رفتن به مطلب

این فیلم را تحریم كنیم !

pooran.mehr

ارسال های توصیه شده

یکم غمناک میزنه....واقعاً خوبه؟

ارزششو داره بریم؟

گیه بارون نشیم برگشتنی؟:icon_pf (34):

نه گریه نمیکنی.. خیالت راحت

من همینجا با کسب رخصت از مهظر عالم ربانی حاج آقا اسی فتوا میدم دیدن که این فیلم در سینما بر کلیه مومنین و مومنات واجب عینی و نفسی است. :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 214
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یکم غمناک میزنه....واقعاً خوبه؟

ارزششو داره بریم؟

گیه بارون نشیم برگشتنی؟:icon_pf (34):

من که خیلی دوسش داشتم ...

تراژدی بود ولی من واقعا لذت بردم

بازیگراش خیلی قوی بازی میکردن ... فیلمش آبکی نبود ... به نظرم حتما ارزش یه بار دیدنو داره

• Like 6
لینک به دیدگاه
آخه این آمار از کجا میاد؟؟

اون که میره یا یه ادم طرف داره یا از اینا که هر طرف باد میان میرن یا اصلا در جریان نیست ......

ولی فکر کنم به خیلی از جاها دارن بلیط میدن مراکز دولتی و بهزیستی این جور جاها اخه سر دو تا فیلم قبلی میدادن.

این حزب بادی ها زیادن خیلی زیادن

• Like 1
لینک به دیدگاه

من همینجا با کسب رخصت از مهظر عالم ربانی حاج آقا اسی فتوا میدم دیدن که این فیلم در سینما بر کلیه مومنین و مومنات واجب عینی و نفسی است. :w16:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

دفتر نمایندگی مقام معظم اسیی در انجمن ها،این خبر را تایید میکند.:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فیلم اخراجی های 3 توی 30 تا سینما داره اکران میشه و خیلی جاها به خاطر حمایت از سینما یعنی جاهایی که زیاد تماشاگر نداره پس اصلا فیلم جدایی سیمین از نرگس اکران نمیشه که بخواد فروش بره.

طبق گفته مسئولین مربوطه ، نسخه "جدایی نادر از سیمین" به بسیاری از سینماهای شهرستان ها حتی داده نشده و دیگر فرستاده هم نخواهد شد! ...

بعدش شما هنوز مردم را نشناختین یه نفر چند روز پیش داشت تعریف میکرد گفت رفتم سالگرد خانم سوسن میبینم 4 نفر اومدن میگم چرا اینقد کم هستیم میگن مسجد جمهوری اسلامی داره شام میده:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

معظم اله نفرمودند با کدام پا باید وارد سینما شد؟

همچنین حکم هم کلامی با نامحرم در حال تماشای این فیلم چیست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

شما با دو کلیک میتونید با خود مقام عضما ارتباط برقرار کرده و مساله رو بپرسید :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با پا نباید وارد سینما شد،مخصوصا برای فیلم اخراجی ها سه.

قصد مقایسه ندارم،اما به یک گوسفند سفید هنگام ورود به خانه اش بنگرید،همانگونه وارد شوید.:ws37:

در صورتیکه با نامحرم بر ضد استکبار شعار بدین موردی ندارد،اما اگر برای پیمان اخوت باشد،حد شرعی با جفت ملعونتان واجب است.:167:

• Like 7
لینک به دیدگاه

فیلم اخراجی های 3 هم 2000000 میلیارد دلار فروش داشته!

تعجب نکنید!!

مگه تا حالا نشنیدید: 24 میلیون نفر به احمدی نژاد رای دادن. 22بهمن 50 ملیون نفر در راهپیمایی شرکت کردن. پژو ا.ن 2.5 میلیارد فروخته شده. صانع ژاله بسیجی و جاسوس بوده و منافقین کشتنش. 25 بهمن 4 نفر اغتشاش گر اومده بودن خرید. تهران آرام است. جمهوری اسلامی بمب اتمی دوست نداره. موسوی ساواکی بوده. اردشیر امیرارجمند عضو مجاهدینه. فقط در ایران آزادی هست. . . .

مطمئنا کسی که بتونه تو انتخابات 10 میلیون رای تقلب بکنه. تقلب توی آمار فروش یک فیلم بچه بازیه واسش

معذرت از مدیریت:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
با پا نباید وارد سینما شد،مخصوصا برای فیلم اخراجی ها سه.

قصد مقایسه ندارم،اما به یک گوسفند سفید هنگام ورود به خانه اش بنگرید،همانگونه وارد شوید.:ws37:

در صورتیکه با نامحرم بر ضد استکبار شعار بدین موردی ندارد،اما اگر برای پیمان اخوت باشد،حد شرعی با جفت ملعونتان واجب است.:167:

:ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما با دو کلیک میتونید با خود مقام عضما ارتباط برقرار کرده و مساله رو بپرسید :ws28:

در پرسش از شما لذت و شیرینی هست که در معظم اله نیست :whistle::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مهظر = همان محضر است

خب پس ما نریم دیگه شامل حال مانمیشه:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چیه خو؟

این بهترین روش برای ضربه زدن به یه فیلمو تولید کنندگانشه!

وگرنه مهران مدیری خودشو .... نمیداد که بگه کپی نکنید....:45645:

این کارو نکن اون مردک قبلا پولشو ا ز جیب مردم دزیده براش فرقی نمیکنه

کپی بشه درنهایت دستخوششو از اربابش میگیره .اینم کار قبلیش:167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

واقعا متاسفم ، چندتا از دوستان جوان من که در سال گذشته از همین لباس شخصی ها در خیابون باطــوم و لگد هم خورده بودند،رفته اند فیلمی که خودشان را مسخره میکند،دیده اند و نیششان هم بازه !!!!!!

بعضی وقت ها میخوام خودم برم پایــگاه یک چوب بگیرم تو خیابان این اراذل را کتــک جانانه بزنم......

• Like 7
لینک به دیدگاه
واقعا متاسفم ، چندتا از دوستان جوان من که در سال گذشته از همین لباس شخصی ها در خیابون باطــوم و لگد هم خورده بودند،رفته اند فیلمی که خودشان را مسخره میکند،دیده اند و نیششان هم بازه !!!!!!

بعضی وقت ها میخوام خودم برم پایــگاه یک چوب بگیرم تو خیابان این اراذل را کتــک جانانه بزنم......

اکثر مردم حافظشون در حد 1 هفته هست ؛ بعدش همه چی یادشون میره:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...