masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دیگه نمیخوام پیام بدم.. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم....دلتنگم...خیلی...بغض داره خفم میکنه اعتراف میکنم نمیتونم خالی کنم... 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دوست دارم بزنم دندونای یه نفرو که نمیدونم کیه خورد کنم 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم الان بابا کلمو میکنه.از بس باگوشیش بازی میکنم 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف : همیشه راههای خوبی برای پر کردن جای خالی دیگران وجود دارد 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اینو شنیدم : در جهان بحران زده و پر مسئله امروزی تا وقتی زنده هستیم مسائل وجودخواهد داشت , لازمست با افرادی ارتباط داشته باشیم که قادر به حل مسائل خودشان باشند و خودشان مسئله خود نباشند و از کوچکترین موضوعات مسایل حاد و بغرنج نیافرینند. انسانهایی به درد زندگی میخورند که مشکلات و بحرانها و ناملایمات رافرصتی برای یادگیری و توسعه فردی تلقی کنند و بیاموزند که در بحران غرق نشوند وانرژی و توانائیهای خود را از دست ندهند. 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم کاش هیچوقت تو مشاعره ها پست نمیزاشتم....کاش.... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اغلب آشپزی که میکنم غذاهام یا شوره یا بی نمک یا سوخته مورد داشتیم غذام عالی شده بعله،همچین شخصیتی هستم من 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم میترسم برم بیرون از اتاقم...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که من ادم ازدواجی هستم 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم بدترین روز زندگیمه..... 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم نمیخوام ناراحت باقی بمونم... میخوام به گفته یکی از دوستان در اینجا شاد باشم.. و شادی رو به سمت خودم جذب کنم... اعتراف میکنم.. که میخوام خیلی ها رو ببخشم.. تا خاطرات خوب در ذهن هممون باقی بمونه..:hapydancsmil: اعتراف میکنم.. که خیلی دوستتون دارم..همین.. نخند 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز انگار میخوان منو اعدام کنن.... انگار دارن میبرنم سمت قتلگاه.... خدایا بخیر کن امروزو... 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اونقدری که "اعتراف"اونوربرام جذابه..اینورنیست.... اعتراف میکنم متن پروفایلم رو دوست دارم بینهایت... اعتراف میکنم تجربه ام ازاینجا ،زیاده...یعنی دستم پُره...و این خوبه...(: اعتراف میکنم دلم زمستون میخواد...پاییز.. اعتراف میکنم بی رحمی و سردی روزهام با تابستون ِ گرم نمیسازه...محیط ِ سرد با روح ِ سرد... اعتراف میکنم شکرت خدا..به خاطرداشته هام و نداشته هام...(: 6 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از بچگی فکر میکردم این sarevan ، پسره 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اصلا و ابدا هیچ وقت نمیتونم این شکست عشقیها رو درک کنم. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم رفتم به یکی از کاربرا تبریک تولد بگم دیدم یکی نوشته هپی برسدی اینو خوندم (هی برسیدی) دوساعته با خودم میگفتم کجا باید میرسید آخه 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم،الان دیگه خیلی خسته ام ،اماباید تا یه جایی تمومش کنم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده