... :w00: اگر من را به راه راست هدایت نکرد،خودم راه کج را به طرف خودم، راست خواهم کرد. اما من هم یک دعای نواندیشانی میکنم: در انجمن نواندیشان اعضای بابصیرت هم هستند،ازشون میخوام سریع از کوره در نروند،به فکر راپورت دادن نباشند. مخالفشان را به فحش نکشند و به او انواع و اقسام انگ ها و جرم ها را نزنند. 27 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ امیدوارم سال90 سال خیلی خیلی خوبو شادو سلامتو پر نعمت برای همه باشه فقط امیدوارم یکی از بچه های اینجا به اون چیزی که میخواد و به صلاحشه برسه! یکی دیگه از بچه ها تکلیفش با خودش مشخص بشه و بدونه از زندگی چی میخواد! اعتیادمون به نت کم بشه! من بیشتر فعالیت علمی بکنم! یه مدیری متخصصی ویژه ایی و....بشم! :دی امیدوارم سرنوشت اینجا مث مهندسان نشه!!! همه با هم خوب و دوست باشیم! کسی به اعتقادات دیگری توهین نکنه! 18 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ تو این تاپیک برای انجمنمون هر چی دعا واسه به ذهنتون میرسه بگین. خودم شروع میکنم: خدایا! پروردگارا! Server این انجمن را تصحیح بفرما! :thumbsdownsmiley: نسخه ی فوروم را از vBulletin Version 3.8.3 به vBulletin Version 4 اصل ارتقاء بفرما! ادمینی خوش اخلاق تر به ما اعطا کن!:icon_razz: سایز آپلود سنتر را چند برابر بگردان!:persiana__hat: انگیزه ی کاربران را برای شرکت در بحث های علمی دو چندان بفرما! :cakesmileyf: اخلاق بحث را در ما بالا ببر! اعتیاد به انجمن را در ما پائین ببر! تاپیک های پرحتوا و متناسب با شرایط روز را در این انجمن متکثر بگردان! از تاپیک های ویژه ی عشق و روابط دختر و پسری بکاه! ابوذر و فرناز و دیگر مدیران خوبی که رفته اند را دوباره به ما برگردان! بیتا را به همه ی آنچه میخواهد برسان! اسی را به راه راست هدایت بفرما!:w00: د.ش را هرکاری خودت خواستی بکن! بقیه اش رو شما بگین ... ازت دوست خوبم محمد مهدی جان بخاطر این تاپیک جالب و بموقعش تشکر میکنم... منم به نوبه خودم چند آرزو میکنم: 1) ظرفیت انتقاد پذیری ما بالاتر بره و تحمل شنیدن عقاید مالف رو داشته باشیم. 2) همدیگرو دوست داشته باشیم و به هم عشق بورزیم...البته سعی کنیم این خرج کردن محبت بیشتر در دنیای حقیقی باشه تا مجازی 3) مباحث موجود در انجمن غنی تر از سالهای قبل بشه 4) توانمندی مدیران سایت خوبه...امیدوارم خوبتر هم بشه 5) از لحاظ فنی ، فروم ارتقاء بیشتری در سال جدید پیدا کنه... :icon_gol: قربون همتون 16 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا در سال جدید تاپیک ها را هدفمند بگردان اسپمر را نابود بفرما .. از جمله استارتر منظور ! 14 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من هم دعا میکنم که وضعیت سرور انجمن بهتر بشه. بی کارهای انجمن،صاحب شغل بشن مجردهای انجمن،ازدواج کنن بی بچه های انجمن،بچه دار بشن دیگه چه دعایی میکنن؟ واسه این یکی،یه آمین بلند بگید:همه معتادین هم انشاالله ،اعتیاد به دنیای مجازیشون رو ترک کنن 12 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دعاهای بسیار خوبی بود. خیلی از دعاهای منو گفتن.سعی میکنم دعای تکراری نکنم. خدایا, بار پروردگارا توی سال نو .... به همه بچه های انجمن علاوه بر موفقیت و سربلندی و نیک روزی, آرامش عطا بفرما. خدایا همه عاشقان انجمن رو به عشقشون برسون. خاله زنک بازیا رو از انجمن جمع کن و بریز دور. هک و هکبازیو از انجمن دور کن. به همه بیاموز خانوم و آقا باشن. یادمون بده مغرور نشیم و همیشه شاگرد بمونیم. یادمون بده ریش و معیار خوبی یا بدی ندونیم. یادمون بده فقط آدم باشیم. خدایا بصیرت خوبه نه ایجوری که ازش سوء استفاده میکنن, خدایا توی سال نو همه رو با بصیرت گردان. خدایا به ما بیاموز که در مورد لنگ زدن کسی قضاوت نکنیم مگر اول کفشهایش را به پا کنیم. خدایا به ما بیاموز اگر دستان کسی بوی گل میداد, او را به چیدن گل متهم نکنیم شاید گلی کاشته باشد. (اقتباس از دکتر علی شریعتی) :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا در سال جدید تاپیک ها را هدفمند بگردان اسپمر را نابود بفرما .. از جمله استارتر منظور ! خدایا مدیر گرافیک را سلیقه ی بیشتری اعطا بفرما! 11 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا در سال جدید تاپیک ها را هدفمند بگردان اسپمر را نابود بفرما .. از جمله استارتر منظور ! به شهرساز جماعت گیر نده :167: امیدوارم در سال جدید روند علمی انجمن و خودم بالاتر بره تو اجتماع اول که نشد حضور داشته باشم ، مشکلی پیش نیاد تا در دومین گردهمایی نواندیشان باشم تا دوستای خوبمو حضوری ببینم انقدر پسرا تاپیک واسه دخترا و دخترا واسه پسرا نزنن ... عوض فکر کردن به سوژه کردن هم ، سعی در شناخت هم داشته باشند .:icon_pf (17): مشکل پاچیدن هر چند وقت یک بار انجمن حل بشه و در آخر دوستای بیشتری تو انجمن پیدا کنم که آغازی باشه برای دوستی پایدار در دنیای واقعی 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا همه عاشقان انجمن رو به عشقشون برسون. به همه بیاموز خانوم و آقا باشن. یادمون بده ریش و معیار خوبی یا بدی ندونیم. :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose: به نظر میرسه بین این دعاها ارتباط معناداری وجود دشته باشه ... 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر میرسه بین این دعاها ارتباط معناداری وجود دشته باشه ... به جون جوفتمون هیچ ربطی بهم نداشت:persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ به جون جوفتمون هیچ ربطی بهم نداشت:persiana__hahaha: اگر با شیخ نبودش هیچ میلی چرا ریش او را برکند لیلی....... 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اگر با شیخ نبودش هیچ میلی چرا ریش او را برکند لیلی....... بهله اسی جون او برکند اما به بقیه دعاها ربطی نداشت 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا یه کاری کن سال جدید بهتر از سال قبلیش باشه اون اتفاقایی که افتاد دیگه نیفته اونایی هم که رخ نداده برخه خدایا بقیش هم هر چی خودت صلاح میدونی 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا به نواندیشان یاد بده در کنار هم و دوشادوش هم باشند نه برضد هم 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چشم انداز انجمن نو اندیشان در سال 1390: متوسط 107.3 تاپیک علمی و پژوهشی در روز. 8 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من عضو جديدم اما واسه همه اعضاي باشگاه آرزوي آرامش و امنيت واقعي دارم 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خداوندا همه را نواندیش بگردان یعنی نه نگردان اصلا هر چه صلاح است آن را بگردان 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدایا مباحث علمی را داغ گردان سرور خوب عطا فرما تبلیغات پرمایه نصیب گردان رفاقت با HRT را شامل حال ما گردان 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده