lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ گویند سر تعظیم فقط به درگاه خالق حلال است اما چگونه در مقابل تو سجده نکنم وقتی هر لحظه از وجودت دوباره زنده میشوم و برای خدایی که تورا به من بخشید سر تعظیم فرود می آورم؟ 10 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بیا! مگذار نبودنت عادتم شود .... 13 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ ای مسافر ! ای جدا ناشدنی ! گامت را آرام تر بردار ! از برم آرام تر بگذر ! تا به کام دل ببینمت . بگذار از اشک سرخ گذرگاهت را چراغان کنم . آه ! که نمیدانی ... سفرت روح مرا به دو نیم می کند ... و شگفتا که زیستن با نیمی از روح تن را می فرساید ... بگذار بدرقه کنم واپسین لبخندت را و آخرین نگاه فریبنده ات را . مسافر من ! آنگاه که می روی کمی هم واپس نگر باش . با من سخنی بگو . مگذار یکباره از پا در افتم ... فراق صاعقه وار را بر نمی تابم ... جدایی را لحظه لحظه به من بیاموز... آرام تر بگذر ... وداع طوفان می آفریند... اگر فریاد رعد را در طوفان وداع نمی شنوی ؟! باران هنگام طوفان را که می بینی ! آری باران اشک بی طاقتم را که می نگری ... من چه کنم ؟ تو پرواز می کنی و من پایم به زمین بسته است ... ای پرنده ! دست خدا به همراهت ... اما نمی دانی ... نمی دانی که بی تو به جای خون اشک در رگهایم جاریست ... از خود تهی شده ام ... نمی دانم تا باز گردی مرا خواهی دید ؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
S.Ansari 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دوستت دارم کمتر از خدا و بیشتر از خودم چون به خدا ایمان دارم و به تو احتیاج!! 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ كاش بودي بجاي شكلات از اين لواشك بذيراييا بهت ميدادم ميخنديدمدلم تنگ شده ديگه كسي نيست اذيتش كنم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هستی...درو یا نزدیکش مهم نیست....مهم بودنته که همیشه حسش می کنم.... یه حس خوب! 14 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ فرصت بودن با تو ، اگه حتی یه نفس بود برای باور بودن همه چیز و همه کس بود... 16 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ هوا را از من بگیر....خنده ات را نه... 12 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ فقط یک خط!یعنی کافیه! بچه ها چه جوری می تونید تو یک خط براش بنویسید..... یک خط وای کاشکی همه چی همین یک خط بود و می شد تو این یک خط .......... من که نتونستم. 14 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ باهات میام نفس نفس...تو آسمون توی قفس...از اولش تا آخرش...دوست دارم همینو بس 11 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ تو ، جایی دورتر از قلب من نیستی 12 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ شهادت می دهند به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهیب ِ شبانه این اشک ها! 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ به یک فرشته گفتم:برو و معشوقم که عاشقش هستم را ببوس!! فرشته رفت و وقتی برگشت دیدم چشماش اشکیه و گریه کرده!! به فرشته گفتم: معشوق مرا بوسیدی؟! فرشته گفت: نه نشد !! به فرشته فتم:چرا؟!فرشته مهربون گفت:دو فرشته هیچ وقت همدیگرو را نمی بوسن 9 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ بلند ترين شاخه درخت ، يک واژه را مي فهمد ، و آن هم تنهائيست . . . 11 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ قرارمان فصل انگور...... شراب که شدم........ بیا...... تو جام بیاور...... من جان ! 13 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ دور ، اما همیشه نزدیک... آری تو این چنینی..... 11 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ تو به نجوای دلم گوش بده .... که تورا میخواند .... در تمام لحظات سردش تک و تنها ذهنم به تو می اندیشد... 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اگر خداوند یک روز آرزوی انسان را برآورده می کرد من بی گمان دوباره دیدن تو را آرزو می کردم و تو نیز هرگز ندیدن مرا آن گاه نمی دانم به راستی خداوند کدام یک را می پذیرفت... 10 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دور باش اما نزدیک من از نزدیک بودن های دور می ترسم 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده