Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من هم ادم خوبی هستم هیچ کس باور نمیکنه و زندگی هم نمیکنم و میمیرم . :banel_smiley_4: اطلاعات عمومی و آگاهی تو که در زندانی،قابل مقایسه با اونیکه در دنیایی آزاد مشغول عیش است،قابل مقایسه نیست. اینقدر خودتان را دست کم نگیرین. اگه تو تونستی تا امروز تحمل کنی،اون یک هفته اش را هم تحمل نخواهد کرد و دنیا از آن پایداران است. ضعیف همیشه محکوم به فناست. 7 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خوبید؟در این تاپیک اعتراف میکنم چی؟ اولیش اینه اعتراف میکنم خواسته خودمو از همه خواسته های آدما ارجح تر میدونم اعتراف میکنم خوشبختی خودم خیلی مهمتر از خوشبختی شماست اعتراف میکنم خانوادم خیلی مهمتر از شماها هستن پس اگه توی موقعیت برابر برای تصدی تسهیلاتی باشید اولویت با خانوادمه درود... اعتراف میکنم که اعترافاتت قشنگ و منطقیه ... خوشم اومد...عالی 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بعضی وقتها سنگدل میشم و این جز بهترین حالتی میشه برای اون قسمتی از زندگی که میخواهد با لوندی و دلسوزی روزگارمو سیاه کنه. اعتراف میکنم تا حالا به هرکی حس خوبی نداشتم و ازش خوشم نیومده بعدا به مشکل جدی برخورد میکنم و اون طرف اصلا شایسته اسم انسان هم نبوده. اعتراف میکنم حس ششم خیلی قویه و این باعث میشه از خیلی از بدیها دوری کنم. 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم فکرنمیکردم اینجام ازاین تاپیکاباشه.... 1 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که دلم نمیخواد دلیل اصلی ناراحتیمو به هیچ کسی بگم اعتراف میکنم که هر چی مینویسم پشیمون میشم و پاکش میکنم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بزرگ شدن و بزرگ بودن خیلی سخته اعتراف میکنم دارم خودمو اذیت میکنم اعتراف میکنم واسه اتفاقاتی که هنوز نیفتاده جلو جلو نگران میشم و غصه میخورم اعتراف میکنم هر چی بیشتر بدونی عذابت بیشتره 6 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف ..می کنم....که خسته ام خیلی........... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که خیلی زندگیم داغون شد.. 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم وقتی کسی رو بخاطر اشتباهات فاحشش و کوتاهیاش و کار خیلی بدش نمیبخشم تو وجودم احساس آرامش میکنم. اگر ببخشم احساس عذاب وجدان 3 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف می کنم... دنیا با اینکه بزرگه...اما ذره ای نیست...عذاب دنیا زیاده...انسانیت مرده...مهربانی و صفا هم همینطور... دنیا...لعنت به تو و تمام بدی هایی که داری و تمام خوبی هایی که نداری... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم خسته ام. به زور نشستم اینجا. پس بای//:ws3: 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم گاهی از دلرحمی خودم لجم میگیره. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اول ابتدایی اونقدر مشق میدادن بهمون ک پدر دستامون درمیومد ۱بار ۱صفحه مشق دادن از بی جنبگی اون ۱صفحه رو هم ننوشتم و معلمم جریمم کرد رفتم گوشه کلاس با چند نفر دیگه وایستادم 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم من یک پسر مجردم فقط موقع ثبت نام هول کردم ایدی دخترانه انتخاب کردم 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بچه که بودم جز اون دسته بچه های مردم محسوب میشدم که هی منو میزدن تو سر بچه هاشون عجب دورانی بود، دیگه تکرار نشد، حییییفففففف 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم من یک پسر مجردم فقط موقع ثبت نام هول کردم ایدی دخترانه انتخاب کردم اعتراف کن تاکیدت روی کلمه مجرد به چه معنا بود؟ سن و اسم و داراییها و شغل و تحصیلاتت رو هم میگفتی یهو 5 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف کن تاکیدت روی کلمه مجرد به چه معنا بود؟سن و اسم و داراییها و شغل و تحصیلاتت رو هم میگفتی یهو که این موقع شب تو نت هستم ، باز کاربرا فکر نکنن عجب ادم متاهلیه که زن و بچش تو رختخواب دارن غلت میزنن خودش اینجا نشسته اینترنت بازی ، از اون لحاظ گفتم مجردم که کسی پست سرم فکر بد نکنه 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم من خیلی خوابم میاد ولی نمیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده