El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من همین الان یه جمع 7 نفررو که میخواستن برن اخراجی ها ببینن منصرف کردم و نگه داشتم جدایی نادر از سیمین بیاد ارومیه بریم اونو ببینیم 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ متاسفانه الان اخراجی ها حتی تو تهران تو صدر فروشه...من که نمی دونم چی بگم... man ke too hich sinamayi nadidam kasi bere ekhrjiha vali baraye jodayi nader az simin saf mibandan:shad: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ man ke too hich sinamayi nadidam kasi bere ekhrjiha vali baraye jodayi nader az simin saf mibandan:shad: یعنی امارشون دروغه... منم دیروز رفتم سینما فرهنگ سالن پر بود...خدا کنه... 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ دیشب که بی بی سی زنگ زده بود به امیر پوریا و امیر قادری، داشتن تحلیل میکردن چرا فروش اخراجیها انقدر بیشتر از جدایی شده 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ ولی باور کنین من تجلی بصــیرت را جلوی گیشه های سینما برای فیلم اخراجی ها 3 میبینم. در شهر ما که اخراجی ها 3 ، بعضی شب ها sold out میشه !!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد این چوبو از من بگیره وگرنه امشب شاهد 4 قتل خواهید بود رفته بودیم خونه عمه م اینا ایششششششششش از این......!!ایشششش کلی حرص خوردم خودمو خفه کردم نرن این خزعبلاتو ببینن خبر رسیده دیشب رفتن که هر هر بخندن!! امروزم میان عید خونه مااااا:icon_pf (34): شیطونه می گم بزنم ....... کنما:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: آدمم اینقدر ابله می شه اخه؟؟ 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد این چوبو از من بگیره وگرنه امشب شاهد 4 قتل خواهید بودرفته بودیم خونه عمه م اینا ایششششششششش از این......!!ایشششش کلی حرص خوردم خودمو خفه کردم نرن این خزعبلاتو ببینن خبر رسیده دیشب رفتن که هر هر بخندن!! امروزم میان عید خونه مااااا:icon_pf (34): شیطونه می گم بزنم ....... کنما:brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: آدمم اینقدر ابله می شه اخه؟؟ بیا برییییییییم کیششششششششششش بخورییییم دیشششششششش دیشششششششششششش:persiana__hahaha: این شد زندگییییییییییی؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ آقا طبیعیه این فروش زیاد دیگه ، فکر کنم 2 برابر جدایی سینما دست اخراجی هاست ؛ تو شهر ما مثلا مرکز استانه جدای نیست ، اما اخراجی ها همزمان با تهران اکران شد 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ شرمنده اخلاق مهندسیتون. میدونم کار خوبی نیست ولی نمیدونم چرا هدف بعضی وقت ها وسیله رو توجیح میکنه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی تلویزیون دولتی ایران داره دو قسمت 1 و 2 اخراجی ها رو نشون میده، داره بهترین تبلیغ رو برای این فیلم میکنه. همین که خرس طلایی رو اصغر برد بالای سرش بسه واسه ما. بذار پولاش بره تو جیب ده نمکی. شرافته که میمونه. شعاره قشنگیه ولی شعاره دیگه.........:shame: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ من گذاشته بودم لینکشو ها ، خودت دانلود کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ننگ به این سینما مرگ به این سینما تو روح این سینما. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ننگ به این سینمامرگ به این سینما تو روح این سینما. سینما محل لاو بازی در ایران و متلک گویی هست:icon_pf (34): پس همون ننگ به این سینما 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ امشب شبکه 20 هم داشت تبلیغ اخراجی ها 3 رو می کرد:shame: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ امشب شبکه 20 هم داشت تبلیغ اخراجی ها 3 رو می کرد:shame: شبکه 20 دیگه چیه؟ در چشم انداز ایران 1404 بیست تا شبکه داریم ؟ 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ شبکه 20 دیگه چیه؟ در چشم انداز ایران 1404 بیست تا شبکه داریم ؟ تلویزیون بیگانه اسم شبکه بیست هستش. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ از قرار این 20 همچین زیاد هم بیگانه نیست 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سینما محل لاو بازی در ایران و متلک گویی هست:icon_pf (34):پس همون ننگ به این سینما دقیقا....یه بار من رفتم سینما...از شانس قشنگم جلوی من یه زنوشوهر نشسته بودن و هی با نور موبایل باهم میحرفیدن و کلی اعصابم خوردید:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ از قرار این 20 همچین زیاد هم بیگانه نیست قضیه ش چیه این شبکه؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم تاحالا شبکه بیست نشنیدم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده