jonny depp 8297 ارسال شده در 24 خرداد، 2011 با این حرفت موافخ نیستم اسی جان !به خیل عظیمی از اطرافیان نزدیک بنده توهین کردی!!!;) دو فیلم اخراجی ها و جدایی نادر ازسیمین متعلق به دو طبقه اجتماعی کاملا متفاوت ساخته شده. فیلمهایی از جنس جدایی نادر از سیمین برای متوسط و متوسط به بالا ساخته شده و فیلمیه اجتماعی اخراجیها برای طبقه فرودست و پایین جامعه برای اونایی که میخواهند یکی دو ساعت بروند سینما و خودشان را از مشکلات زندگی روزمره رها کنند، بنشینند و تخمه بشکنند بخندند و فیلمی نگاه کنند و اصلا نیازی به فکر کردن نداشته باشندو نمیدانند فیلم چیست ! جمعیت طبقه دوم در کشور گل و بلبل ما بسیار بیشتر است ! آخه باید یه چیزی برای خنده داشته باشه 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 شوخی نکن با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jawdrop: حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9 از پُست 82 به بعد...... 1
arash86. 4604 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... منم میخوام دادا:w72:
pooran.mehr 6294 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 2011 آخرین آمار از گیشه ی اخراجی های 3 در تهران هیچ کس جلوی شما نیست زمان انتظار در صف هیچی قیمت هر چی دوست داری بده بصرف پاپکون رایگان 3
pooran.mehr 6294 سازنده ارسال شده در 25 خرداد، 2011 كارگردان: كار گروهی، به اضافه بداههپردازی اضافه مدیر فیلمبرداری: استاد نورچشمیان با تشكر از همكاری صمیمانه كوجی زادوری تهیهكننده: برادر كیسهساز موزیك: سرجیو شبخیز بازیگران: همه قبلیها به اضافه چند نفر 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 حالا خوبه تشکر هم کردی اونجا !!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48623&page=9 از پُست 82 به بعد...... اون جمله ای که تو گفتی رو نیاورده اسی!! البته چیزهایی که گفته هیچ فرقی با این جمله ندارن:jawdrop: 1
sweetest 4756 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 فیلم سینمایی نه بگو سریال اخراجی ها تازه گفته ادامه هم داره شایدم دیدید مثل کارتون فوتبالیست شد و 10 20 سال بعد بگن اخراجی ها قسمت 1257 این داستان................ 5
maryam_alien 9906 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 به حول و قوه الهی من و مامی امروز رفتیم نادر و سیمین دیدم 6
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 25 خرداد، 2011 به تجربه وبه کرات و در همه ی موارد حکومی و غیر حکومی ثابت شده است که در ایران تحریم هر چیزی میشود تبلیغ ان
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند. باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. 7
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 به حول و قوه الهی من و مامی امروز رفتیم نادر و سیمین دیدم چجور بود؟:girl_in_dreams: 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 چجور بود؟:girl_in_dreams: خیلی خوب بود.. البته برای عوام شاید یه کم سنگین باشه چون طولانی بود:icon_pf (34): 5
El Roman 31720 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 خیلی خوب بود.. البته برای عوام شاید یه کم سنگین باشه چون طولانی بود:icon_pf (34): شما از خواص هستید؟ 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00: 7
Ehsan 112349 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. این خواب ریشه صدها ساله دارد. :icon_pf (34): فقط پُست 10 این تاپیک(آخرین پست در صفحه) را بخوانید...... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33848 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 شما از خواص هستید؟ بله..من در محضر استاد اسی تلمذ کردم 1
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 من این تاپیکو الان دیدم ... از سر شب خونواده اصرار داشتن بریم اخراجیها روببینیم ... من به خاطر حضور شریفی نیا که حالم ازش بهم میخوره گفتم نمیام و با اینکه سیانس جدایی نادر از سیمین آخر شب بود مجبورشون کردم بریم اونو ببینیم ... خیلیم قشنگ بود حالم از اسم خراجیها بهم میخوره :w00: شریفی نیا یه قسمت کوچیکش بابا کلا شاید شماها یادتون نیاد اون ده نمکی..... سر دبیر مجله جبهه و .... بوده یه توهین بزرگه فیلم اخرش نظرم بالا گفتم دیگه 3
El Roman 31720 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 بله..من در محضر استاد اسی تلمذ کردم پس از خواص بی بصیرت هستی 2
Aartemis 6639 ارسال شده در 25 خرداد، 2011 فیلم اخراجیهای3 با پیشی گرفتن از فیلم جدایی نادر از سیمین به صدر جدول فروش فیلمها رسیده. نکته مهم اینه که فروش فیلم این چماق به دست نه در یه روستای دور افتاده بلکه در تهران اتفاق افتاده. هنوز کفن محمد مختاری و اشکانها و سهرابها خشک نشده که پایتخت نشینها رفتند این فیلم به اصطلاح طنز رو ببینند. باید آفتابه گرفت به این سطح شعور و سواد و درک. طرف احتمالا از اون طرف به حکومت فحش میده از این طرف هم میره فیلم اخراجیهای3 و مسخره کردن کشته های جنبش رو با لبخند نگاه می کنه. شاید هنوز هم زیاد دیر نشده باشه. یکی این ملت رو از خواب بیدار کنه. آخه این آمار از کجا میاد؟؟ اون که میره یا یه ادم طرف داره یا از اینا که هر طرف باد میان میرن یا اصلا در جریان نیست ...... ولی فکر کنم به خیلی از جاها دارن بلیط میدن مراکز دولتی و بهزیستی این جور جاها اخه سر دو تا فیلم قبلی میدادن. 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری