terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ یه چشم بهم زدن این سال هم تموم شد انقدر مشکلات هست و حساسیت نشون میدیم که اینطور جلوه میکنه در هر حال زندگی در مملکتی چون ایران کار هر کس نیست ملت اجیر میخواهد و وجدانهای خاموش و البته اندیشه تاریک!در مورد تغییرات که ازش استقبال میکنیم ولی فکر نکنم تغییر کرده باشم تجربیات زیادی اندوخته ام که دیگه کم و بیش اینده نگری میکنم! 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ من فکر می کنم تو سال 88 و بخصوص 89 به خاطر اتفاق هایی که برام افتاد خیلی قوی تر شدم و کمی هم بزرگتر شدم ... 10 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سال 89 رفتتتتتتتتتتبقیش هم سرکاریه چون هیچی ازش نمیفهمین مگه اینکه زبونم لال یه تغییر عمده مثل تصادفی فوتی چیزی رخ بده حالا یه سوال دارم سال 89 چقدر عوض شدین؟ همین اگه انسان همش دچار تکرار بشه خود به خود از چرخه روزگار حذف میشه به قول یه دوست "باید تالاب بود، مرداب بودن آسونه" همین دیگه توی یک سال که 12 ماه یا 52 هفته یا 365 روز هستش به این فک کردین که تغییرات بزرگ توی لحظه رخ میدن یعنی یک ثانیه شما چقدر تغییر کردین؟ ضمن تشکر از همشهری محترم استاد بابت تاپیک خوبشون آدمیزاد هر سال تغییرات زیادی میکنه مگه میشه کسی تغییر نکنه و هر سال نسبت به سال قبل شرایط اسفناک اطرافش رو بیشتر متوجه نشه؟ منتهی کم و زیاد داره این عوض شدنا باید بگم امسال کمی عوض شدم بیشتر فهمیدم ونا امیدتر شدم 12 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ ضمن تشکر از همشهری محترم استاد بابت تاپیک خوبشونآدمیزاد هر سال تغییرات زیادی میکنه مگه میشه کسی تغییر نکنه و هر سال نسبت به سال قبل شرایط اسفناک اطرافش رو بیشتر متوجه نشه؟ منتهی کم و زیاد داره این عوض شدنا باید بگم امسال کمی عوض شدم بیشتر فهمیدم ونا امیدتر شدم خاش میشه منم گفتم که همه تغییر کردن میخواستم این تغییرات رو بدونم حقیقتش دونستنش که به کار من نمیاد هدف واقعیم این بود که یکم فک کنیم چی بودیم و چی شدیم 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ فهمیدم بعضی آدما چقد پست و حقیر و نمک نشناسن که اگه انگشتتو بزنی تو عسل بذاری دهنشون انگشتتو گاز میگیرن فهمیدم چقد سخته با شرافت بودن تو این زمان و مکان فهمیدم هنوز آدمایی هستن که بشه بهشون اعتماد کرد، کم یاب هستن ولی نایاب نیستن فهمیدم همه تلاشهایی که برای بالا بردن معدلم میکنم و میکردم کشک بود و الان فقط به فکر تموم کردن درسم هستم :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سال 89 سال خوبی نبود انواع و اقسام درد و مرض و بیماریها رو چشیدم شاید کوتاه بود اما واقعا خیلی بد بود و یکی از اونا همچنان با من هست... انرژیمو از دست دادم اهدافم قاطی شد و گم شد و در آخر نابود شد.... البته صبوری رو یاد گرفتم تحمل درد و در نهایت سکــــــــوت.. تجربه های خوب و بد داشتم دوستای خیلی خوبی پیدا کردم چه مجازی چه واقعی ...... با همه اینا خیلی مشتاقم سال 89 زودتر بدرود بگه به امید اومدن سال جدید و روزهای بهتر:rose: دوستان سال خوبی داشته باشین 10 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ احساس مي كنم سنم كه بالاتر ميره دارم احساساتي تر ميشم وابستگيم بيشتر شده به دنياي اطرافم عوض اينكه منطقي برخورد كنم .ولي ديدم خيلي فراتر شده بيخودي در مورد مسائلي مانند عقايد و مسائل مربوط به دين ونميدونم خيلي از اين چيزها تعصبي برخورد نمي كنم .خوشبختانه اميدوارم كه همينجوري باشه كسي رو مورد تمسخر قرار ندادم تهمت و توهين به عقايد انسان ها خطاب نكردم 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من تغییره زیادی نکردم ...منظورم اونقدر عمده و چشم گیر نبوده...ولی درس زیاد گرفتم که از دو تاش خیلی خوشحالم ...و خوشحال ترم ازینکه درسایی که گرفتم تجربه ها و بهای سنگینی براشون نپرداختم.... 9 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: 29 کیلو؟ من فکر میکردم خودم از همه بیشتر کم کردم. آخه منم 29 کیلو کم کردم. از 114 به 85 :ws2: آقا چجوری کم کردی 29 کیلو رو. ما یه 10 کیلویی میخوایم کم کنیم که به وزن ایده آلمون برسیم همت نمیکنیم. باریکلا به این اراده... 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ معتاد شدم...معتادتر شدم...سال ديگه هم احتمالا همينجا پاي نت از دست ميرم! 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اِممم....خیلی خیلی اروم تر گوشه گیر تر و غمگین تر شدم اعتیادم به نت زیاد شده از نظر خودم خیلی اخلاقم بهتر شده دیگه مثِ قبل حساس نیستم و واسه هرچی گریه نمیکنم دیگه اصن رک نیستم و دیگه روی بعضیارو کم نمیکنم چون یاد گرفتم ارزش ندارن ولی خونوادم میگن من گستاخ تر بداخلاق تر و خودخواه تر شدم،در حالیکه به نظر خودم من خیلی مهربونتر شدم از نظر دوستام من خیلی خیلی حاضرجوابو شیطون و شلوغ شدم ولی از نظر خودمو خونوادم اروم تر شدم طوری که قبلنا اینقد حرف میزدم و شلوغ میکردم اخرش دعوام میکردن تا ساکت بشم ولی امسال خیلی اروم بودم و الان خونوادم همش سعی میکنن منو به حرف بیارن اینکه اعتماد به نفسم خیلی کم شده و خجالتی تر شدم اینکه این چن روزه دارم واسه یکی سمج و پررو و سرتق میشم(کارایی که من ازشون نفرت داشتم) اینکه دیدگاهمو عوضیدم و فهمیدم قرار نیس از یکی خوشم نمیاد حتما اخلاقش بده اینکه دیگه اصن با هیچکی بحث نکردم و سعی میکنم بحث نکنم چون نه من اطلاعات زیادی دارم و از همه چیز باخبرم و نه هردومون کوتاه میایم پس هیچ نتیجه ایی نداره جز اعصاب خوردکنی اینکه وابستگیم به برادرم خیلی خیلی کم شده اینکه امسال برعکس پارسال اصن گریه نکردم البته اشک ریختم ولی گریه نه!!! اینکه فهمیدم زندگی خیلی زیباس و من مفت زندگی رو بدست نیوردم که همینجوری از دستش بدم و میشه با چیزای کوچیک خوشحال شد و حس خوشبختی کرد و به عبارتی زندگی رو باید ساده گرفت اینکه امسال من نسبت به دونفر حس تنفر پیدا کردم و نسبت به پارسال که سه تا بود یکی کم شده و این خیلی خوبه :دی همیناس دیگه!!!اگه یادم اومد برمیگردم منئحرفمو پس میگیرم...خودم خودمو چشمیدم از دیشب تا الان گریه کردم و اخریش هم 2 ساعت پیش بود که بخاطر ناخنام گریه کردم 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آقا چجوری کم کردی 29 کیلو رو.ما یه 10 کیلویی میخوایم کم کنیم که به وزن ایده آلمون برسیم همت نمیکنیم. باریکلا به این اراده... ورزش، کم خوردن. خیلی راحته. راحت تر از چیزی که فکرشو بکنی. ولی 10 روز اولش خیلی سخته. آدم به خدا میرسه. ولی بعدش معده جمع میشه و اصلا بیشتر از یه حدی نمیتونی بخوری. 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ تغيير كردم...خودم كمتر احساس ميكنم اما اطرافيانم ميگن زياد تغيير كردم......هر كدوم هم از ديد خودشون مثبت يا منفي ارزيابي ميكنن.مثلا" يكي ميگه واقع بين تر شدم و يكي ديگه ميگه اعتقاداتت ضعيف شده...يكي ميگه خوش بينتر شدم و يكي ديگه ميگه تو تخيلات خودم سير ميكنم...اما به عقيده خودم تغييرات مثبتم بيشتر بوده هر چند ميتونست بهتر باشه...اما من آرزوم اينه كه هر لحظه نسبت به قبل تغيير داشته باشم.(ياد تاپيك زهرا بخير).....يه مدت اينجوري بودم و هر روزم رو با روزهاي قبل متفاوت تر مي ساختم...ولي مدتيه كه دچار ركود شدم..... كلا" سال 89 سال خيلي خوبي برام بود و با اينكه گاه و بيگاه طعم شكست رو هم چشيدم اما تونستم خودم رو سرپا نگه دارم خيلي سعي ميكنم يه شهروند ايده آل باشم.يكي از دغدغه هاي سال 89 من اين بود كه اخلاق مدني رو تو جامعه رعايت كنم و تا حد زيادي موفق بودم.خيلي سعي كردم كمتر دروغ بگم.از كسي غيبت نكردم.و.....كه البته شايد خيلي از جاها ضرر هم كردم.....يه سري عادتهاي بد هم دارم كه با روند خوبي كه دارم اونا رو هم ترك ميكنم. به جد ميگم بيشتر اين احوالاتم رو مديون نت و حضور در انجمن و مصاحبت با شما دوستان خوبم ميدونم. 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر خوبه که همه تغییراتی داشتن امیدوارم سال 90 رو هم با تغییرات خیلی خیلی خوبی پست سر بزارین سال نو هم بر همگی خجسته و پرلبخند:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من احساس میکنم امسال جمجمه ام گشادتر شد! 3 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ منم خیلی تغییر کردم اولاش یه بیکار علاف بودم ولی بعد ثبت شرکتم الان مدیر عامل شرکتم یعنی زمین تا اسمون تغییر کردم 2 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آره در آخرين ماهاي سال يه اتفاقي افتاد ، كه كلا ديدگاهم،هدفهام،آرزوهام و خيلي چيزاي ديگه عوض شد يهويي بزرگ شدم:دي 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من که سال 89 بهترین سالم بود چون هم سربازیمو گذروندم و تمومش کردم . هم تونستم برای کنکور ارشد تلاش کنم و امتحانمو نسبتا خوب دادم و امید قبولی دارم .... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ راستی یه سوال دیگه ادم نبود دهه عوض شده توی دهه گذشته روند تغییرات ذهنیتون (شامل اخلاق، فکر و همه چیشون) چقدر بوده؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ من از نظر اخلاقی به شدت سیر نزولی داشتم از نطر مالی و علمی و .... همه چی همینطور بی هدف تر از همیشه هم شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده