Atre Baroon 19624 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 اگه یه روزی خدای نکرده از دنیا بیزار بشین،چجوری خوکشی میکنین؟؟؟ یعنی فقط میرین بالای یه بلندی و خودتتونو میندازین پایین یا میری چحموم و تیغ میزنی به رگات یا خودتو دار میزنی یا قرص میخوری و......... به نظر من اینا خیلی قدیمی و از مد افتادن و یه راه خیلی جدید برای خودکشی پیشنهاد بدین یه راه خیلی باکلاس!!! . . . . . . چیه خو؟؟؟سوالِ دیگه!!! 30
سیندخت 18786 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 مردا این سوالو بهتر جواب می تونن بدن. چون طبق آمار خانوما معمولا روشایی رو انتخاب می کنن که نهایتا منجر به مرگ نمی شه. فقط یه مدتی خودشونو اسیر تخت بیمارستان می کنن. ولی آقایون گویا در این یک زمینه موفق تر هستند و روش های آنی و موثر به ذهنشون می رسه. 12
سیندخت 18786 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 دستمونو بکنیم تو پریز برق البته دستت که جا نمی شه. منظورت یه سنجاق سری چیزی بود دیگه؟ 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 میرم تو خیابون به یک آدم مقدسی ، جنایت هاشو یادآوری میکنم و سریع توسط یاران آن قدیس، کُشته میشوم..... 24
کهربا 18089 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من عمرا خودکشی کنم ولی اگه واقعا ببرم میرم اونایی رو که ازشون شاکیم و جامو رو زمین تنگ کرده بودن رو کارشونو می سازم بعدش هر چه پیش آید خوش آید ما که خندون می رویم 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 دوراه داره! 1-می گم بهم خبر بدن که عزیزترین کسم رو از دست دادم(خود به خود می میرم) 2- خودم با پای خودم میرم کهریزک می گم من جا موندم!! 6
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من عمرا خودکشی کنم ولی اگه واقعا ببرم میرم اونایی رو که ازشون شاکیم و جامو رو زمین تنگ کرده بودن رو کارشونو می سازم بعدش هر چه پیش آید خوش آید ما که خندون می رویم خب....بعدش؟ تا شقایق هست زندگی باید کرد.....به وقتش تایم اوت میشی میدونم....ولی چجور باکلاس خودکشی میکنی؟:girl_in_dreams: 3
کهربا 18089 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 خب....بعدش؟ بعدش هوچی دیگه منو پلیس می گیره و دادگاه هم حکم اعدام می ده فاتحه! 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من یکی از دوستای دوره ی راهنمایی و دبیرستانم اکس خورد رفت بالا پشتبوم خودشو پرت کرد پایین :w821: 7
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من یکی از دوستای دوره ی راهنمایی و دبیرستانم اکس خورد رفت بالا پشتبوم خودشو پرت کرد پایین :w821: چقد وحشتناک...متاسفم! 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 چقد وحشتناک...متاسفم! این دختر هیچ چی کم نداشت...واقعا" موندیم چرا این کارو کرد :w821: 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 این دختر هیچ چی کم نداشت...واقعا" موندیم چرا این کارو کرد :w821: خب کسی که اکس بخوره که دیگه هیچی متوجه نمیشه!!! 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من حتما باید یه جوری بمیرم که به درد اهداف عالیه بشری بخوره خودکشی همونجوری که اسی گفت خوبه 8
am in 25041 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 توی اتاق رو پر از co میکنم و بعد میخوابم یه خواب ناز و آرومممممممممممم 6
ooraman 22216 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 توی اتاق رو پر از co میکنم و بعد میخوابمیه خواب ناز و آرومممممممممممم چه راه جالبی!:w58: قرص برنج...نوش جان که کردی دیگه راه برگشتی نیست.... قرص نیفیدیپین هم خوبه...زیر زبونیه برای کاهش فشار خون....یکی دو قطرش در کمتر از یه ربع فشار 18-19 رو به فشار نرمال میرسونه....دو قطره بشه 5-6 قطره 5 دقیقه ای کار تمومه! 6
am in 25041 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 چه راه جالبی!:w58: قرص برنج...نوش جان که کردی دیگه راه برگشتی نیست.... قرص نیفیدیپین هم خوبه...زیر زبونیه برای کاهش فشار خون....یکی دو قطرش در کمتر از یه ربع فشار 18-19 رو به فشار نرمال میرسونه....دو قطره بشه 5-6 قطره 5 دقیقه ای کار تمومه! نه بو داره، نه میبینیش، نه حسش میکنی فقط دلت میخواد بخوابی و بخوابی 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 ولی من تو کتاب کافه پیانو یه راه خودکشی کردن خوندم خیلی جالب بود بری استخر بالای شهر و یه دستبند پلیس با خودت ببری و بلند به همه بگی من کلید دستبندو نیوردم و همه با تعجب نگات کنن بعدش اونجایی که از پله ها میر تو اب، میری زیر اب و دستبندو میبندی به اون پله ها و همینجور اروم خفه میشی و دستو پا میزنی و همه دورت جمع میشن و نمیدونن چیکار کنن و اگرم پشیمون بشی دیگه راهی واسه برگشت نیس خیلی واسم جالب بود :girl_in_dreams: 4
ارسال های توصیه شده