maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سیانید هم خوبه ها!برین توو یه سم فروشیا و بعدش بگین یه ماده ی سیانید دار مثل NaCN بده! بعد 0.5 گرم ازش میخورین و چند لحظه بعدش میمیرین! نگو آقا :w00: :ws54: دنی جدی شده 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ برین جوراب محمو.د رو بوو کنین!! رد خور نداره!! 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نگو آقا :w00: :ws54:دنی جدی شده Alan ke moshkel hadi nadaram.agar yek moshkel had pish biad ke az nazare manteghi marg behtar bashe.chera ke na? 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سیانید هم خوبه ها!برین توو یه سم فروشیا و بعدش بگین یه ماده ی سیانید دار مثل NaCN بده! بعد 0.5 گرم ازش میخورین و چند لحظه بعدش میمیرین! آخه قابل خوردن هست ؟ بعضی هاشون رو اصلا نمیشه مصرف کرد... نه نمیکشه حتما نمیکشه دیگه چطوری میشه آخه ؟ من خودم خجالت کشیدم... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ آخه قابل خوردن هست ؟ بعضی هاشون رو اصلا نمیشه مصرف کرد... چطوری میشه آخه ؟ من خودم خجالت کشیدم... همه مثِ شما خجالتی نیستن که! بعدشم...چشاتو درویش کن :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ آخه قابل خوردن هست ؟ بعضی هاشون رو اصلا نمیشه مصرف کرد... مستقیم که نباید خورد . .. 0.5 گرم بریز توو کپسول ، بعد بزن بالا . . . با اسید معده واکنش میده و تولید HCN میکنه ! بعد CN با آهن موجود در خون وارد واکنش میشه و تشکیل کمپلکس میده و حالت خفگی بهت دست میده و میمیری! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ مستقیم که نباید خورد . .. 0.5 گرم بریز توو کپسول ، بعد بزن بالا . . . با اسید معده واکنش میده و تولید HCN میکنه ! بعد CN با آهن موجود در خون وارد واکنش میشه و تشکیل کمپلکس میده و حالت خفگی بهت دست میده و میمیری! :icon_pf (34): اوه ه ییییییی این همه باید کار انجام بده تا بکشه که دق مرگ میشی:w00: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اوه ه ییییییی این همه باید کار انجام بده تا بکشه که دق مرگ میشی:w00: خب میتونی این فرآیند رو تسریع کنی! یه شیشه HCL بگیر و یه پاکت NACN . . . بعد این دوتا رو با هم مخلوط کن و گازی که از مخلوط خارج میشه رو استشمام کن! سر دو سه ثانیه میمیری 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خب میتونی این فرآیند رو تسریع کنی! یه شیشه hcl بگیر و یه پاکت nacn . . . بعد این دوتا رو با هم مخلوط کن و گازی که از مخلوط خارج میشه رو استشمام کن! سر دو سه ثانیه میمیری من که ارسنیک و ترجیح میدم سم بده بو میشه زده میشم معده ام خرابه ممکنه نمیرم برای همینم خودکشی نمیکنم.... حس بویایی ندارم چطوری استشمامش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من که ارسنیک و ترجیح میدم سم بده بو میشه زده میشم معده ام خرابه ممکنه نمیرم برای همینم خودکشی نمیکنم....حس بویایی ندارم چطوری استشمامش کنم؟ حس بویایی هم بخر خب 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من که ارسنیک و ترجیح میدم سم بده بو میشه زده میشم معده ام خرابه ممکنه نمیرم برای همینم خودکشی نمیکنم....حس بویایی ندارم چطوری استشمامش کنم؟ تنفس کنی . . . کلا یه جوری به ریه برسونی که گاز ، وارد خون بشه! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حس بویایی هم بخر خب نمیفروشندکه:w00: سراغ داری برام بخر بفرست 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نمیفروشندکه:w00: سراغ داری برام بخر بفرست اره بابا اینجا کیلو کیلو حس میفروشن دیگه چیا نداری بگو یه جا بفرستم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ تنفس کنی . . . کلا یه جوری به ریه برسونی که گاز ، وارد خون بشه! خیلی طول میکشه بیاد بره تو مماخ بره تو ریه جذب خون بشه برسه به قلب اوه ه ه ه حوصلش نمیشه این همه راه بره نمیکشه بعید میدونم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ چطوری میشه آخه ؟ من خودم خجالت کشیدم... She was born this way خواست خداست 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ اره بابا اینجا کیلو کیلو حس میفروشن دیگه چیا نداری بگو یه جا بفرستم بعد بهت لیست میدم........... دستت درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی طول میکشه بیاد بره تو مماخ بره تو ریه جذب خون بشه برسه به قلب اوه ه ه ه حوصلش نمیشه این همه راه بره نمیکشه بعید میدونم همش فقط سه چهار ثانیه طول میکشه :mornincoffee: توو آمریکا به این روش هم اعدام میکنن :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ همش فقط سه چهار ثانیه طول میکشه :mornincoffee:توو آمریکا به این روش هم اعدام میکنن :mornincoffee: اونها آمریکائیند ما ایرانی هستیم هر چیزی که بخوای بفرسی تو بدنت بین راه کلی از سؤال جواب میکنند خیلی زود بشه 4تا5 دقیقه میشه لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خودكشي چيه :w00: اگه حتي از دنيا هم بيزار شم اين كارو نمي كنم چون نمي خوام خدا هم از من بيزار بشه برو يه تاپيك بهتر بزن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده