El Roman 31720 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 من همین الان یه جمع 7 نفررو که میخواستن برن اخراجی ها ببینن منصرف کردم و نگه داشتم جدایی نادر از سیمین بیاد ارومیه بریم اونو ببینیم 4
pooran.mehr 6294 سازنده ارسال شده در 29 خرداد، 2011 متاسفانه الان اخراجی ها حتی تو تهران تو صدر فروشه...من که نمی دونم چی بگم... man ke too hich sinamayi nadidam kasi bere ekhrjiha vali baraye jodayi nader az simin saf mibandan:shad: 3
کتایون 15177 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 man ke too hich sinamayi nadidam kasi bere ekhrjiha vali baraye jodayi nader az simin saf mibandan:shad: یعنی امارشون دروغه... منم دیروز رفتم سینما فرهنگ سالن پر بود...خدا کنه... 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 دیشب که بی بی سی زنگ زده بود به امیر پوریا و امیر قادری، داشتن تحلیل میکردن چرا فروش اخراجیها انقدر بیشتر از جدایی شده 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 ولی باور کنین من تجلی بصــیرت را جلوی گیشه های سینما برای فیلم اخراجی ها 3 میبینم. در شهر ما که اخراجی ها 3 ، بعضی شب ها sold out میشه !!!!!!! 2
pari daryayi 22938 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 یکی بیاد این چوبو از من بگیره وگرنه امشب شاهد 4 قتل خواهید بود رفته بودیم خونه عمه م اینا ایششششششششش از این......!!ایشششش کلی حرص خوردم خودمو خفه کردم نرن این خزعبلاتو ببینن خبر رسیده دیشب رفتن که هر هر بخندن!! امروزم میان عید خونه مااااا:icon_pf (34): شیطونه می گم بزنم ....... کنما:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: آدمم اینقدر ابله می شه اخه؟؟ 7
سمندون 19440 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 یکی بیاد این چوبو از من بگیره وگرنه امشب شاهد 4 قتل خواهید بودرفته بودیم خونه عمه م اینا ایششششششششش از این......!!ایشششش کلی حرص خوردم خودمو خفه کردم نرن این خزعبلاتو ببینن خبر رسیده دیشب رفتن که هر هر بخندن!! امروزم میان عید خونه مااااا:icon_pf (34): شیطونه می گم بزنم ....... کنما:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: آدمم اینقدر ابله می شه اخه؟؟ بیا برییییییییم کیششششششششششش بخورییییم دیشششششششش دیشششششششششششش:persiana__hahaha: این شد زندگییییییییییی؟ 3
El Roman 31720 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 آقا طبیعیه این فروش زیاد دیگه ، فکر کنم 2 برابر جدایی سینما دست اخراجی هاست ؛ تو شهر ما مثلا مرکز استانه جدای نیست ، اما اخراجی ها همزمان با تهران اکران شد 2
Neutron 60973 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 شرمنده اخلاق مهندسیتون. میدونم کار خوبی نیست ولی نمیدونم چرا هدف بعضی وقت ها وسیله رو توجیح میکنه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 وقتی تلویزیون دولتی ایران داره دو قسمت 1 و 2 اخراجی ها رو نشون میده، داره بهترین تبلیغ رو برای این فیلم میکنه. همین که خرس طلایی رو اصغر برد بالای سرش بسه واسه ما. بذار پولاش بره تو جیب ده نمکی. شرافته که میمونه. شعاره قشنگیه ولی شعاره دیگه.........:shame: 1
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 ننگ به این سینمامرگ به این سینما تو روح این سینما. سینما محل لاو بازی در ایران و متلک گویی هست:icon_pf (34): پس همون ننگ به این سینما 5
Ehsan 112349 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 امشب شبکه 20 هم داشت تبلیغ اخراجی ها 3 رو می کرد:shame: شبکه 20 دیگه چیه؟ در چشم انداز ایران 1404 بیست تا شبکه داریم ؟ 4
سیندخت 18786 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 شبکه 20 دیگه چیه؟ در چشم انداز ایران 1404 بیست تا شبکه داریم ؟ تلویزیون بیگانه اسم شبکه بیست هستش. 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 سینما محل لاو بازی در ایران و متلک گویی هست:icon_pf (34):پس همون ننگ به این سینما دقیقا....یه بار من رفتم سینما...از شانس قشنگم جلوی من یه زنوشوهر نشسته بودن و هی با نور موبایل باهم میحرفیدن و کلی اعصابم خوردید:w00: 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 از قرار این 20 همچین زیاد هم بیگانه نیست قضیه ش چیه این شبکه؟ 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری