- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالب . بعد چي شد؟ ترجمه : هنوز داري حرف مي زني؟ بس كن ديگه ! اين بار ديگه چيكار كردم؟ ترجمه: اين بار چطوري مچم رو گرفتي؟ عزيزم خسته اي . بيا يه كم استراحت كن. ترجمه: صداي جارو برقي نمي ذاره پلي استيشن بازي كنم. خاموش كن. يااااادم رفت. ترجمه: كد پستي سي و چهار رقمي خاله اولين دوست دخترم رو هنوز يادمه اما روز تولد تو رو يادم رفته. از صبح تا شب دارم جون مي كنم بخاطر تو و اين بچه. ترجمه: امروز از محل كار مرخصي گرفتم با رفقا رفتيم كنار رودخونه كباب خورديم. عزيزم راهو بلدم. ترجمه: مي تونم راهو پيدا كنم به شرطي كه بفهمم تو كدوم كشوريم. نتونستم پيداش كنم. ترجمه: شئي مورد نظر بيش از يه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم. براي تمام كارهام يه دليل منطقي دارم. ترجمه: يه كم فرصت بده يه خالي بندي جور كنم 6 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ آخه چه دل پری دارید شما خانمها از دست ما آقایون گل لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا بعضی هاشون همینجوری هستند لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ حالا خدا رو شکر برای ما آقایون یه ترجمه ای در کار هست. برای رفتار و گفتار شما خانمها که اصولا هیچ توجیه منطقی، دلیل عقلی و تعبیر و ترجمه ای موجود نیست. لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ حالا خدا رو شکر برای ما آقایون یه ترجمه ای در کار هست. برای رفتار و گفتار شما خانمها که اصولا هیچ توجیه منطقی، دلیل عقلی و تعبیر و ترجمه ای موجود نیست. نیازی به ترجمه نیست چون شما حرفهای خودتون دوپهلو هست حرفهای خانومها رو درک نمیکنیدمثل خودتون ترجمه میکنید لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ میگم تو اگه مترجمی بیا این حرفای منم برا زنم ترجمه کن حق ترجمش رو هم باهات حساب میکنم لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ نیازی به ترجمه نیست چون شما حرفهای خودتون دوپهلو هست حرفهای خانومها رو درک نمیکنیدمثل خودتون ترجمه میکنید عجب!!! :jawdrop: در طول تاریخ کلیه عناوین قهرمانی مرموز بودن و دو پهلو، سه پهلو و چند پهلو بودن از آن شما خانمهاست. حالا ما دو پهلو شدیم؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ عجب!!! :jawdrop: در طول تاریخ کلیه عناوین قهرمانی مرموز بودن و دو پهلو، سه پهلو و چند پهلو بودن از آن شما خانمهاست. حالا ما دو پهلو شدیم؟ اون و گفتن دلتون شادبشه وگرنه خودتون چند پهلو هستید.......... لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اون و گفتن دلتون شادبشه وگرنه خودتون چند پهلو هستید.......... :icon_pf (34): باشه. قبول ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده