Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ قبل از اینکه محتوای این تاپیک رو مطالعه کنید یه سری به این سایت بزنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت حافظون در این گیر و دار، سایت حافظون که در فعالیت پنج ماهه اش بیش از 22000 عضو جذب کرده است، هدفش را “تشکیل یک جامعه مجازی برای خانمها و آقایانی که در پی ازدواج موقت هستند” ذکر می کند. در توضیح نام سایت آمده است: حافظون “مومنانی هستند که دامن خود را از گناه حفظ می کنند و نیازهای خود را تنها از طریق شرعی برآورده می کنند.” “حافظون یک جامعه مجازیست که در زمینه ازدواج موقت فعالیت می کند، مانند خیلی از سایت های مشابه … که به دلیل کیفیتی نو در ارایه سرویس ها، مورد توجه زیادی قرار گرفته و نگاه ها را به سمت خود معطوف کرده است” “مسئولان سایت برای گرفتن مجوز به سازمان ملی جوانان و حتی بهزیستی مراجعه کردند و متوجه شدند که اساسا مجوزی در این رابطه وجود ندارد.” این بالایی هارو که میبینید پشتیبانی سایت حافظون در جواب به میلهای ملت گفته. حالا اینارو داشته باش: شکل و رنگ صفحه اصلی سایت، شباهت نزدیکی به فیس بوک دارد ولی تعداد اندکی از اعضا از عکس پروفایل استفاده می کنند. حضور مردان در صحنه پررنگ تر است، تنها کمتر از یک هزار زن عضو سایت هستند. ثبت نام در سایت رایگان است ولی برای دسترسی به اطلاعات تماس اعضای دیگر و امکان ارسال پیام شخصی باید حق عضویت پرداخت شود. هزینه عضویت یک ماهه ، پنجاه هزار و یک ساله 120 هزار ریال است. سوالات ثبت نام شامل قد، وزن، رنگ پوست، دین، تحصیلات و میزان درآمد است. از اعضا خواسته می شود که به زیبایی و تیپ خود از 1 تا 5 نمره بدهند. عضویت برای افراد متاهل ممنوع است. در صفحه “احکام شرعی” سایت نظر فقیهان درباره ازدواج موقت و شرایط آن توضیح داده شده است. آیا وارد عصر جدیدی از روابط بین دختر و پسر در محیط سایبری قانونی اسلامی (بی *****) می شویم؟ آیا این سایت نوعی فیس بوک ایرانی با محدودیت موضوعی است؟ آیا این سایت یک ابزار است؟ آیا ما با یک خوانش مدرن از اسلام مواجه هستیم؟ یا نه در حال بازگشت به اسلام نخستین با پوسته ای مدرن؟ و ... * سوال: نظر شما درباره این سایت چیه؟ توجه1: این تاپیک سیاسی نیست اما محتوای سیاسی دارد. توجه2: به مقدسات توهین نکنید. (جون من) توجه3: خودسانسوری نکنید و همیشه راستشو بگین! 49 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ آیا این سایت نوعی فیس بوک ایرانی با محدودیت موضوعی است؟فیس بوک اینجوری نیست که...فقط برای ارتباطه..جامعه مجازی این شبیه این سایتای پیدا کردن چیز نزدیک منزلتون است:icon_pf (34): date و سک.س و این حرفا 17 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من یه چیز متوجه نشدم... یعنی اینجا فقط ازدواج موقته؟ یعنی بعده یه مدتی که مشخص میکنن از هم جدا میشن؟ مگه زن هم ازدواج موقت میکنه؟ 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من یه چیز متوجه نشدم... یعنی اینجا فقط ازدواج موقته؟ یعنی بعده یه مدتی که مشخص میکنن از هم جدا میشن؟ مگه زن هم ازدواج موقت میکنه؟ توی مراحل ثبت نام میپرسن. زن مطلقه یا دختر مجرد یا زن بیوه. ولی خب معلوم که نمیشه! 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ فیس بوک اینجوری نیست که...فقط برای ارتباطه..جامعه مجازی بله . گفتم که با محدودیت موضوعی. از اون جهت گفتم که سعی داشتن وضعیت ظاهری سایت شبیه فیس بوک باشه. ضمن اینکه یه بخش داره به نام ازدواج ها که ملت میتونن اعلام کنن که کی با کی ازدواج کرده. 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ توی مراحل ثبت نام میپرسن.زن مطلقه یا دختر مجرد یا زن بیوه. ولی خب معلوم که نمیشه! عجب.... دیده بودیم مرد ازدواج موقت کنه اما خانمشو ندیده بودیم در هر حال من که خودم خوشم نمیاد... اینجور سایتا هم راهو برای بعضیا هموارتر میکنه 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ من از اینجور سایتا حالم بهم میخوره ... یجورین... به نظرم ارزش ادمو میاره پایین و شبیهه فیس بوکم نیستا.. 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ عجب.... دیده بودیم مرد ازدواج موقت کنه اما خانمشو ندیده بودیم در هر حال من که خودم خوشم نمیاد... اینجور سایتا هم راهو برای بعضیا هموارتر میکنه عزیزم خوب مرد میره با یه زن ازدواج موقت میکنه دیگه 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ عزیزم خوب مرد میره با یه زن ازدواج موقت میکنه دیگه ایهیم مرده میره ازدواج موقت میکنه با یه خانومه( البته فکر کنم اون خانومه هم به خاطره مسائلی این کارو کنه) اما اینکه خانومه خیلی راحت بیاد باس ازدواج موقت حرفه بعد یه جای سوال دیگه هم داشت.... تعداده خانوم ها هم خیلی کمتره نسبت به اقایون اون موقعه چه نتیجه ای میشه گرفت؟ 8 لینک به دیدگاه
Soheil_S 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ حضور مردان در صحنه پررنگ تر است، تنها کمتر از یک هزار زن عضو سایت هستند اگه غیر از این بود تعجب میکردم. من نمیدونم این کانالای ماهواره ای چرا داروی افزایش میل جنسی تبلیغ میکنن مردای ایرانی که ماشا الله در حد انفجارن ! 13 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اینا از کجا میفهمن طرف مجرد یا متاهل ؟ کپی شناسنامه میگیرن ؟ 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ بعد اینم بگم اصلا از اسمه سایت خوشم نمیاد...حافظون یعنی چی؟ یعنی الان اقایون تو حفظن دیگه 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ جالب اینجاست که هیچ فرقی با سایت های دوست یابی برای س.ک.س نداره و فقط آیه ی قرآن اولش نوشته شده. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اینا از کجا میفهمن طرف مجرد یا متاهل ؟کپی شناسنامه میگیرن ؟ اصل بر صداقت کاربران هستش. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی الان اقایون تو حفظن دیگه هستن دیگه حتما! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اینا از کجا میفهمن طرف مجرد یا متاهل ؟کپی شناسنامه میگیرن ؟ نه دیگه عزیزم وقتی داری با نیت قلبی وارده ازدواج موقت میشی باید راستشو بگی دیگه.... خلوص نیت مهمه 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اصل بر صداقت کاربران هستش. اقایون یعنی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ میبینم که زدی تو کار تاپیکای 50 صفه ای:ws28: ببخشید فقط یه سوال دارم!.....مگه دخترم میتونن صیغه کنن!!!!!:w58: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ اقایون یعنی آقا و خانوم نداره. شما هم میتونی عضو بشی. اگر مجرد باشی باید با اذن پدر ازدواج موقت کنی! ولی معلوم نیست اصلا کی به کیه تو این سایت! اصلا معلوم نیست کسی اون جمله رو میگه یا نه! چون نظارتی وجود نداره! 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ نه دیگه عزیزم وقتی داری با نیت قلبی وارده ازدواج موقت میشی باید راستشو بگی دیگه.... خلوص نیت مهمه خوب اخه میشه ادم متاهل باشه خلوص نیت داشته باشه ، مثلا من برم مسافرت اقامون!! با خلوص نیت میاد . مجلی نیست :icon_pf (34): فقط شاید من بفهمم بکشمش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده