spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ البته از جهاتی دیدگاهت درسته سجاد...یه روز موقع گشت پیاده این موضوع به ذهنم رسید...شما بلبرینگی رو در نظر بگیر که دارای 3 حلقه است...یعنی 2 سری ساچمه بین حلقه ها قرار داره...در واقع حلقه وسط هرزگرد باشه.الان حلقه داخلی رو کره زمین حساب کن و حلقه وسط رو کائنات... حالا چه حلقه بیرون بچرخه و حلقه داخلی ثابت باشه و چه حلقه داخلی بچرخه و حلقه بیرونی ثابت باشه،در هر صورت حلقه وسط بدون حرکت میمونه! به عبارتی شما هم میتونی فکر کنی زمین در حال گردشه و هم میتونی فکر کنی کائنات در حال گردش بدور زمینه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجا تنها مساله ای که میمونه جاذبه زمینه که همینطور که میدونید ما 2 نوع جاذبه داریم...یکی مغناطیسی و دیگری جاذبه ای که از نیروی رانشی ایجاد میشه...رانشی رو میشه هنگام هم زدن فنجون قهوه دید...عین همین رو هم میشه در مورد زمین مثال زد...اگر کائنات دور زمین بگرده یک نوع نیروی رانشی تولید می کنه که در اطراف زمین نیروی مقابلی ایجاد میشه که ما اسمش رو گذاشتیم جاذبه...گرچه هنوز کسی از ماهیت هسته زمین خبردار نشده...خیلیها میگن مرکز زمین خلاءه...خیلی ها هم میگن از کوارکی که خاصیت الکترواستاتیک داره ساخته شده! فک کنم مخم ....ه تو خدمت...نه؟! فعلا اعتراف رو بیخیال یکی بیاد بگه این امین با اون امین چندچنده؟! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ فعلا اعتراف رو بیخیال یکی بیاد بگه این امین با اون امین چندچنده؟! آی دیش پرید اون قبلیه اینو تازه بهش دادن :دی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اعتراف می کنم بعضی مواقع الکی می خندم(بی اختیار) بعد می پرسن چیه میگم هیچی یاد یه چیزی افتادم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دنیای مجازی بهتراز دنیای کثیف بیرونه... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دنیای مجازی بهتراز دنیای کثیف بیرونه... آسمون همون آسمونه و آدما همون آدما. اعتراف میکنم رو جیجو اسم غزل گذاشته بودم. چون چشماش بینهایت نازه ماشالله و پر ترانه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ آسمون همون آسمونه و آدما همون آدما.اعتراف میکنم رو جیجو اسم غزل گذاشته بودم. چون چشماش بینهایت نازه ماشالله و پر ترانه شاید...همین که رو در رو نیستن که 2 رو باشن خوبه واسم.. ای جااااااانم قربونت برم...میگفتی میزاشتم غزل بخدا... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...از گریه سرم داره منفجر میشه 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم شکستمو ادمایی دیدن که نباید میدیدن همش تقصیر خودمهههه 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم صبح فکر نمیکردم امروزم عالی باشه...عالی... 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ امروز هم خوشحال شدم هم ناراحت.... هردوشم خیلی خیلی دلایله مهمی داره برام... 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ انگیزه ای ندارم واقعا.هیچی هیچی هیچی 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ گاهی پشت هر ظاهر قوی و مطمئنی ضعف ها و نگرانی های زیادی نهفتس 8 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ واقعا نمیدونم کارایی که میکنم به صلاحمه یا.... واقعا گیج شدم کاش بفهمم خداااااا 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بین سالهای 85 (اواسط) تا 92(اواخر) خیلی جوون (و نوجوون) احمق و نادونی بودم و زدم زندیگمو تباه کردم توی اون سالهای جوونی... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف... قلب صبورم درد میکنه.... 4 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که بعضی از آدمای دور و برم رو هنووووووووووز بعد از سالها ... نمیشناسم... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دارم از استرس امتحانا میمیرم... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ من انگیزه میخواااااااااااااااااااااااام 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم...باز دلم شور میزنه...خدا... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده