Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اگه یه روزی خدای نکرده از دنیا بیزار بشین،چجوری خوکشی میکنین؟؟؟ یعنی فقط میرین بالای یه بلندی و خودتتونو میندازین پایین یا میری چحموم و تیغ میزنی به رگات یا خودتو دار میزنی یا قرص میخوری و......... به نظر من اینا خیلی قدیمی و از مد افتادن و یه راه خیلی جدید برای خودکشی پیشنهاد بدین یه راه خیلی باکلاس!!! . . . . . . چیه خو؟؟؟سوالِ دیگه!!! 30 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مردا این سوالو بهتر جواب می تونن بدن. چون طبق آمار خانوما معمولا روشایی رو انتخاب می کنن که نهایتا منجر به مرگ نمی شه. فقط یه مدتی خودشونو اسیر تخت بیمارستان می کنن. ولی آقایون گویا در این یک زمینه موفق تر هستند و روش های آنی و موثر به ذهنشون می رسه. 12 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ دستمونو بکنیم تو پریز برق البته دستت که جا نمی شه. منظورت یه سنجاق سری چیزی بود دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ میرم تو خیابون به یک آدم مقدسی ، جنایت هاشو یادآوری میکنم و سریع توسط یاران آن قدیس، کُشته میشوم..... 24 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من عمرا خودکشی کنم ولی اگه واقعا ببرم میرم اونایی رو که ازشون شاکیم و جامو رو زمین تنگ کرده بودن رو کارشونو می سازم بعدش هر چه پیش آید خوش آید ما که خندون می رویم 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ تا شقایق هست زندگی باید کرد..... به وقتش تایم اوت میشی 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ دوراه داره! 1-می گم بهم خبر بدن که عزیزترین کسم رو از دست دادم(خود به خود می میرم) 2- خودم با پای خودم میرم کهریزک می گم من جا موندم!! 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من عمرا خودکشی کنم ولی اگه واقعا ببرم میرم اونایی رو که ازشون شاکیم و جامو رو زمین تنگ کرده بودن رو کارشونو می سازم بعدش هر چه پیش آید خوش آید ما که خندون می رویم خب....بعدش؟ تا شقایق هست زندگی باید کرد.....به وقتش تایم اوت میشی میدونم....ولی چجور باکلاس خودکشی میکنی؟:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خب....بعدش؟ بعدش هوچی دیگه منو پلیس می گیره و دادگاه هم حکم اعدام می ده فاتحه! 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ میرم تو خیابون همینطور ملت رو تماشا میکنم(فرسایشی) 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من یکی از دوستای دوره ی راهنمایی و دبیرستانم اکس خورد رفت بالا پشتبوم خودشو پرت کرد پایین :w821: 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من یکی از دوستای دوره ی راهنمایی و دبیرستانم اکس خورد رفت بالا پشتبوم خودشو پرت کرد پایین :w821: چقد وحشتناک...متاسفم! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چقد وحشتناک...متاسفم! این دختر هیچ چی کم نداشت...واقعا" موندیم چرا این کارو کرد :w821: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ این دختر هیچ چی کم نداشت...واقعا" موندیم چرا این کارو کرد :w821: خب کسی که اکس بخوره که دیگه هیچی متوجه نمیشه!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من حتما باید یه جوری بمیرم که به درد اهداف عالیه بشری بخوره خودکشی همونجوری که اسی گفت خوبه 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ توی اتاق رو پر از co میکنم و بعد میخوابم یه خواب ناز و آرومممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ توی اتاق رو پر از co میکنم و بعد میخوابمیه خواب ناز و آرومممممممممممم چه راه جالبی!:w58: قرص برنج...نوش جان که کردی دیگه راه برگشتی نیست.... قرص نیفیدیپین هم خوبه...زیر زبونیه برای کاهش فشار خون....یکی دو قطرش در کمتر از یه ربع فشار 18-19 رو به فشار نرمال میرسونه....دو قطره بشه 5-6 قطره 5 دقیقه ای کار تمومه! 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چه راه جالبی!:w58: قرص برنج...نوش جان که کردی دیگه راه برگشتی نیست.... قرص نیفیدیپین هم خوبه...زیر زبونیه برای کاهش فشار خون....یکی دو قطرش در کمتر از یه ربع فشار 18-19 رو به فشار نرمال میرسونه....دو قطره بشه 5-6 قطره 5 دقیقه ای کار تمومه! نه بو داره، نه میبینیش، نه حسش میکنی فقط دلت میخواد بخوابی و بخوابی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ولی من تو کتاب کافه پیانو یه راه خودکشی کردن خوندم خیلی جالب بود بری استخر بالای شهر و یه دستبند پلیس با خودت ببری و بلند به همه بگی من کلید دستبندو نیوردم و همه با تعجب نگات کنن بعدش اونجایی که از پله ها میر تو اب، میری زیر اب و دستبندو میبندی به اون پله ها و همینجور اروم خفه میشی و دستو پا میزنی و همه دورت جمع میشن و نمیدونن چیکار کنن و اگرم پشیمون بشی دیگه راهی واسه برگشت نیس خیلی واسم جالب بود :girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده