.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ چهارشنبه سوری دوست داریم منم دوس دارم چرا گریه میکنی حالا؟ 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ کیف چهارشنبه سوری اینه که بری بیرون اونایی هم که می ترسن می تونن با ماشین برن بیرون دور بزنن 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ منم دوس دارم چرا گریه میکنی حالا؟ خب یه برنامه باحال میخواستم میسر نشد 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم صاحبش؟؟؟ صاحاب زیاد داره :w02: نه فقط یدونه صاحب انحصاری داره همین معدنیه ! من تا تورو نفرستم هوا هیچ جا نمیرمخیالت تخت 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ کیف چهارشنبه سوری اینه که بری بیرون اونایی هم که می ترسن می تونن با ماشین برن بیرون دور بزنن اونوقت خودشو با ماشینشو با هم میترکونن 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ اونوقت خودشو با ماشینشو با هم میترکونن مگه تانک بش شلیک می کنه که بترکه؟ نارنجکم بزنن به در ماشین هیچی نمی شه,فقط ردش می مونه:whistle: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی هم لوس!:whistles: خیلی هم لوس!:whistles: (خیلی خسته ام.. حال ندارم توضیح بدم... فقط احساسمو بیان نمودیم) 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ خب یه برنامه باحال میخواستم میسر نشد برنامه باحالت تو حلقم اینجا پاتوقه اونایی که برنامه باحالاشون میسر نشده خیلی هم لوس!:whistles: خیلی هم لوس!:whistles: (خیلی خسته ام.. حال ندارم توضیح بدم... فقط احساسمو بیان نمودیم) همینی که هَ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ دوست دارم اما ماشین ندارم مهمات ندارم فقط آتیش دارم 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ تجلی ظهور در چهارشنبه آخر سال حضور شما ملت عزیز مشت محکمی بر دهان یاوه گویان خواهد بود. با ماشین که ریسکش بیشتره! میری رو هوا! 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ برنامه باحالت تو حلقماینجا پاتوقه اونایی که برنامه باحالاشون میسر نشده ماشالله چه منعطفه برنامه تون... 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ماشالله چه منعطفه برنامه تون... اوهوم اینا فروشین؟!!! یادش بخیر قبلا که ازینا میخریدیم هرچی نزدیک 4شنبه سوری میشدیم گرون تر میشد جالبش این بود که فردای چهارشنبه سوری قیمتش 1 دهم میشد 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ چنین گفت زرتشت : ” که سوزانید بدی را درآتش ، تا ز آتش برون آید نیکی ” پس تو نیز چنین کن ، چهارشنبه سوری مبارک.......... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ نه فقط یدونه صاحب انحصاری دارههمین معدنیه !من مشکلی با ترکوندنش ندارما...پایم اساسی 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ چهارشنبه سوری های الان خیلی وحشتناکن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده