MHM2010 564 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ گزارش تصویری از نمایش مدل لباس با حضور هنرمندان سینما همچون:نیوشا ضیغمی,الهام حمیدی,شبنم قلی خانی,امید زندگانی,سیروس الوند,رضا یزدانی و… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19 لینک به دیدگاه
navud2009 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مرسي ولي اينجا كه فقط هنر پيشه ها بودن پس كو مدلهاي لباس؟؟ 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر نیوشا ضیغمی زشته:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ درود بر شرف و غیرتشون نمایندگان فرهنگ ایرانی اینها هستند؟ چقدر آدم متاسف میشه... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بازیگرا رو معرفی می کنید ...؟ مثلاً تصویر 2 ... 5...6 ... 7 :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
MHM2010 564 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر نیوشا ضیغمی زشته:icon_pf (34): نگو تورو خدا شقايق خانوم دختر به اين نازي شما ديدگاه زنونه دارين!!! به چشم آقايون كه خيلي اومده:ws2: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خدای من تا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ درود بر شرف و غیرتشوننمایندگان فرهنگ ایرانی اینها هستند؟ چقدر آدم متاسف میشه... فرهنگ ایرانی یا فرهنگ شیعی؟ 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خدای منتا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): چه طوری؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ فرهنگ ایرانی یا فرهنگ شیعی؟ ایرانیان چند ساله شیعه هستند؟ شیعه یکی از ارکان اصلی فرهنگ ایران شده. 2 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خدای منتا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): نمایشگاه مدل لباسه دیگه، اینها هم مدل شدند:ws2: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ اینها فقط بیننده بودند مدل که توی جمع بیننده نمیشینه که............ چشون بود بنده خداها نه فجیع بودند نه بد لباس 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ایرانیان چند ساله شیعه هستند؟شیعه یکی از ارکان اصلی فرهنگ ایران شده. بله درسته. اما دلیل نمیشه مثلا اگر فردی مسیحی بود و ایرانی و همچین پوششی داشت بگیم طرف ایرانی نیست. همونجور که یک با حجابش ایرانیه،یک بی حجابش نمیتونه ایرانی باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای همشون چه یه جوری بودن این آقاهه ابروشو کجا برداشته؟ 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای همشون چه یه جوری بودن این آقاهه ابروشو کجا برداشته؟ چیه میخوای بری اونجا برای تو هم برداره........ 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای همشون چه یه جوری بودن این آقاهه ابروشو کجا برداشته؟ تو کلاسمون یه پسری هست که ابروهاشو خیلی خیلی قشنگ برمیداره و کلی سوژه شده واسه ما...و خیلی دوس داریم بدونیم ابروهاشو کجا برمیداره!اخه اصن تا به تا نیس ابروهاش 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ چیه میخوای بری اونجا برای تو هم برداره........ یه آرایشگاه مردونه تو مجتمع تجاری بوستان بود که روبروش یه کریستال فروشی بود. مامانم داشت کریستال می دید من و خواهرمم داشتیم برا خودمون می چرخیدیم تو مغازه های اطراف. ییهو من چشم افتاد تو آرایشگاهه...دیدم آقاهه داره بند می ندازه برای پسره بعد رفتیم دوباره اومدیم دیدیم داره ابروشم بر می داره من و خواهرم اینجوری بودیم : :w58: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تو کلاسمون یه پسری هست که ابروهاشو خیلی خیلی قشنگ برمیداره و کلی سوژه شده واسه ما...و خیلی دوس داریم بدونیم ابروهاشو کجا برمیداره!اخه اصن تا به تا نیس ابروهاش واقعا" چرا پسرا ابروشون تابه تا نمی شه؟ 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه آرایشگاه مردونه تو مجتمع تجاری بوستان بود که روبروش یه کریستال فروشی بود. مامانم داشت کریستال می دید من و خواهرمم داشتیم برا خودمون می چرخیدیم تو مغازه های اطراف. ییهو من چشم افتاد تو آرایشگاهه...دیدم آقاهه داره بند می ندازه برای پسره بعد رفتیم دوباره اومدیم دیدیم داره ابروشم بر می داره من و خواهرم اینجوری بودیم : :w58: کجاشو بند مینداخت؟ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا" چرا پسرا ابروشون تابه تا نمی شه؟ نمیدونم...برای منم سواله من گذاشتم بمونه تا واسه جشن عروسی برادرم درس بشه :girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده