سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ البته دستت که جا نمی شه. منظورت یه سنجاق سری چیزی بود دیگه؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34): انگشتمونم می تونیم بکنیم تو پریز برق خب 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ولی من تو کتاب کافه پیانو یه راه خودکشی کردن خوندم خیلی جالب بودبری استخر بالای شهر و یه دستبند پلیس با خودت ببری و بلند به همه بگی من کلید دستبندو نیوردم و همه با تعجب نگات کنن بعدش اونجایی که از پله ها میر تو اب، میری زیر اب و دستبندو میبندی به اون پله ها و همینجور اروم خفه میشی و دستو پا میزنی و همه دورت جمع میشن و نمیدونن چیکار کنن و اگرم پشیمون بشی دیگه راهی واسه برگشت نیس خیلی واسم جالب بود :girl_in_dreams: اینجوری که زجر کش میشه آدم! چون معمولا همه بعد از خودکشی پشیمون میشن 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مردا این سوالو بهتر جواب می تونن بدن.چون طبق آمار خانوما معمولا روشایی رو انتخاب می کنن که نهایتا منجر به مرگ نمی شه. فقط یه مدتی خودشونو اسیر تخت بیمارستان می کنن. ولی آقایون گویا در این یک زمینه موفق تر هستند و روش های آنی و موثر به ذهنشون می رسه. این به خاطر اینه که آقایون قدرت تصمیم گیری دارند... :4chsmu1: در ضمن شما خانوم ها هم اگر میخواید کاملا با ما آقایون برابر باشید باید از این به بعد بیشتر خودتون رو بکشید... میرم تو خیابون به یک آدم مقدسی ، جنایت هاشو یادآوری میکنم و سریع توسط یاران آن قدیس، کُشته میشوم..... این بهترین راه ممکنه... لذت بخش ترین نوع مرگه... اگر اجازه بدید بنده هم همراهیتون میکنم... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سیاه نور گیر بیار بخور در عرض چند ثانیه میمیری .......... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ این به خاطر اینه که آقایون قدرت تصمیم گیری دارند... :4chsmu1:در ضمن شما خانوم ها هم اگر میخواید کاملا با ما آقایون برابر باشید باید از این به بعد بیشتر خودتون رو بکشید... این بهترین راه ممکنه... لذت بخش ترین نوع مرگه... اگر اجازه بدید بنده هم همراهیتون میکنم... اجازه میدهیم...:دی 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اجازه میدهیم...:دی اینکه پست جناب عالی نبود خانوم خانوم ها... پست اسی بود... ولی خوب بنده با کمال میل دعوت شما رو برای خودکشی دو نفره میپذیرم... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من بودم میرفتم توی گلدون میگفتم بهم آب ندید تا خشک بشم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اگه یه روزی خدای نکرده از دنیا بیزار بشین،چجوری خوکشی میکنین؟؟؟یعنی فقط میرین بالای یه بلندی و خودتتونو میندازین پایین یا میری چحموم و تیغ میزنی به رگات یا خودتو دار میزنی یا قرص میخوری و......... به نظر من اینا خیلی قدیمی و از مد افتادن و یه راه خیلی جدید برای خودکشی پیشنهاد بدین یه راه خیلی باکلاس!!! . . . . . چیه خو؟؟؟سوالِ دیگه!!! یک کلت برمیدارم و به مغزم شلیک میکنم. خیلی راحت 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ من بودم میرفتم توی گلدون میگفتم بهم آب ندید تا خشک بشم منم میرفتم سر کوچه میگفتم پیشی بیا منو بخور 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ منم میرفتم سر کوچه میگفتم پیشی بیا منو بخور این حرفتون منو برد به دوران کودکی... دارم سعی میکنم به خاطر بیارم چرا... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ 5 روز خودمو تنهایی تو یه اتاق زندونی میکردمو کلیدشو مینداختم بیرون کلی هم اب و غذا میبردم تا از گشنگی و تشنگی نمیرم از تنهایی جون میدادم 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ 5 روز خودمو تنهایی تو یه اتاق زندونی میکردمو کلیدشو مینداختم بیرونکلی هم اب و غذا میبردم تا از گشنگی و تشنگی نمیرم از تنهایی جون میدادم الهی اجی فدات شه تو چه دل پری داری 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ این حرفتون منو برد به دوران کودکی... دارم سعی میکنم به خاطر بیارم چرا... تو بچه بودی جوجه بودی ؟ الان خروس شدی ؟ 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ الهی اجی فدات شه تو چه دل پری داری اره از اون شباس که دلم خفن میگیره تا 1 شنبه کلاس ندارم از بیکاری زیاد دیوونه شدم 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اره از اون شباس که دلم خفن میگیره تا 1 شنبه کلاس ندارم از بیکاری زیاد دیوونه شدم عوضش من کلی کار دارم بیکار نشین بیا از یه گوشش بگیر ثواب داره 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ عوضش من کلی کار دارم بیکار نشین بیا از یه گوشش بگیر ثواب داره اگه میتونستم که حتما کمکت میکردم اماااااااااا حییییف که از معماری سر در نمیارم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اگه میتونستم که حتما کمکت میکردم اماااااااااا حییییف که از معماری سر در نمیارم ااااا چقد جالب مثل من چه شباهتی 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ااااا چقد جالب مثل من چه شباهتی پس بیا مثل من مهندسی پزشکی بخون 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اینکه پست جناب عالی نبود خانوم خانوم ها... پست اسی بود... ولی خوب بنده با کمال میل دعوت شما رو برای خودکشی دو نفره میپذیرم... خب من نماینده اسی خانم دیگه :-" :دی پس بیا بریم من بودم میرفتم توی گلدون میگفتم بهم آب ندید تا خشک بشم منم میرفتم سر کوچه میگفتم پیشی بیا منو بخور :ws28: این حرفتون منو برد به دوران کودکی... دارم سعی میکنم به خاطر بیارم چرا... 5 روز خودمو تنهایی تو یه اتاق زندونی میکردمو کلیدشو مینداختم بیرونکلی هم اب و غذا میبردم تا از گشنگی و تشنگی نمیرم از تنهایی جون میدادم اره از اون شباس که دلم خفن میگیره تا 1 شنبه کلاس ندارم از بیکاری زیاد دیوونه شدم اخیییییییی 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خودکشی دسته جمعی هم حال میده ها از داوطلبین ثبت نام به عمل میاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده