سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ماماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ در زد در رفت در وا کردم تنها بر در ماندم (پاییزامیدوار) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ کاش! دمادم نفسهایت را٬ در زیر و بم خوابهایم٬ می بلعیدم. تا مست شوم در تو و آنچه از توست. ... سرمست رویای بودنت٬ بیصدا می خزم در خود. تا در آغوش تو صبح شود. و با آفتاب دستانت بیدار شوم 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ ای داد بر زمانه...که بیداد مرا نمی شنود از دوری و دلتنگی..... که قدری تند تر بگذرد....شاید نقطه ی دیدارنزدیک تر و نزدیک تر شود..... این را گفتم به زمانه....به تو فقط یک جمله می گویم....آرام بیا.... 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ گفتم دوستت دارم حالا زیاد جدی نگیر . لوس هم نشو .خوشم نمیاد :vahidrk: چرا جام تو را بشکست هیملر ؟ 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ هرچه پیشتر میروی افق دورتر میشود 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ این همه خاطره را بر سنگ می زنم تا که بشکند تمام تو در خیال 8 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ شکستم به همین سادگی ..... سعی نکن تکه تکه هایم را با هم جور کنی ... نمی شود زیرا من دیگر .... من نیستم ... و تو دیگر .... تو نیستی ..... 7 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دویدیمو دویدیمو دویدیمو دویدیم به شبهای پر از قصه رسیدیم گره زد سرنوشتامونو تقدیر که تا آخر مجنون بمونیم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ از قــــــول من به بــــــاران بی امان بگو : دل اگــــــر دل باشد ، آبـــــــ از آسیابــــــ علاقــــــــه اش نــــمی افتــــــد 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دور باشد از تو فرسنگ ها دلتنگی.....که می دانم معنی اش چقد بزرگ است در دوری.... اما دست به دست حس مشترکمان بده تا فاصله به قد همان قاصدک کوچک شود.... 9 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ یه طلوع تازه میخوام ... یه حریم بی کرانه بعد شب نشینی ما...یه شروع جاودانه یه طلوع رنگ تن تو...جنس ابریشم آغوش زیر سایه همیشه...باتو از غصه فراموش 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ هربار به تو فكر مي كنم يكي از دكمههايم شل مي شود انقراض آغوشم يك نسل به تأخير مي افتد و چيزي به نبضم اضافه مي شود كه در شعرهايم نمي گنجد كافيست تو را به نام بخوانم تا ببيني لكنت عاشقانه ترينِ لهجه هاست و چگونه لرزش لب هاي من دنيا را به حاشيه مي برد دوستت دارم با تمام واژه هايي كه در گلويم گير كرده اند و تمام هجاهاي غمگيني كه به خاطر تو شعر مي شوند دوستت دارم با صداي بلند دوستت دارم با صداي آهسته دوستت دارم . . . . و خواستن تو جنيني است در من كه نه سقط مي شود نه به دنيا مي آيد لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ چکه میکند آسمان از لباس تو باد میشود حواس من. 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اگر باران اگر باران نگاهت را بلد باشد به اقیانوس هم راضی نخواهد شد. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده