azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روزگارت بر مراد ، روزهایت شاد شاد ، آسمانت بی غبار ، سهم چشمانت بهار، قلبت از غصه دور، بخت و تقدیرت قشنگ ، عمر شیرینت بلند ، :rose: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من اینجا هستم / کنار ِ جای ِ خالی ِ تو خیره شدن به میز / یعنی / چرا میز هست / و تو نه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مـــــن دهــقــانِ فــداکــاری شــده ام کــه تــمــام وجـــــودش را روبرویت بــه آتــش کــشـیــده، و تـــو قــطاری که چشم ِ دیدن مرا ندارد...... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واژهها احمقانه به نظر میرسند , به چشمانم نگاه کن . مایکل استایپ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو نیستی این باران بیهوده میبارد ما خیس نخواهیم شد ... بیهوده این رودخانه بزرگ موج برمیدارد و میدرخشد ما بر ساحل آن نخواهیم نشست ... جادهها که امتداد مییابند بیهوده خود را خسته میکنند ما با هم در آنها راه نخواهیم رفت ... دلتنگیها، غریبیها هم بیهوده است ما از هم خیلی فاصله داریم نخواهیم گریست ... بیهوده تو را دوست دارم ... بیهوده زندگی میکنم این زندگی را قسمت نخواهیم کرد ... عزیز نسین لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اومدی ساده و معصوم انقدر از خودم بیخود شدم که وقتی رفتی بخودم اومدم دیگه خودمو ندیدم تو همه منو بردی این مرده متحرک اون مردی که تو دیدی نیست خداحافظ ولی بدون اون دل زخمی پرخون که با خودت بردی یه روز دامنتو میگیره 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای شاخ گل که در پی گلچین دوانی ام این نیست مزد رنج من و باغبانی ام پروردمت به ناز که بنشینمت به پای ای گل چرا به خاک سیه مینشانی ام... شهریار 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اشتباه من این بود هر جا رنجیدم ، لبخند زدم فکر کردند درد ندارد ، سنگین تر زدند ضربه ها را 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گیلان نه مازندران نه اصفهان نه تبریز نه ...شیراز من باش 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها چیزی مینویسی فقط برای یک نفر... اما دلت میگیرد وقتی یادت می افتد که هرکسی ممکن است آن را بخواند جز آن یک نفر...! 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایستاده ام به دیدنِ آمدَنت.... سکونم دَر می شود به حرکتَت.... آرام و پیوسته بیا.... دیر رسیدن بهتر از نرسیدن است.... 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فایده ای نیست...پنهان کردن عمق احساسات در پسِ کلمات گاهی باید چشمها را بست...و آنچه از عمق دل می جوشد به زبان آورد.. فایده ای نیست....گفتن دلتنگی های گاهو بی گاهم، که ریشه اش از جوهر روان نویسی باشد که بر کاغذ مینویسد... گاهی باید فریاد زد...... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اندچون من که آفریده ام از عشقجهانی برای تو 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ماگذشتیم وگذشت آنچه توکردی باما توبمان با دگران وای ب حال دگران..... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه نقاش ماهری است فکر و خیال وقتی که دانه دانه موهایت را سفید می کند ...... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که گفتم برو حال این دل خراب را میدانستم هنوز جایت در قلبم عمیق نبود گفتی میمانم عاشقی را من به تو اموختم غافل از انکه روزی در ان استاد میشوی و من ماندم و این زخم عمیق که جانم را در هم پیچیده است 5 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم خوش بود که يارم باوفابود/کمي اززندگيش ازآن مابود/ولي افسوس که فکرماغلط بود/که زنگ تفريحش احساس مابود 2 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هـر بار که مي خواهـم به سـمتت بيايم يادم مـي افتد ''دلتنگـي" هـرگز بهـانه خوبي براي تکـرار يک خاطره نيسـت.. 4 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به فکرنوازش دستهاي مني/بي آنکه بداني/دلم است که تنها مانده....../دستهايم،دوتايند!!ا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده