- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 چه جالب . بعد چي شد؟ ترجمه : هنوز داري حرف مي زني؟ بس كن ديگه ! اين بار ديگه چيكار كردم؟ ترجمه: اين بار چطوري مچم رو گرفتي؟ عزيزم خسته اي . بيا يه كم استراحت كن. ترجمه: صداي جارو برقي نمي ذاره پلي استيشن بازي كنم. خاموش كن. يااااادم رفت. ترجمه: كد پستي سي و چهار رقمي خاله اولين دوست دخترم رو هنوز يادمه اما روز تولد تو رو يادم رفته. از صبح تا شب دارم جون مي كنم بخاطر تو و اين بچه. ترجمه: امروز از محل كار مرخصي گرفتم با رفقا رفتيم كنار رودخونه كباب خورديم. عزيزم راهو بلدم. ترجمه: مي تونم راهو پيدا كنم به شرطي كه بفهمم تو كدوم كشوريم. نتونستم پيداش كنم. ترجمه: شئي مورد نظر بيش از يه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم. براي تمام كارهام يه دليل منطقي دارم. ترجمه: يه كم فرصت بده يه خالي بندي جور كنم 6
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 حالا خدا رو شکر برای ما آقایون یه ترجمه ای در کار هست. برای رفتار و گفتار شما خانمها که اصولا هیچ توجیه منطقی، دلیل عقلی و تعبیر و ترجمه ای موجود نیست.
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 حالا خدا رو شکر برای ما آقایون یه ترجمه ای در کار هست. برای رفتار و گفتار شما خانمها که اصولا هیچ توجیه منطقی، دلیل عقلی و تعبیر و ترجمه ای موجود نیست. نیازی به ترجمه نیست چون شما حرفهای خودتون دوپهلو هست حرفهای خانومها رو درک نمیکنیدمثل خودتون ترجمه میکنید
Javid Maleki 11670 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 میگم تو اگه مترجمی بیا این حرفای منم برا زنم ترجمه کن حق ترجمش رو هم باهات حساب میکنم
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 نیازی به ترجمه نیست چون شما حرفهای خودتون دوپهلو هست حرفهای خانومها رو درک نمیکنیدمثل خودتون ترجمه میکنید عجب!!! :jawdrop: در طول تاریخ کلیه عناوین قهرمانی مرموز بودن و دو پهلو، سه پهلو و چند پهلو بودن از آن شما خانمهاست. حالا ما دو پهلو شدیم؟
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 عجب!!! :jawdrop: در طول تاریخ کلیه عناوین قهرمانی مرموز بودن و دو پهلو، سه پهلو و چند پهلو بودن از آن شما خانمهاست. حالا ما دو پهلو شدیم؟ اون و گفتن دلتون شادبشه وگرنه خودتون چند پهلو هستید..........
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 اون و گفتن دلتون شادبشه وگرنه خودتون چند پهلو هستید.......... :icon_pf (34): باشه. قبول ...
ارسالهای توصیه شده