MHM2010 564 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 گزارش تصویری از نمایش مدل لباس با حضور هنرمندان سینما همچون:نیوشا ضیغمی,الهام حمیدی,شبنم قلی خانی,امید زندگانی,سیروس الوند,رضا یزدانی و… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 19
mostafanokhodian 233 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 درود بر شرف و غیرتشون نمایندگان فرهنگ ایرانی اینها هستند؟ چقدر آدم متاسف میشه... 4
partow 25305 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 بازیگرا رو معرفی می کنید ...؟ مثلاً تصویر 2 ... 5...6 ... 7 :JC_thinking: 3
MHM2010 564 سازنده ارسال شده در 10 خرداد، 2011 چقدر نیوشا ضیغمی زشته:icon_pf (34): نگو تورو خدا شقايق خانوم دختر به اين نازي شما ديدگاه زنونه دارين!!! به چشم آقايون كه خيلي اومده:ws2: 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 خدای من تا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 درود بر شرف و غیرتشوننمایندگان فرهنگ ایرانی اینها هستند؟ چقدر آدم متاسف میشه... فرهنگ ایرانی یا فرهنگ شیعی؟ 7
Aartemis 6639 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 خدای منتا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): چه طوری؟؟؟؟؟؟ 2
mostafanokhodian 233 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 فرهنگ ایرانی یا فرهنگ شیعی؟ ایرانیان چند ساله شیعه هستند؟ شیعه یکی از ارکان اصلی فرهنگ ایران شده. 2
mostafanokhodian 233 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 خدای منتا حالا شبنم قلی خانی و الهام حمیدی رو اینطوری ندیده بودم:icon_pf (34): نمایشگاه مدل لباسه دیگه، اینها هم مدل شدند:ws2: 2
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 اینها فقط بیننده بودند مدل که توی جمع بیننده نمیشینه که............ چشون بود بنده خداها نه فجیع بودند نه بد لباس 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 ایرانیان چند ساله شیعه هستند؟شیعه یکی از ارکان اصلی فرهنگ ایران شده. بله درسته. اما دلیل نمیشه مثلا اگر فردی مسیحی بود و ایرانی و همچین پوششی داشت بگیم طرف ایرانی نیست. همونجور که یک با حجابش ایرانیه،یک بی حجابش نمیتونه ایرانی باشه؟ 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 وای همشون چه یه جوری بودن این آقاهه ابروشو کجا برداشته؟ چیه میخوای بری اونجا برای تو هم برداره........ 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 وای همشون چه یه جوری بودن این آقاهه ابروشو کجا برداشته؟ تو کلاسمون یه پسری هست که ابروهاشو خیلی خیلی قشنگ برمیداره و کلی سوژه شده واسه ما...و خیلی دوس داریم بدونیم ابروهاشو کجا برمیداره!اخه اصن تا به تا نیس ابروهاش 4
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 چیه میخوای بری اونجا برای تو هم برداره........ یه آرایشگاه مردونه تو مجتمع تجاری بوستان بود که روبروش یه کریستال فروشی بود. مامانم داشت کریستال می دید من و خواهرمم داشتیم برا خودمون می چرخیدیم تو مغازه های اطراف. ییهو من چشم افتاد تو آرایشگاهه...دیدم آقاهه داره بند می ندازه برای پسره بعد رفتیم دوباره اومدیم دیدیم داره ابروشم بر می داره من و خواهرم اینجوری بودیم : :w58: 7
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 تو کلاسمون یه پسری هست که ابروهاشو خیلی خیلی قشنگ برمیداره و کلی سوژه شده واسه ما...و خیلی دوس داریم بدونیم ابروهاشو کجا برمیداره!اخه اصن تا به تا نیس ابروهاش واقعا" چرا پسرا ابروشون تابه تا نمی شه؟ 6
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 یه آرایشگاه مردونه تو مجتمع تجاری بوستان بود که روبروش یه کریستال فروشی بود. مامانم داشت کریستال می دید من و خواهرمم داشتیم برا خودمون می چرخیدیم تو مغازه های اطراف. ییهو من چشم افتاد تو آرایشگاهه...دیدم آقاهه داره بند می ندازه برای پسره بعد رفتیم دوباره اومدیم دیدیم داره ابروشم بر می داره من و خواهرم اینجوری بودیم : :w58: کجاشو بند مینداخت؟ 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 واقعا" چرا پسرا ابروشون تابه تا نمی شه؟ نمیدونم...برای منم سواله من گذاشتم بمونه تا واسه جشن عروسی برادرم درس بشه :girl_in_dreams: 5
ارسالهای توصیه شده