Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ من نمیتونم حرفمو بزنم وقتی از یکی ناراحت باشم اصن نمیتونم چیزی بهش بگم چون یادم میره چی بگم و برام خیلی سخته بگم از دستش ناراحتم و در نتیجه خودم فقط حرص میخورم و عذاب میکشم ولی بازم نمیتونم به طرف بگم....البته استثناهایی وجود داره من فقط به یه عده خاص که واقعا ازشون متنفر باشم بهشون میگم از دستت ناراحتم و دیگه دوستت ندارم 10 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ همه حرفا که آخه گفتنی نیست.... 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ آبجی مریم از بحث قشنگتون ممنونم.... من عاشق این تیپ بحثام ... چون به رشد اخلاق و رفتارم منجر میشه . و فکر میکنم من خودم مرکز نابه سامانی های جهانم در مورد این بحث هم که توضیح خودت کامله . اما به نظر من خیلی مهمه و خیلی مهمه که آدم صادق باشه . و همچنین رک . اگه واقعا ناراحتی یا حتی تنفری از کسی داره رک بهش بگه . ممکنه اون فقط یه سو تفاهم باشه و با بحث کردن در مورد اون موضوع حل بشه 9 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ فک کنم منم راحت میتونم ناراحتیمو بگم.... معمولا از قیافم کاملا قابل تشخیصه، ولی خوب....اگه طرفم متوجه نشد میگم دیگه 8 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اونی که نگفته هامو میدونه خیلی برام با ارزشه 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ - خودش باید بفهمه که این رفتارش زشت بود.- سکوت و سردی منو می بینه تازه با پروگی اومده می گه چرا ناراحتی؟ - این قدر بهش بی محلی می کنم تا متوجه اشتباهش بشه. . این حرفا سن و سال نمی شناسه. گاهی بین دو دوست، گاهی بین دو همکار، گاهی بین زن و شوهر و گاهی.... نتیجه همه این فکرها چیزی نیست جز سردی، بی مهری و دورتر شدن فاصله ها. چرا، واقعا چرا ما فکر می کنیم که خودش باید متوجه اشتباهش بشه و این قدر سکوت و نگفتن ناگفته ها که یه روز می بینیم هیچی از اون رابطه باقی نمونده. . یادمون باشه گاهی دل ها برای حرف هایی می شکنه که ناگفته موندن. فراموش نکنیم که فقط یک بار به دنیا میایم و توی جاده زندگی نوشته دور زدن ممنوع. تا دیر نشده اگر از کسی ناراحتیم و خودش نمی دونه چرا، بهش بگیم و خودمونُ سانسور نکنیم. . قلب ها از حرف های ناگفته بیشتر می شکنه تا حرف های گفته. [flash=quality='high' width='16' height='16'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیگه حرکت زشتو خد طرف باید بفهمه دیگهوقتی به یکی چند بار میگی من از این کارت خوشم نمیاد میگه شوخی بود دیگه ادم باید رابطه رو کات کنه دیگهخو منم اذیت میشم دیگه یه جایی طرف غریبس اما رعایت حقوق شهروندی نمیکنه من اوایل بحث میکردم و تذکر میدادم اما الان دیدم طرف واقعا شعور نداره میگم شعور داشت میفهمید دیگه ختم کلام به قول رضا اونکه اگفته هامو میدونه برام با ارزشه 7 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ مررررسي مريم بانوي عزيز .. خيلي مرسي من رو به ياد تاپيك ها خودم انداختي ، مخصوصا با اين موزيكت :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ گاهی وقتی ادم بخواد اعتراض کنه واقعا بی فایدس پس بهتره بی خیال از کنارش رد بشی. 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من دوحالت داره برای بعضی افراد اولش سکوت میکنم و اگر نفهمید حتما بهش میگم در حالت دیگه هم کسانی هستند که اول بهشون اعتراض میکنم اگر فهمید که فهمید وگرنه بعدش سکوت میکنم در هر دو حالت اگر طرف بازم تکرار کرد رابطمو کلا قطع میکنم باهاش 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره رابطه ای که محکوم به نابودیه، دست و پازدن بی خود به قول تو فقط له کردن غروره. اما بازم می گم حرف من روابط عادیه. رابطه هایی که اگه ازشون مراقبت نشه با همین چیزای ساده زود تر از اون که فکر کنیم از بین می ره. اگه نزاریم با زبان یه سری درسا رو از هم بگیریم یه سری دلخوری ها و علتشو برای هم بگیم، زمان این درس رو بهمون می ده ولی این بار تلخ. درمورد کسایی که رابطه صمیمی باهاشون دارم و دوستای خیلی نزدیکم هستن اگه ازشون دلخور بشم حتما بهشون میگم چون برای دوستی های نزدیک و رابطه هایی که به صافی کف دسته دو طرف برای هم غروری ندارن....حداقل تو ابراز ناراحتیشون از همدیگه و گفتن حرفای دلشون غروری وجود نداره چیزی که تو پست اولم گفتم مربوط به روابطی بود که یا تازه شکل گرفته یا سطحیه 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اونی که باید بفهمه میفهمه ه ه ه 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ بعضی حرفها و باید گفت تا سبک بشی تا اذیت نشی با گفتن بعضی حرفها میفهمی چقدر دوستت دارند میفهمی چقدر از بار مشکلاتت کم میشه حرفاتونو بگید حتی به قیمت شکستن غرورتون 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ حرف دل رو اگه بگی که دیگه حرف دل نیست حرف زبان هست 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ حرف دل رو اگه بگی که دیگه حرف دل نیست حرف زبان هست آفرین پس حرف دل رو باید از تو چشم آدما خوند...... 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ حرف هایی است برای نگفتن که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی اورند سرمایه ی ماورایی هر کس حرف هایی است که برای نگفتن دارد (فک کنم دکتر شریعتی) 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من تو بیشتر موارد اگه از کسی ناراحت باشم بهش میگم؛ نمیتونم حرفمو تو دلم نگه دارم، سعی میکنم لحنم طوری باشه طرف ناراحت نشه، شاید تو مواردی طرف ناراحت شده باشه، از چیزی هم که خیلی بدم میاد اینه که یکی بخواد بی دلیل برام قیافه بگیره یا خودشو دلخور نشون بده اما نگه دلیلش چیه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ من سعی میکنم نگم که ناراحتم چون چند باری که گفتم بدتر طرف خودشو زده به نفهمیدن در این جور مواردم خود آدم اذیت میشه خالی نمیشه هیچ بدتر عصبی هم میشه پس اونی که بخواد بفهمه میفهمه اونیم که نه ...نمیفهمه دیگه آقا جان نمیفهمه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده