yasi * m 5032 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب آره....ولی جالبه....منم اولین بارمه که میشنوم!!:JC_thinking: ولی دمشون تنور....یچی یاد گرفتیم....
soil eng 17164 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 وااااااااااااا......عجب رسم عجیبیه این قاشق زنی!!! من تا حالا نشنیده بودم عجب آره....ولی جالبه....منم اولین بارمه که میشنوم!!:JC_thinking:ولی دمشون تنور....یچی یاد گرفتیم.... واقعا!! فک کردم داری شوخی میکنی!! یاسی رو نمیدونم ولی امین تو که اهل تبریزی!! همینورایی! چطور نشنیدی و ندیدی؟؟ 1
ooraman 22216 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 عجیبه که نشنیدین.....البته من یادمه تا وقتی 7- 8 سالم بود انجام میشد ...بعئ ئیگه کم کم منسوخ شد...خیلی وقته دیگه ندیدم کسی اینکارو بکنه ولی خیلی رسم با مزه ا یه... 3
morta 3323 ارسال شده در 15 خرداد، 2011 اون گنده ها آبشاری اند ، البته از نوع بسیار خفن و ب حال ترش ... کسی سوال داشت د ر خدمتیم 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 16 خرداد، 2011 واقعا!! فک کردم داری شوخی میکنی!! یاسی رو نمیدونم ولی امین تو که اهل تبریزی!! همینورایی! چطور نشنیدی و ندیدی؟؟ نمیدونم والّا! شاید تو ارومیه رسمه ولی اینجا نه....من تا به امروز که چیزی نشنیده بودم!!:45645: عجیبه که نشنیدین.....البته من یادمه تا وقتی 7- 8 سالم بود انجام میشد ...بعئ ئیگه کم کم منسوخ شد...خیلی وقته دیگه ندیدم کسی اینکارو بکنه ولی خیلی رسم با مزه ا یه... چرا منسوخ شد؟ علتش چیه؟ این رسم خیلی شبیه عید هالووین مسیحیاس....اونا هم ماسک میزننو میرن از در خونه ها شوکولاتو این حرفا جمع میکنن!!:JC_thinking: البته بهتره بگیم مال اونا خیلی شبیه مال ماست....
VINA 31339 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 جای منم از رو آتیش بپر و شعر بخون من يه سري رفتم ده اومدم خونه اخه يه عالمه گارد ويژه بود اما يك شب با داداشم اينا رفتيم تو كوچه ، بچه محلامونم اومدن زديمو رقصيديم تركونديم يدونه مبل قديمي هم تو اتاق من بود اورديم سوزونديم خيلي حاللللللللللللللللل داد همبازياي بچگي بودن كه بعد چند سال دوباره مثل بچگيامون صميمي و ساده بازي ميكرديم يبريديم و ميخونديم حالي دادااااا 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 ممنون از میزبان به خاطر دعوت ما که تا حالا هیچ وقت نداشتیم از این مراسما بینم امسال چی میشه! 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 12 خرداد، 2012 از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ بیرون چیه؟ ما خودمون تو حیاطمون میترکونیم:hapydancsmil: دوست داشتی شماهم بیا خطریم نداره خودم مراقبتم
Yuhana 12780 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 از اونجایی که من جونمو دوست دارم ، پس بیرون نمیرم... خب کی قراره بترکه؟؟؟ این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 بیرون چیه؟ ما خودمون تو حیاطمون میترکونیم:hapydancsmil:دوست داشتی شماهم بیا خطریم نداره خودم مراقبتم باشه باشهههههههههه این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا کدوم صاحبش؟؟؟ صاحاب زیاد داره :w02: 2
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2012 این دیگه پرسیدن نداره که صاحب این شکلک ===> قرار با کپسول بره هوا من تا تورو نفرستم هوا هیچ جا نمیرم خیالت تخت 1
nazfar 8746 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 یکی از آرزوهام که شاید بخندین، این بوده که منم مثل خیلی از بچه ها با دوستام برم برای چهرشنبه سوری... اما هرگز نشده 3
ارسال های توصیه شده