ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بريم ؟؟؟؟؟؟ بدو ستی....الان درو میبنده ها 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب آره....ولی جالبه....منم اولین بارمه که میشنوم!!:JC_thinking: ولی دمشون تنور....یچی یاد گرفتیم.... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بچه هاي بياين پروف امين 202 مراسم قاشق زنيه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب آره....ولی جالبه....منم اولین بارمه که میشنوم!!:JC_thinking:ولی دمشون تنور....یچی یاد گرفتیم.... واقعا!! فک کردم داری شوخی میکنی!! یاسی رو نمیدونم ولی امین تو که اهل تبریزی!! همینورایی! چطور نشنیدی و ندیدی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ عجیبه که نشنیدین.....البته من یادمه تا وقتی 7- 8 سالم بود انجام میشد ...بعئ ئیگه کم کم منسوخ شد...خیلی وقته دیگه ندیدم کسی اینکارو بکنه ولی خیلی رسم با مزه ا یه... 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ اون گنده ها آبشاری اند ، البته از نوع بسیار خفن و ب حال ترش ... کسی سوال داشت د ر خدمتیم 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا!! فک کردم داری شوخی میکنی!! یاسی رو نمیدونم ولی امین تو که اهل تبریزی!! همینورایی! چطور نشنیدی و ندیدی؟؟ نمیدونم والّا! شاید تو ارومیه رسمه ولی اینجا نه....من تا به امروز که چیزی نشنیده بودم!!:45645: عجیبه که نشنیدین.....البته من یادمه تا وقتی 7- 8 سالم بود انجام میشد ...بعئ ئیگه کم کم منسوخ شد...خیلی وقته دیگه ندیدم کسی اینکارو بکنه ولی خیلی رسم با مزه ا یه... چرا منسوخ شد؟ علتش چیه؟ این رسم خیلی شبیه عید هالووین مسیحیاس....اونا هم ماسک میزننو میرن از در خونه ها شوکولاتو این حرفا جمع میکنن!!:JC_thinking: البته بهتره بگیم مال اونا خیلی شبیه مال ماست.... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ جای منم از رو آتیش بپر و شعر بخون من يه سري رفتم ده اومدم خونه اخه يه عالمه گارد ويژه بود اما يك شب با داداشم اينا رفتيم تو كوچه ، بچه محلامونم اومدن زديمو رقصيديم تركونديم يدونه مبل قديمي هم تو اتاق من بود اورديم سوزونديم خيلي حاللللللللللللللللل داد همبازياي بچگي بودن كه بعد چند سال دوباره مثل بچگيامون صميمي و ساده بازي ميكرديم يبريديم و ميخونديم حالي دادااااا 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از میزبان به خاطر دعوت ما که تا حالا هیچ وقت نداشتیم از این مراسما بینم امسال چی میشه! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ بیرون چیه؟ ما خودمون تو حیاطمون میترکونیم:hapydancsmil: دوست داشتی شماهم بیا خطریم نداره خودم مراقبتم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ بیرون چیه؟ ما خودمون تو حیاطمون میترکونیم:hapydancsmil:دوست داشتی شماهم بیا خطریم نداره خودم مراقبتم باشه باشهههههههههه این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا کدوم صاحبش؟؟؟ صاحاب زیاد داره :w02: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا من تا تورو نفرستم هوا هیچ جا نمیرم خیالت تخت 1 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۰ یکی از آرزوهام که شاید بخندین، این بوده که منم مثل خیلی از بچه ها با دوستام برم برای چهرشنبه سوری... اما هرگز نشده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده